сряда, 4 май 2011 г.

Антикомуниста ОСАМА и циониста глобалист ОБАМА

Сн. Ал Wafd, сряда, 26-ти декември, 2001 15 об Не 4633 (смъртта на Бин Ладен и погребението му преди 10 дни – значи става въпрос за датата на смъртта му някъде към 16 декември 2001 година)

ИЛИ КАК СЕ ПРАВЯТ СЛЕДВАЩИ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ – чрез огромна, ама огромна и безпардонна. политическа измама, при това винаги, по цялото земно кълбо!

Всъщност Гьоте е казал по този повод:"Никога не сме измамени, лъжем себе си.”
А предвид истината Шопенхауер е уточнил: "Цялата истина минава през три етапа. На първо място тя е осмивана. На второ място, тя е бурно отхвъряна. На трето, тя се приема като очевидна."
В крайна сметка хората трябва да спрат да купуват правителствените глупости, и да се научат да уважават мъртвите – били те и мюсюлмани.

ТВЪРДЯТ се няколко дати, НА КОИТО Е БИЛ УБИТ Осамата (някъде средата на декември 2001 и по настояща медийна информация на 01.05.2011 г.)! Но коя от тях е вярната не се знае! Както и убедително не се доказава жив или мъртъв е този човек изобщо! Но вкарването на световната общноственост в масова истерична заблуда по смъртта му е повече от факт !

Президентът Обама завърши официално изказването си пред нацията около 23:45 в неделя (01.05.2011), внушавайки, че Осама бин Ладен вече е мъртъв и той започвал празник, който ще продължи и в понеделник.
... Ето точно какво е казал :”Obama said Bin Laden was killed in a "targeted operation" in Abbottabad, a highland town north of Islamabad, last night “, без да се уточнява в колко часа вечерта това се е случило – дали е било на 30.04.2011 или в ранните часове на 1 май 2011 г.си остава загадка?

СЛЕД КОЕТО НАСТЪПВА НЕВЕРОЯТНА ФИЕСТА ВЪВ ВАШИНГТОН, сякаш на останалите щати не им дреме, както ще установите от публикуваното:

Осама Бин Ладен е мъртъв! Убит от специалните сили на САЩ в Пакистан.
Честване смъртта на Осама Бин Ладен в Times Square. (Ню Йорк)
http://youtu.be/4__MYjh64YE

http://youtu.be/4bBGKrF0KG4

ВСЕ ПАК В КАКВО СЕ Е СЪСТОЯЛА СПЕЦИАЛНАТА АМЕРИКАНСКА МИСИЯ, предизвикала неистовата радост в САЩ(за момента само във Вашингтон, според публикуваното):?

Сн. Екип от морски тюлени са простреляли и убили бин Ладен рано в понеделник (02.05.2011) във военен комплекс в Пакистан. ... Срещата с него(бъдещия смъртник) е продължила само няколко секунди, и е завършила с изстрел в лицето му, който го е и убил, както се твърди....От екипа(тюлените) на бин Ладен били направени ужасни снимки от смъртта му, което е поставило под съмнение публикуването им първоначално, и въпреки всичко те са станали достъпни за световните общества . Също така са били направени и такива на Бин Ладен в бял саван, преди погребението му в морето (за тези пък съвсем не е ясно кой ги е правил, факта само се споменава неглиже/б.м.). От тях обаче няма следи в световните медии (поне аз не открих, което си е доста съмнителен факт/б.м.). Информацията е публикувана на http://www.news786.com/2011/04/prince-harrys-after-party-will-be-wild.html


... Акцията не е трябвало да продължи повече от 30 минути. Силите са я завършили за 38 минути, като по време на операцията са загубили един хеликоптер, и се наложило да ползват резервения си план. Хеликоптерите предвидени за използване в нападението са били общо четири. Два са влезли пряко в атакуване и два са били резерва. Впоследствие единият се е повредил - имал е някакъв механичен проблем и започнал да губи височина, което е довело до контролираното му кацане. Хората участващи в тази мисия оперативно са подбирани няколко седмици преди определената дата, обучени са били специално за нея, и са имали нагласата, че е тяхна работа да убият Осама бин Ладен. Нито един американски войник не е убит при престрелката, но има загинали от антуража на Бин Ладен – двама негови куриери, сина му и една жена, за която се твърди, че служила като жив щит на Ал Кайдския лидер. След нея (престрелката), малкият екип от американските сили убили бин Ладен са влезли във владение на тялото му е съобщил по-късно президентът (тук намирам нещо като несъответствие на случилото – разгледайте монтажа в снимките!. Освен това ако те - американците са прибрали тялото след престрелката, кому са го предали впоследствие се пита, и въобще какво са направили с него тогава? Кои са били тези странни поклонници на бин Ладен, към които са се обърнали и свързали неминуемо с тях, и които са го приели и подготвили бързичко за погребение, при това в морето, и въобще кой е взел подобно решение на 01.05.11 за изхвърлянето на трупа на 700 мили от брега – все неща и въпроси без отговори още по-незнайни и неспоменати никъде из медиите/ б.м.),.


Тази независима агнция http://www.mathaba.net/
- докладва по случилото се “за смърта на Осама” следното:

Did Obama kill Osama?/ Дали Обама уби Осама?
От Д-р Сахиб Mustaqim Bleher

Новината, че синът на Кадафи и тримата му внуци са били убити при бомбено нападение в Триполи скоро бе засенчено от съобщението, че Осама бин Ладен е бил открит - убит в битка и набързо погребан в морето. Някои хора твърдят, че това се случило на седемстотин мили, далеч в морето, което очевидно не е най- подходящия избор за погребение в населено място, освен ако не иска да скрие нещо ...! Да-а!

... В наши дни журналистите не задават трудни въпроси, а и световните медии са препълнени с изказвания на световни лидери, уверени в непоколибимата си вярност към Америка и т. нар. война срещу тероризма. А в тази война, те ни казваха, че Осама не е мъртъв, и вероятно ще се засилят.действията и популярността на "Ал Кайда", които навярно ще надминат и тази на "Макдоналдс" – последният е истинска запазена американски марка, и така ще продължи да си живее сапунената опера...

За сапунена опера бе подготвен бен Ладен. Той бе е едно от главните действащи лица в нея. Но в крайна сметка настъпи краят на сценария й – неговите случайни явявания на аудио или видео лента не предизвикват вече доверие в истинските актьори от плът и кръв. Участието му става все по епизодично, а нови негови участия не са му предвидени! Войната срещу тероризма се нуждае от успехи, както и от проследяване, а бин Ладен вече не се вписва в сметката перфектно в този смисъл. Този отсъстващ актьор няма да предизвиква повече въпроси за местонахождението си, няма да предизвиква изявления от рода на "Мисията е изпълнена", и най-важното ще се спре да се спекулира с крехкото му тяло като човек, живеещ чрез машина за диализа – който впрочем не би могъл да оцелее при бомбардировките в началото на афганистанската война, криейки се в една пещера в Тора Бора....

... Два въпроса никога не се разискват (или да могат да бъдат зададени на глас): кой е написал оригиналния сценарий и за кого са резултатите? - тъй като войната срещу тероризма основно се водеше и води чрез медиите! Нови войни вече може да се водят без обявяване на война под фалшив предлог...

... За съжаление, хората ще са винаги губещите. Възпроизвеждането на надеждите им за истинска демокрация и страха от терор и насилие води до преструктуриране на света днес. Европейските страни се превръщат в полицейски държави, за да се справят с очакваното безпокойство, предвид икономическите кризи, причинени от измамните банки дето безразборно и нарочно раздават кредити. Судан е разделен, за да се сложи край на войната в нефтените полета намиращи се на спорна гранична линия. Египет запазва военното си правителство, но му е дадена светска, а не ислямска конституция. Американските марионетки, които доброволно се съгласяват да бъде изписано името им на “сценария” са възнаградени с пребогати пенсии.... Тези, които отказват или искат да продължат да играят важна роля в тези процеси, се наказват строго, като Саддам Хюсеин и Муамар Кадафи. И с някои от тях, сценаристите просто са забравили да завършат своята история! В крайна сметка Осама, отдавна е мъртъв, но трябваше да бъде публично убит още веднъж, за да се постигне затваряне и на тази страница по сапунения сценарии. Може би Обама, който едва наскоро пусна своя акт за раждане( има се предвид избирането му за президент и управлението му), след дълги години на мъчително колебание, вече може да пристъпи към фалшив смъртен акт на близкия му съименник.

Авторът д-р Сахиб Mustaqim Bleher е мюсюлманин, живеещ в Англия. Амплоато му е да пише за репресивния неофашистки климат днес, а това изисква той да говори на висок глас! В тази връзка е написал множество статии, брошури и книги, много от които са на разположение чрез неговия уеб сайт FlyingImam/ http://www.mathaba.net


От http://whatreallyhappened.com/
- хм, интересно сайтче! Обръщайте внимание на датите на публикациите из него, следете и отправките към други посочени сайтове задължително.

ОСАМА БИН ЛАДЕН Е МЪРТВИЯ ВРАГ, УВЕКОВЕЧЕН ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ
(Публикувано от Дейвид Wastell във Вашингтон 12:01 ч. GMT 16-ти Декември, 2001)

”Американски разузнавателни агенции с положителност са идентифицирали отличителния глас на Осама бин Ладен, който е давал заповеди на войските си в планините на Тора Бора.” ... “гласът на Бин Ладен е бил, излъчван по "радио с много малък обсег на действие" - почти със сигурност от преносим предавател.Засечен е чрез специални електронни устройства за подслушване, използвани от специалните части на земята, spyplanes и сателити. ... (по Телеграф)

В този сайт се твърди, че:
... Осамата е бил в лошо здравословно състояние още от 2000 година. Страдал е от хепатит С, и му оставало да живее някъде около две години, защото имал съответни усложнения. Според "Фигаро", 2000 година заповядал да му доставят мобилна машина за диализа в базата му в Кандахар в Афганистан – имал е очевиден належащ проблем с бъбреците си. Страдал е от диабет и ниско кръвно налягане. Едвам е движел лявата страна на тялото си и е имал рана в единия си крак. Човекът не бил добре по това време, нужно му било сериозно лечение каквото нямал из пещерите на Тора Бора. В сайта също се казва, че Осама бин Ладен бил починал мирно. Смъртта му настъпила поради нелекувани усложнения на белия дроб, според пакистански наблюдател, който е цитирал пък талибански лидер, който е твърдял, че е присъствал на погребението на Ал Кайдския лидер –това е според една публикация във Fox News от 26 декември 2001 . На следващият ден - 27.12.01 администрацията на Буш отхвърля като болна пропаганда факта внушавайки, че съобщението е нарочно, за да се освободят от затвора след неговата смърт евентуални съмишленици на Ал Кайда. Самият президент на Пакистан – Мушараф по това време е заявил, че Бин Ладен вероятно е мъртъв, защото най-вероятно предполагаемият терорист не е бил в състояние да получи лечение за своето бъбречно заболяване, местейки се непрекъснато от едно едно място на друго, за да се укрива. А според [ CNN ] пак от това време (2001 г.), “бъбречната диализа - говорим за хемодиализа - е нещо, което наистина е запазено за пациенти в краен стадий на бъбречна недостатъчност. Най-честата причина за нещо подобно, може да бъде дълготрайно заболяване като диабет и хипертония. ...След като това се случи, ако сте разделени от вашата диализа машина - и между другото, диализа машините изискват електричество, те изискват и чиста вода, те изискват и стерилни прибори и съответна настройка – защото една инфекция крие евентуален огромен здравословен риск - и ако не се разполага с всичките тези неща и функционираща диализа машина, е малко вероятно човек да оцелее след няколко дни или седмица най-много.”[ CNN ]

СПОРЕД НАШИТЕ (европейски) ПУБЛИКАЦИИ нещата с настоящата смърт на Осама изглеждат така:

Осама на Балканите – на два пъти през 90-те
Осама бен Ладен е бил на Балканите поне два пъти по време на войната в Босна и Херцеговина през 90-те години, пише вестник „Независне новине“.
И двете документирани посещения на убития на 1 май лидер на „Ал Кайда“ са от 1994 г., когато Бен Ладен е бил в Сараево и в Тирана.
Посещението на Бен Ладен и срещата му с вече покойния босненски лидер Алия Изетбегович бяха разкрити от журналистката от „Шпигел“ Ренато Флотау, която чакала за интервю пред канцеларията на тогавашния първи човек във властта в Сараево и случайно попаднала на Бен Ладен.
Той й дал визитка и казал, че планира да доведе в Босна мюсюлмански доброволци и потвърдил, че има босненски паспорт.
Документът е бил издаден от босненското посолство във Виена през 1993 г., а скандалът избухна след терористичните нападения на „Ал Кайда“ в Ню Йорк и Вашингтон.

За ролята на Осама бен Ладен писа и списание Zeitenschrift. Под заглавие "Bin Laden in Sarajevo" от 11 септември 2004 г. изданието публикува материал за това, че главният заподозрян за нападенията в Ню Йорк и Вашингтон от 11 септември 2001 г. е бил съюзник на НАТО на Балканите по време на войните там през първата половина на 90-те години.
„От седемте ключови фигури, участвали в нападенията от 11 септември, поне четирима са воювали през 90-те години в Босна и Херцеговина срещу сърбите“, пише изданието. За това са знаели и германските служби за сигурност.

Дейността на Бен Ладен в Албания също е добре документирана. Силата на неговата мрежа в тази страна най-добре илюстрира фактът, че тогавашният американски министър на отбраната Уилям Коен през юли 1999 г. отменя посещението си в Тирана поради опасения от терористично нападение.

Самият Бен Ладен е бил в Тирана през 1994 г. в състава на саудитска делегация. Разговарял е с тогавашните албански официални лица за откриването на ислямистки центрове в Албания. Ядрото на неговата организация обаче е ликвидирано през 1998 г. при съвместна акция на ЦРУ и албански агенти.

Бен Ладен е бил в Загреб и в Белград още през 1986 г., а хърватската клетка на „Ал Кайда“ е активна от 1991 г., пиши „Ютарни лист“.

Тогава като американски съюзник Осама воюва срещу руската окупация на Афганистан. В Загреб и Белград той се опитва да договори продажба на оръжие за талибаните.
По ДНЕС.БГ

Краят на Осама ≠ краят на терора
Светът - по-сигурно място след смъртта му?
Осама бин Ладен бе убит от американски и пакистански командоси. Смъртта му е важна етапна победа в битката срещу терора, но не бива да се залъгваме, че сигурността вече е гарантирана, пише в коментара си Даниел Шешкевиц.
Близо 10 години САЩ и Западният свят очакваха вестта за смъртта на Осама бин Ладен. Главата на терористичната мрежа умря не как да е, а при престрелка с американските специални части, както бе обещал на народа си бившият президент Джордж Буш след терористичните атаки от 11 септември. Съответен е и триумфът в САЩ.
Не без основание: бин Ладен бе не само основното отговорно лице за смъртта на 3000 души на 11 септември 2001 година. Докато беше жив, той бе най-свързващата и символична фигура на действащата по цялото земно кълбо терористична мрежа, макар и в последно време надали е бил в състояние да ръководи лично кървавия терор.
Кой ли ще заеме мястото му?
Куп въпросителни и опрадвана загриженост

Бин Ладен се бе превърнал в мит, мотивиращ последователите на ислямисткия терор дори със самото си съществуване и с обстоятелството, че успешно се предпазваше от опитите на суперсилата САЩ да го заловят. На това сега бе сложен край. Терористичната мрежа изгуби идеологическия си водач. Ореолът му е разрушен и с времето споменът за него ще избледнее. С убийството на бин Ладен САЩ затвориха кървящата си рана 11 септември. Дотук добре.
Остават обаче много въпроси и оправдана загриженост: как е могъл бин Ладен толкова дълго да пребивава безпрепятствено в Пакистан, недалеч от столицата Ислямабад? Дали тайните служби на САЩ през цялото време действително са се ползвали с пълната подкрепа на пакистанските власти?
И освен това: какво става с втория човек на терористичната мрежа Ал Зауахири, за когото се твърди, че все още се укрива някъде по пакистанско-афганистанската граница и който през последните години разпространи пет пъти повече призиви за терористични атаки, отколкото Осама бин Ладен? Доколко независимо действат междувременно разпространените по цял свят клетки на Ал Кайда?
Има повод за опасението, че привържениците на Ал Кайда в най-близко бъдеще ще заложат всичко на карта, за да докажат, че продължават да съществуват и са способни да нанасят удари. Последните атентати в Маракеш и арестите на предполагаеми терористи от Ал Кайда в Германия сочат, че е възможно това да им се удаде. И че опасността от тероризма в никакъв случай не е овладяна и 10 години след атентатите от 11 септември.
Американците ликуват
Нека не се заблуждаваме!
Дори актуалните промени в арабския свят могат да отворят нови пространства за действие на джихадистите. Защото когато вместо свобода и стабилност в арабския свят се настаняват хаосът и насилието, за тероризма се появява нова хранителна почва.
Би било наивно да се вярва, че със смъртта на бин Ладен бичът на терора е завинаги изчезнал от света. Наистина ликвидиран е шефът на терора. Мрежата му обаче и в бъдеще ще печели нови привърженици, ако не се води борба срещу фундаменталните причини за тероризма. Смъртта на бин Ладен е важна етапна победа в световната битка срещу терора. Но не бива да се залъгваме, че сигурността е вече гарантирана.
Автор: Д. Шешкевиц, Редактор: Б. Михайлова
По ДойчеВеле


“...В дългосрочен план, смъртта на Бин Ладен подобрява перспективите за прекратяване намесата на САЩ в Афганистан. Той(бин Ладен) е бил отговорност за талибаните, които в момента са с много по-голям интерес към възстановяване на контрола над Афганистан, вместо водене например на глобален джихад. Талибаните вече ще имат по-лесен път, дистанцирайки се от "Ал Кайда", за да затвърдят своята власт там. С Бин Ладен те не са имали такъв шанс. Така глобалната война срещу тероризма може да измине още една съществена стъпка по отношение справянето с тероризма.” (Извадка от “ Съкрушителен удар” на Барак Менделсон, автор на "Борба с джихад", публикувано в Ню Йорк Таймс

Друг източник пък твърди, че ...” Новината идва като несравним тласък за външната политика на САЩ, основната цел на която от 2001 г. насам е разоръжаването и разкъсването на "Ал Кайда”. Като кандидат, по време на предизборната си кампания през 2008 г. Обама многократно е обещавал: "Ние ще убием Осама бин Ладен." И така се и оказа, дори и наужким!(б.м.) Случилото се съвсем неслучайно би осигурило преизбирането на Обама в президентските избори през 2012 година, а имиджа му като миротворец сякаш вече за пред света е на 100 процента затвърден (б.м.)!

В пакистанската столица Исламабад, един западен дипломат е описал новината като "промяна на играта" - не само за "Ал Кайда", но също така и за външната политика на САЩ в Пакистан и Афганистан, регион въвлечен в хаос и насилие от 2001 г. насам. "Аз съм много щастлив", каза дипломатът - "но какво точно означава това, наистина не е ясно." (Боже! Боже! Щом и дипломатите се изказват толкова хипотетично, какво остава за нас обикновените хора?/б.м.)
... Някои анализатори от страх след смъртта на Бин Ладен се изказаха, че тя може да предизвика прибързано изтегляне на САЩ от региона, а във войната срещу талибаните в Афганистан все още остават нерешени много проблеми.

... Очаква се САЩ най-вероятно да преконфигурират отношенията си с Пакистан, където ЦРУ е ангажирано в една кампания за убийството на висши ръководители на “Ал Кайда”, използвайки данни от безпилотните летателни апарати Predator и Reaper. "Той е мъртъв" (за бин Ладен), се казва официално от Интер разузнавателната служба на Пакистан, но са отказали да дадат други подробности около смъртта му (което си е направо повече от съмнително/б.м.) под предлога, че това е "много чувствителен за разузнаване” момент. И дали в операцията са участвали пакистански разузнавателни части не се съобщава от пакистанска страна, както и се въздържат от подробности по самото убийство.
... Abbottabad е на север, на около два часа път с кола от Исламабад, в област Кибер Pakhtunkhwa. Близо е до сгради на основна институция за обучение на армията на Пакистан - Пакистанска военна академия в Kakul.

ОБЩЕСТВАТА СЕ ВЪЛНУВАТ ЗА ИСТИНАТА ПО СМЪРТТА НА БИН ЛАДЕН, почти поради неизяснените досега факти за пред света, като например - защо Обама публично обяснява историята на убийството му; защо не се посочва като как хеликоптерите на САЩ безпрепятствено навлизат в чужда територия (тази на Пакистан) и защо съответните сили не са ги проследили; а самият пакистански народ се съмнява в смъртта на Ладен, защото не са представени автентични доказателства за тялото му ... и т.н.. В същото време се твърди, че самият Осама не е бил въоръжен по време на “акцията”, което го превръща в мъченик за мюсюлманския свят! Ето все въпроси без отговор?:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/newsnight/9474449.stm

http://www.bbc.co.uk/search/news/osama_bin_laden

http://www.bbc.co.uk/news/world-south-asia-13274946

http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/hardtalk/9474752.stm

http://www.bbc.co.uk/news/


А ДРУГИ СЕ ВЪЛНУВАТ ОТ КОМЕРСАЛИЗАЦИЯТА НА ЕДНА СМЪРТ. Лош вкус или що ли?
Хиляди елементи на сувенири в чест на смъртта на Осама Бин Ладен се продават в интернет.
Примери за това са ключови пръстени с данни за лицето на "Ал Кайда", аранжирани в тънкия кръст на оръжието. Има чаши обрисувани с лицето на Бин Ладен, и думата "мъртъв" на нея. Има дори и нещо за обличане на бебето с изречението: "Аз убих Осама".
Странна доходоносна търговия? Един Калифорнийски предприемач вече е продал "десетки хиляди" от тези видове продукти онлайн, на стойност между 15 (£ 10) и 40 долара и то само през изминалата неделя когато забележете - в 23 часа Обама уж обяви смъртта на Ал Кайдския лидер! (т.е. на 1.05.2011, буквално за часове е станала “работата”! Това дали не говори за ползването на предварителна информация по убийството на Бен Ладен, защото изработката на какъвто и да било артилкул изисква определен технологичен срок за приготвянето му!? И дали този факт не доказва преднамереност по случилото се, при това определено предумишлена и злоумишлена?/ б.м.)

Твърди се за случващ се маркетинг понастоящем от 10 000 отделни елементи, свързани с падането на "Ал Кайда" лидера! Мале какъв маркетинг се развива само!!! Това е тенденция номер едно “от пазара Zazzle за последните два дни", казва Майк Karns, директор на уебсайта на маркетинга.

Хората в САЩ са се захванали да проектират и предлагат на онлайн магазините свои изображения по темата, които да бъдат изписани на шапки, стикери, брони, тениски ..., и които след като се отпечатат от тяхно име да им носят ДОХОДИ. Най-продаваните продукти могат да печелят своите дизайнерски хиляди долара! Ей, в голяма народна занимавка са изпаднали американците – нещо като няма хляб, дай на народа зрелище! Но... този факт е и МЕРИЛО за масовата дебилщина на съответен народ, и от друга страна за алчността, безотговорността и безхаберието на съответните управляващи ги. Лошо Америка! Лошо.

Странният празник, американският маркетинг в тази връзка и ... дебилщината вече се предлагат и на света: "Сега има платформи за предприемачите да правят такива продукти, и почти мигновено да се предлагат не само в Съединените щати, но и по света", казва Адам Hanft, главен изпълнителен директор на маркетингова компания Hanft проекти в Ню Йорк. Ох, какво ли щяхме да правим, ако не ни бяха светнали американските братя!

Въпреки това, продажбата на сувенири, които празнуват убийството на някой, може да се счете и за неуместен акт. Слушателите на Би Би Си Уърлд Сървис например не са впечатлени от такъв род търговия, съдейки по коментарите публикувани из страниците им във Facebook . Ето Матей Clanahan казва, че продуктите са "отблъскващи, кичозни и отвратителни", а Джерард Ng допълва: "Някои могат да го наричат предприемачеството, аз го наричам алчност." Майк Karns признава, някои хора ще се чувстват неловко. А пък Джо Шмит, ръководител на пазарите на потребителски стоки в друга страница, CafePress, описва смъртта на Осама бин Ладен като "необичаен и изключителен" случай. Твърди се, че отбелязването края на противника чрез културата и модата е древна традиция,- това било просто изразяване по един модерен начин. А действително културните хора се ... възмущават "Това е начин за танцуване на гроба на врага", казва Грант Макракън антрополог, автор на книгата "Култура главен директор.
В крайна сметка, според американският стандарт нещото звучи като :"За повечето хора това е просто начин за участие в националния акт (Обамовата фиеста), опит да се признае, че този човек, който е нанесъл терор на Америка повече го няма." Е, СПОРЕН е въпросът за нанасяния им терор, ама за това друг път ще си говорим!


Ще завърша с думите на маркетинговия експерт Адам Hanft "Иронично е, че има капиталистически крайна точка на анти-капиталистическата отрова Осама". Е, този Адам все пак признава демократичните намерения на Ал Кайдския лидер. Прощавам глупостта му.
Нели Кирилова

Няма коментари: