събота, 7 май 2011 г.

МИТОЛОГИЧНИЯТ ВЕЧЕ БИН ЛАДЕН И ПОТРЕБНОСТТА ОТ РАЗШИРЯВАНЕ НА ГЛОБАЛНАТА ВОЙНА

Тиранията днес по света е в цветущо здраве и всякаквите чудачески и тиранични демагогии и философии трябва да бъдат по възможност най-бързо отстранени от живота на хората!

Как ни информира в тази връзка “Министерството на истината”, или как светът е заблуден за смъртта на Бен Ладен!?

Смъртта на Осама може да се окаже знак за започване на световни репресии над всяко едно движение, нарочено за терористично такова! Дали то ще се нарича “Ал Кайда” или Движение на необвързаните например ще е без значение, защото всяко едно от тях по същество ще сочи и ще предендира отхвърляне на някаква човешка неправда! Неправдата пък предполага въдворяване на правда, нали така! А неправди – бол.

Обама на 1 май вечерта т.г. година определено “наля масло” така да се каже във вечната световна политическа игра – наречена тероризъм. Тероръзмът е отровното плодче на разнообразните политически лидерчета, които като бурени избуяват навред по света почти всяка минута.
Че Гевара, Марти Лутър Кинг, Осама бин Ладен – са все лица на тероризма във времето, просто кой как е разбирал и коментирал изявите им! Те обаче сочат колко конюктюрна е трактовката на понятието тероризъм по света – за едни той е борба за достойни човешки права, за други борба против расовата омраза, за трети борба против верската омраза и т.н., но всички те опират в крайна сметка до борбата за ... дебеланката власт. А от последната всеки световен гражданин жестоко и нечовешки страда, и само Господ знае колко болка и мъка тя е произвеждала, произвежда и днес!
Тероризмът, или борбата за власт, или болката и мъката от тях са все екстрите, които са докарани на главите ни от алчни и деспотични “добри” и “лоши” хора – зовящи се управляващи ни. Кои и какви са тези хора самонастанали се в живота ни, си остава спорна времева и пространствена загатка. Общото между тях е, че всички те са обединени около идея, в която само те си вярват разбира се, колко добронамерени и справедливи са към заобикалящите ги човеци. Така е трасирана и тяхната “праволинейност” в провежданите им политики, когато диктуват на света как да живее и да се развива той, което обаче е крайно субективен факт за историята и вселената, и неприемлив за земляните. Днес различните Windbags (правителства), предвид днешните събития по света, стремглаво се носят по въздуха към CrapBag(диктата на световния елит, всички знаем коя е страната). И това съвсем не е жалко, то е направо жестоко за съществуването на народите.

... дали правителството на САЩ не се опитва да организира военен преврат и да върне военната US контролирана диктатура в региона? Май е време за слизане от пакистанската сцена на кукления Мушараф! Нокаутирайки цивилното пакистанско правителство колониалиста САЩ ще спука от бой и бомбандировки местните хора... Използването на конфликти в арабския свят ще консолидира властта на САЩ, отслабвайки в същото време тези на съответните национални държави, които са "устойчиви на globalist управлението". / 05.05.2011 - 17:19 - http://whatreallyhappened.com/


ДА СИ ПРИПОМНИМ С ДОБРО И В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА ЗА ОСАМА:

Петък, 14-ти септември 2001, 10:56 GMT 11:56 UK/ BBC News
... лидерът молла Мохамед Омар каза за г-н Бин Ладен, че той не би могъл да е мозъка на атаките, тъй като е бил неправоспособн(необучен и неоторизиран) за това.
... Талибански представител в Пакистан заяви г-н Бин Ладен не е под домашен арест. Не е имал факс, интернет връзка или телефон чрез спътник, ограничен е да се свърже с външния свят, поради което достъпът да ползва всякакъв вид глобалната мрежа би било трудно и невъзможно за него – изказване по повод случилото се на 11 саптември 2001 година.
... в първото си изявление след атаките, молла Омар заяви: "Инцидентите, които се проведоха в Америка са доказателство за невинността на Осама Бин Ладен и това е така, защото не се доказва кои са пилотите на Осама и къде те са били обучавани?"
... В САЩ Афганистан вече е описан като "училище за терористи". Мюсюлмански екстремисти от Средния изток, Филипините, Централна Азия и Китай се подготвят там.
... В Би Би Си Джон Симпсън, заяви от достоверен източник, който е срещнал г-н Бин Ладен само преди два дни(на 12.09.2001), че Саудитския дисидент е бил лишен от всякакво сложно комуникационно оборудване.
...” Нямам информация за нападателите или целите им, и аз не разполагам с никакви връзки с тях," се казва в изявление на съветник на г-н Бин Ладен.

Ето какво се казва на същата дата (14.09.2001) от анализатора на Близкия изток Роджър Харди във връзка с командната структура на Бин Ладен:
... Американските представители се насочват към търсене на повече от една група, извършила нападението от вторник срещу Ню Йорк и Вашингтон.
... Ясно е обаче, че десидента от родения в Саудитска Арабия Осама бин Ладен, остава основен заподозрян, въпреки че организацията на г-н Бин Ладен е много по-различна от групите, които са извършвали бомбени атентати и отвличания в миналото. ... командна е структурата на организацията му, която е свободна коалиция и се състои от групи, действащи през континента. Американските служители смятат, че сътрудниците на г-н Бин Ладен могат да оперират в повече от 40 страни - в Европа и Северна Америка, както и в Близкия Изток и Азия.
... Той(Осама) е описан като "рисков капитал" на ислямския екстремизъм - в движението "Джихад Инк" и дъщерното му дружество "Джихад-дот-ком"... Американските служители може би имат предвид ролята на Рамзи Юсеф, считан за "мозък" на последната атака срещу Световния търговски център в Ню Йорк, през 1993 година, но сега той е в американски затвор(2001 г.). Рамзи Юсеф има връзки с г-н Бин Ладен и Афганистан – а също може да имат връзки и с правителството на Саддам Хюсеин в Багдад....

Горе-долу така е бил описван Осама тогава от САЩ пресата, няколко дни след разрушаването на Световния търговски център. Журналистите са го наричали дори господин и никой още не го е искал “мъртъв или жив”, даже въобще не е ставало въпрос за това.


Ето как във Вторник, 18-ти септември, 2001 год., 16:31 GMT Осама е бил представен пак в същия източник (BBC News):

... Осама Бин Ладен е едновременно един от най-търсените мъже на ЦРУ и герой за много млади хора в арабския свят. За него и сътрудниците му вече се иска от САЩ да бъдат обвинени в международен тероризъм, в това число и във връзка с атентата от 1998 г. над американското посолства в Африка и атакуването от 1997 година на американския кораб "Коул" в Йемен.
... Бин Ладен е един изключително богат и частен човек, получила убежище чрез запитване от Движението на афганистанските талибани.
... предполага се, че той помага за създаване на ислямски центрове за обучение и подготвяне на войници, които да се бият в Чечения и други части на бившия Съветски съюз, спонсорирани (ислямските центрове) основно от САЩ и Пакистан.
... Неговата сила се основава на личното му богатство, спечелено от строителния бизнес на семейството му в Саудитска Арабия. Роден е в Саудитска Арабия в семейство от Йемен. В лява Саудитска Арабия през 1979 г. той се включва в борбата срещу съветската инвазия в Афганистан. Афганистанската джихад тогава е подкрепяна с помощта на американските долари и от правителствата на Саудитска Арабия и Пакистан. Египтяни, ливанци, турци и други братя мюсюлмани се включват в тази борба срещу една идеология, която е пренебрегвала тяхната религия и буквално ги е експлоатирала. Той е получил за себе си обучение по сигурност от страна на ЦРУ, според анализатор от Близкия изток Hazhir Teimourian.

Е, още много доказателства в тази връзка има из пресата по онова време, която не е допускала днешното сквернене на Осама бин Ладен. Но какво да се прави? Времена!!! А времето минава, нещата се преиначават или забравят ... и така до събитията от 1 май 2011 год.!


Все си мисля, че една чужда смърт не е редно да бъде гротескно манипулирана. И се питам – какъв човек трябва да е “миротвореца”Обама, та дори с интерес да следи убийството вероятно на някой несретник?
Световната общественост няма да прости случилото се миналата неделя ако не й се дадат бързо надлежни доказателства за това кой е погребаният на дъното на морето човек! Защото цялата информация от пресата сочи, че това не е бил Бин Ладен. Самите световни правителства не вярват на такъв скалъпен слух, с изключение на някои разбира се! А истината е една, единствена, и съвсем неприемливо е да се счита, че тя е някъде по средата...

Защото:
... “Има много доказателства, че Осама бин Ладен е починал преди години. Той е поддържан като жив във въображението на американците като любимо плашило, което се предполага стои зад случилото се на 09/11, за да може да се продължи фалшивата война срещу тероризма. Осама бин Ладен не е бил зад 9 / 11. и е бил убит, както е казала и Беназир Бхуто преди убийството й.

... В Google "Израел и 9 / 11 –за Всички Доказателство в света" ще намерите планина от доказателства, за противодействие на лъжите, които са с произход от нашето( на САЩ) "Министерство на истината" в продължение на много години.” / Стив Кембъл
По Glenwood Springs/aspendailynews.com


И така съвсем между другото ако Ви е възможно си обяснете, за какъв тероризъм говорят толкова дълго време Щатите и някои и други хорица, защото според цялата информация за джихад на арабските страни, и всякаквите им “терористични движения” ясно и точно се посочва, че те са възникнали по основание съветската инвазия в Близкия изток след средата на миналия век – т.е. по основание борба срещу омразния ни комунизъм – такова е и мнението на повече от половината свят, и днес включително! В същото време (началото на 21 век) се пласира друга мотивировка и “правителствена работа” из света, свързани с глобалната алчност, желанието за тотален диктат над света, обуславени съвсем естествено от войни, насилие, разруха, бедност и мизерия, без които знайно е, не може. С поредица от простички факти са ни занимавали и занимават винаги, знайни дори и от древните пълководци на народите. Алгоритъмът на диктата е бил и си остава винаги един и същи, вече хилядолетия в тази връзка. Дебилщината на народите по този повод дори не се е попроменила в еволюцията им, битието продължава да определя съзнанието, а мисловният резултат от икономически мощната американска нация отново е сведен до хамбургери, биричка, човешка безпътица, терор и ... безкрайна индивидуална самота, и неслучайно и Збигнев Бжежински е заявил пред Сената, че войната срещу тероризма е "митичен исторически разказ" . /по
http://www.washingtonsblog.com/2011/05/bin .


Бин Ладен може да е бил лош човек ... но начинът му живот и смърт са били използвани, и са нечестни.

Изгледайте това:

http://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel%20#p/ p/5/d679JvfRcOM
– част 1
http://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel # p/u/4/ynVu5HXjUKI
- част 2

Проследете и това:
http://www.facebook.com/notes/kenric-l-ashe/the-bin-laden-bamboozle-a-decade-of-deceit/10150166838752411


Ами какво да се каже за това:
http://youtu.be/WWXitiZyDto


Нагледайте и информацията от днес по http://whatreallyhappened.com/


И Бог да му прости на Обама!

Нели Кирилова


Няма коментари: