събота, 15 май 2010 г.

ХАЙДЕ СТИГА СА НИ “ПРИСПИВАЛИ” С НАПОИТЕЛНИ ВАЛЕЖИ, ГРАДУШКИ, ТОРНАДОТА, ЦУНАМИ, ВУЛКАНИ, ЗЕМЕТРСЕНИЯ ...!

Тук става дума за световна конспирация, за която малко се говори и малко се знае, тъй като тя има силата да причини края на света. Затова никъде в официалните медии няма да се прочете или чуе за реалните възможности на ХААРП = оръжието. Хората, които си позволяват да говорят публично за тази “чудесия”, биват ликвидирани задължително и непрекъснато.

HAARP (High Frequency Active Auroral Reasearch Program) – това е американската “идея” за модификация на времето (т.е. на климата на Земята)! На предна линия в съвремието – т.е. в ежедневието ни, вече действа най-модерното, най-мощното и най-засекретеното оръжие към днешна дата на САЩ, насочено към ... унищожаване “по естествен начин и път” на земляните : Star Wars войната (SDI - Star Wars Defense Initiative)!

Не остана местенце на планетата ни, което да не е засегнато от всякакви апокалиптични природни бедствия – не че преди те не са се случвали, но интезитета им през последните 10-на години е впечатляващ както по сила, така и по размер. Някъде начлото на март 2004 г. бе разсекретен един доклад до Буш от ФБР и някои и други специални секретни организации на САЩ, който в оскъден информационен формат предричаше днешните случващи се природни катаклизми, които в крайна сметка, както се казваше в него - ще предизвикат локални войни на основата на потребността от ... забележете – на питейна вода! Ще се избиваме, заради ... ВОДА, благодарение на внедрените ни лоши климатични условия за живот на Земята! След тези “промени” предизвикани от ХААРП ще трябват милиарди години, за да може Земята ни да придобие днешния си вид.

И сега обърнете внимание на очевидните всеобщи, знайни факти за настоящите природни аномалии, и подредете “пъзела Световно господство” по този повод... и живота си:

1. Учени от САЩ, бивши и настоящи техни министри са основните радетели на идеята за вредните въглеродни емисии в атмосферата, всички знаят това - витаещи заплашително над планетата ни, на фона на най-големите и вредни за човешкото здраве случващи се въглеродни замърсявания (сигурно някои са чели и гледали клипчетата за това колко е замърсена йоносферата ни?) от кого мислите – ами пак от САЩ. И това се случва не заради увеличените газови емисии от леките коли например по света дето си ги карат хората, а поради умишленото изхвърляне там(в йоносферата) на отпадъци от “технологичните” им (на САЩ и някои познати ни и други) индустрии, вкл. и такива от ядрените опити и атомните електроцентрали. Друг такъв голям замърсител се оформя и Китай напоследък, поради засилената му индустриализация!
И днес по ирония на “съдбата” - “ИДЕЯТА ЗА БОРБА” с вредните емисии е подета от САЩ, които вече са я превърнали в императивни в тази връзка “правителствени политики” по света – всички знаем, че държавите вече са задължени да спазват някакви неясни по характер и статут ДИРЕКТИВИ за намаляване на вредните газови емисии, защото иначе ще бъдат ... пак на ангро санкционирани от ... НЯКОЙ си! Удивителна “борба”, направо да й се неначудиш!!! Не им стигна мащабната реализация на това им безумие (хем го предизвикват, хем ни карат да треперим за животеца си, хем ни принуждават да им плащаме за наумените им разрушителни действия живота на Земята, ами и тихомълком внедряват, и агресивно провеждат и сугестивна ... ТЪРГОВИЯ сред народите от различните държави. Вече са налице бизнеси по този повод във всяка една точка от света, ние също не правим изключение от този “световен процес”в тази връзка – налице са и у нас закони, санкции и прибиране на пари от всеки землянски гражданин и българин разбира се, без достоверно да му се обяснява “за какво трябва да плаща” например все пак – вероятно, че издишваме въглероден двуокис сигурно?!! – докъде са ни докарали тези дяволчета ... (в интернет има достатъчно информация по темата)!
2. Великобритания, Русия и някои арабски държави са се “самооторизирали” (естествено по тяхна си лична преценка) да “движат” така да се каже “нещата” свързани пък с водоразпределението на световните водни ресурси (колко си патят народите от Южна Америка в тази връзка, само южноамериканците си знаят!). Те(великите разпределители) буквално са ОБСЕБИЛИ всякаква дейност по водопренос на естествените регионални и все пак държавни води и бутилирането на минералните им такива например към днешна дата, и после бизнес – ежедневната й продажба! Ние и тук също не правим изключение от световната еуфория в тази посока – английски фирми обгрижват родното ни ВиК из цялата ни страна например, но никой и дума не обелва по този въпрос, минералната ни вода в размер на над 70% е отдадена вече на концесия пак на тях, дори контролират и сметките, които плаща за ползвана вода при неясни правила всеки един от нас и т.н. Русия пък прави разни симпозиуми в същото време и създава форуми, дето да се учат гражданите по света как да се отнасят към тази ... БЕЗЦЕННА течност! А по напредничавите арабски държави трасират и мащабират влиянието си сред останалите си събратя пак по темата и в Африка )Кадафи е “най-великия” властелин на този континент ! ...( и по този проблем има информация в нета).
3. А на нас обикновените хора ни “хвърлят прах в очите” с някакви ядрени запаси в близкоизточните страни и евентуалната ядрена заплаха от тях за света . Факт е, че студената война като хамелеон се модифицира непрекъснато и никога не спира( сякаш за всичко си има хора – такива които си я поддържат, отглеждат усъвършенстват и т.н.), стресират ни със световен тероризъм, генно ни модифицират храната, превръщайки ни буквално в дебили – я колко мъка и страдание има за родените деца с драстични жизнени ананомалии, поради консумиране на ГМО пряко от тях, както и от родителите им, които генно им предават некачествената си ДНК, след което “уж”нормалните им близки по първа линия трябва да се грижат за децата си, и ежедневно да се сблъскват и преодоляват небивалиците на здравните системи във всяка една държава по тази причина (вижте нашата, и останалите са такива)! Направо ужас! – всеки ден чувате и виждате за подобни страдания!
4. Някой допуска ли, че опитите, които се провеждат в ЦЕРН за откриване на “частицата Бог”, както ни се съобщава, не са насочени към овладяване на съответни честоти в енергийните нива, ориентирани за използване от космоса, и които дори не се знае какви и чии интереси ще обслужват и как?

И всичко това – защото САЩ тихичко така са си решили за битуването на човеците по Земята?!!! То не се пробваха комунистически, капиталистически, демократични, колониални общества и т.н., та се стигна дори и до намеси на извънземни!, заради пустата сугестия над човеците - всячески те да се манипулират и стресират ... с една крайна цел – неглиже да бъде извършван “завоалирано хуманно” на системен геноцид над съответните... А ние просто си живеем в ЕДИН ВЕЧЕН, ЧОВЕШКИ АПОКАЛИПСИС, на който за съжеление май сме си обречени още с раждането, и който все още масово не се осъзнава?

А тук, в България си тънем в една глуха тъпота по случващото се изобщо в тази връзка. Само за сведение: от сателитна снимка правена през 1995 година и публикувана в наш вестник, България попада в паралела, където естествените ни водоизточници си запазват дебита! Което означава, че ще си имаме “безценната течност” доволно. Да, ама НЕ! Други “сили” ни решават всичко по ландшафта, потребностите ... живота ни! Северните земи ще се превърнат в дъно на съответните океани (размразяването на ледовете от Северния полюс вече е факт, както е факт и повишаването нивото на океаните бързичко), и народите им ще мигрират към умерено-континенталния пояс, в който попадаме и ние, а от юг ще настъпи ужасяващо засушаване (реки от Близкия изток вече пресъхват) и народите пък ще напират по на север за битуване, т.е. пак към нашия пояс. Земите ни ще заприличат и ще се превърнат щат-не щат на “дядовата ръкавичка”, и тогава ще трябва поне да поим с ВОДА тези хорица дето ще се преселват (ето тогава ще настъпи реалната Война за Водата, нещото което се споменава в разсекретения доклад до Буш), която обаче(поне българската вода) ще бъде изцяло концесирана във времето до войните, което съвсем не е далечно доколкото се разбира! Защо с “лека ръка” се раздават и продават водите ни, просто няма кой да обясни, поне за момента отговорно и адекватно! Май наистина трябва да “понамалеем”, за да не пречим на “световните измишльотини” тук и сега? Та поради туй ни трепят с безработица – всенароден глад, 90% от населението ни се храни по веднъж на ден!? – такава е статистиката и на НСИ, много лошо здравеопазване – смърт, тъпчат ни с ГМО храни – подсигуряват бъдещето за болнаво население ... и от тук по-лесно манипулируемо и унищожаемо.

Ще припомня и долната статия на razkritia.com по темата, а има и още такива, които трудно се допускат да масовия печат, най малкото се “явяват достойни” за професионални анализи и популяризация сред населението ни, разчитайки се по този начин от “световните елитни политици и учени” на отвличане вниманието на хората от НАСТОЯЩЕТО и битуването им изобщо, което отвсякъде е скапано и зачернено.

НЕИЗБЕЖНИЯТ КОЛАПС НА ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЗНАЕН И ФИКСИРАН ВЕЧЕ ОТ НЯКОИ ХОРА ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ ФАКТ, ЗАРАДИ БЕЗУМИЕТО П А Р И, ПАРИ И пак ПАРИ – осъзната истина! А дали нормалната, интелигентна част от световното общество ще допусне ТОЗИ КОЛАПС за земляните и планетата ни, ОСТАВА БЕЗКРАЙНО СПОРНО, или пък е въпрос на свободна ВОЛЯ за добруването на човеците! Кой знае?

HAARP - Nature Modification Weapon


СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ – Земетресенията са умишлено предизвикани от САЩ!

Чували ли сте за йоносферното оръжие ХААРП (от англ. HAARP – High Frequency Active Auroral Research Program)? Това е програма за високочестотни активни аврорални изследвания, чрез която най-общо казано се изучават атмосферните явления. Има обаче десетки конспиративни теории, според които ХААРП е всъщност метод на САЩ за предизвикване на природни явления като земетресения, потопи, урагани, цунамита. Трагедията в Хаити, последното земетресение в Чили, както и редица други природни бедствия, причинили смъртта на милиони, са предизвикани от САЩ, твърди д-р Боян Митракиев – бивш научен сътрудник към секция „Сеизмология“ в Геофизичния институт на БАН.

На горната(в началото) снимка е д-р Боян Митракиев, който говори за световната конспиративна теория ХААРП само пред Razkritia.com.
Според д-р Митракиев ХААРП има силата да предизвика земетресение с магнитут дори по-голям от 8.8 и оръжието е било използвано неведнъж за подобни користни цели от Щатите. „Всъщност американските военни сили твърдят, че използват програмата за научни цели, изследвайки йоносферата за усъвършенстване на комуникациите. Истината обаче далеч не е толкова безобидна и може да предизвика световна катастрофа”, алармира научният изследовател.

Да предизвикаш земетресение
Станцията на ХААРП се намира в Аляска и основната й цел, официално, е да генерира нискочестотни радиовълни чрез специална свръхмодерна технология. Неофициалната и конспиративна теория обаче е, че САЩ са открили начин, чрез който да манипулират климатичните условия, като създават по изкуствен път, например, облаци, които да предизвикат потоп. ХААРП е толкова мощно оръжие, че може да насочва мощни бури, тайфуни и други природни катаклизми към зададена дестинация.

След „нагряването” на земната йоносфера с ХААРП подобни мистериозни облаци се появяват в небето
„Русия и Китай отдавна водят студена война със САЩ заради ХААРП. Те неколкократно алармираха другите силни държави за супероръжието на Америка. Още преди години китайски учени предрекоха земетресенията в Хаити и Чили, като изказаха опасенията си, че именно американските военни сили ще ги предизвикат умишлено чрез мощни взривове”, разказва специално за Razkritia.com българският учен.
На въпроса ни наистина ли е възможно толкова мощни сеизмични трусове да бъдат предизвикани от човешка ръца, д-р Митракиев отговаря: „Разбира се! За обикновения човек това звучи като измислица, но всъщност за всичко си има научно обяснение. Говорим за мощно бомбардиране на йоносферата чрез оръжие с мощност 1 милиард вата, способно да причини катаклизми на Земята с мащаба на трагедията в Хаити, – разкрива тревожните данни сеизмологът. – Става дума за световна конспирация, за която малко се говори и малко се знае, тъй като има силата да причини края на света. Затова никъде в официалните медии няма да прочетете или чуете за реалните възможности на ХААРП. Хората, които си позволяват да говорят публично за това, са били ликвидирани.”

Защо това безумие?!
„Естествено, че за пари! Знаете ли колко петрол има в Чили?! Целта на САЩ е да срине икономиката на страната. След труса, например, две петролни рафинерии спряха да работят. Най-големите щети са в южната част на Чили и едва ли ще ви изненадам, ако ви кажа, че именно там петролът е голям ресурс за страната”, обяснява д-р Митракиев.
Честота на земетресенията в Чили в рамките на 7 дни
Шокираща подробност е, че само за една седмица Чили е била една от най-земетръсните зони на Земята (на таблицата вляво), и то с висок магнитут. Очевидно най-накрая експериментите на САЩ в йоносферата над Чили са дали желания резултат.
Но защо Хаити?
Логично е да си зададем въпроса защо Хаити? Там няма петрол. Защо им е на САЩ да предизвикват земетресения в толкова бедна държава? Америка дари милиони безвъзмездна помощ след земетресението. Ако се замислим по-задълбочено обаче, и тук ще открием връзката и користните подбуди на САЩ. Америка трудно преглътна независимостта на Хаити и винаги е имала силно влияние над републиката. Според някои държави Щатите имат неоколониални намерения.
Неслучайно САЩ бяха разкритикувани, че буквално са окупирали Хаити. Освен това, кризисното положение на бедната държава сега създава благоприятни условия за престъпност. Азбучен пример за това е търговията с органи и изнасянето на деца от Хаити към САЩ за робини.
„Не ме разбирайте погрешно. Аз не твърдя, че, видиш ли, Америка е виновна за всички трагедии по света или за всяка паднала капка дъжд. Но е крайно време да прозрем истината. САЩ са се усъвършенствали дотолкова в технологиите, че управляват целия свят, пращат цунамита, земетресения. Неслучайно още маите са казали, че човекът сам ще разруши Земята, че хората ще се самоунищожат. Щатите не осъзнават колко тънка е границата”, завършва д-р Митракиев.

(В Хаити има твърде много петрол, по точно под земята на острова! Официозът cubadebate.cu твърди този факт и залежите ги сравнява например по следния начин: “представете си една пълна чаша с вода на фона на море” – това представляват залежите на Хаити, сравнени с тези на Венецуела. А САЩ действително бяха критикувани от цялата световна общност, че са окупирали Хаити след заметресението в началото на тази година, защото просто ги бяха окупирали! Б.м.)

HAARP WEAPON – ХААРП оръжието


Is this HAARP in action?


Haiti/Chile EarthQuake H.A.A.R.P 2010

1 коментар:

Анонимен каза...

Пише се - съжАление!