неделя, 5 февруари 2012 г.

Re на :“А има ли телефон 112 за недобросъвестен премиер, пита Първанов”

Сн. Бедното лъжливо овчарче на... архарчета на име Гоце – това го чака

ГОЦЕ ПРАВИ ОПИТИ ДА ПОЛИТИЗИРА И СПЕШНИЯ ТЕЛЕФОН 112!

Всичките му съпартийци са против Първанов: “Гоцето е гадно и подло”, наричайки го “гнусното Гоце. Ужасссссссссссс !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”, или пък го пращат на майната му – където впрочем е и мястото му “мислех, че след изтичане на мандата ще си иде на село в Сирищник, да ремонтира покрива на тоалетната, а той пак се развихри и осмърдя всичко наоколо, нещастник.”. А самият Георги Първанов е в ново амплоа – биткаджийско, с всичко и всеки навсякъде из страната ни! Това са част от коментиралите го на по-долу посочения интернет адрес.
И така сродните му бе-се-пистки души откровено си го питат по тяхно му “Абе що не си седиш на ебания селски гъз ?”. И аз питам, ама нали не съм бесепист, никой не ми отговаря!

Цитирам масовото мнение на електората на БСП, за да не каже някой, че го плюя, в подкрепа на впечатлението ми изразено в подзаглавието :“ГОЦЕ, НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ БРАТКО--ТЪКМО МАЛКО СЕ ПОИЗПРАВИ Б.С.П. И ТИ ПАК ЗАПОчНА ДА РАЗДЕЛЯш,БЕ ДОНОСНИКО?????? КАКВА ЕДНОПАРТИИНА ВЛАСТ,КАКВИ ПЕТ ЛЕВА??? БЕГАЙ СИ ВЪВ СИРИщНИК И СПРИ ДА ПРАВИш МРЪСНО НА СОЦИАЛДЕМОКРАТИТЕ!!!”.

Публикацията на http://bg.time.mk/read/16f0a6e0f3/4a2c034d12/index.html
със заглавие “А има ли телефон 112 за недобросъвестен премиер, пита Първанов” е повече от показателна по казаното! Тук правилно ББ е вметнал, че “Борисов настоя, че офисът се дава на президента да си пише мемоари, а не да води политически битки.”, ама гоцевската глава е твърда и не увира, поради което волно си шари из пътищата ни все още!

Май е време канчето му отново да бъде подходящо набито от народа, както това се случи на 4 януари 1997 година – когато сдадоха мандата на БСП (лично от Първанката), целейки се тогава отново да формират поредното блудкаво неясно партийно правителство. Не че сме прокопсали оттогава досега, ама нали сме си заклета комунистическа държава – факт, от тогава управленията ни не минават без бесепарско присъствие или техни подставени лица – имам предвид Костов, царя, Доганчо и разни други ДС партийни кадри както се разбра из високите етажи на властта...

Моля, обърнете внимание по какъв повод е задал “риторичния си” стратегически и биткаджийски въпрос “Има ли спешен телефон като 112 за недобросъвестен премиер или министър?” Гоцето, когато започнете да преглеждате публикацията – уау, неглиже му хрумнал от репликата на една млада социалистка, не успяла да се жалва на 112 от недобросъвестни шофьори!!! – повод, направо да се подмокриш от смях!! Това му послужило за искане да приватизира по партийному и спешния телефон 112!!!

Тук ми хрумва и аз да ви информирам за нещо като небесепар, имащ нещастието да живее в околностите на блока дето сега битува “президента в пенсия”, предвид не на шега оповестеното преди няколко дни по новините в незнам си коя телевизия, от висш служител на ЧЕЗ. Конретиката касае “нерегламентирано спиране на тока за продължително време в най-студените дни”, чието обяснение е: “многократно преглеждахме и пускахме тока след подаваните ни сигнали от потърпевшите живущи, изпосменихме маса кабели (а трафпоста е точно срещу блока на Първанката, смеят ли да не ги сменят!) и накрая се натъкнахме на ... неправомерно прокаран подземен елкабел от трафпоста по посока Факултето”. Това каза човекът.


Моля да се има предвид, че в този, а и във всякой друг трафопост, тече елток, който се заплаща. И който има регламентиран вход/изход. Входът е ясен (елразпространителя), изходът обаче не е (много незнайни маймуни нерегламентирано подвключени към него, както се оказва). В същото време ни идват бая солени и завишени елсметки, естествено на титулярите по адрес, т.е.на нас нищо неподозиращите граждани, имащи нещастието да живеем в тази неблагоприятна заобиколеност! За тях понякога питаме ЧЕЗ, защо така са пресметнати и надути, че свят ни се завива като трябва да ги плащаме, след като електромера ни във входа сочи по-малко потребление? Съответно получаваме “компетентен” служебен отговор, че по някаква причина на база сме били таксувани към този момент и следващия път ще бъде направена нужната корекция, но сега трябва да си платим. Ако не го сторим, в противен случай ни чака изваждане на кабелите от електромера – демек спиране на тока, и следва солидна парична процедура, отново, за да си получим тока обратно. Това дали не се брой за вреда за гражданина питам? Ами разбира се такава е.

И ето ти разкритие – направо невероятно! Конкретното спиране се оказва, че се било формирало, поради заявено огромно потребление в този сибирски студен ден към съответния момент, което е провокирало и прекъсването му (трафпоста дал на късо). Дали това не е нанесена и друга вреда за хората от съответните околни блокове, вързани към този трафпост? Да. Нанесена е и втора нерегламентирана вреда! И всичо това си остава въпрос без надлежен отговор към днешна дата! Забележете обаче кои отново са се облажили от тези изброени поне две неправомерности! Ами верните авери на БСП ... циганите (за близките им отношения знаете достатъчно много).

Та въпросът ми е: Защо и по каква причина околните блокове вече доста дълго време живеем в режим на коледни елхи при това целогодишно, ред години и как да ползваме спешния телефон, за да се избавим и от партийната и циганската сган, внедрени сякаш с указ в живота ни – спиранията дори не се обявяват от дружеството, но са факт за живущите?

Иначе щом малко се позатопли започват ремонтните работи, и все се копае, копае ..., сметките ни са все големи големи, режат ни фирмено кабелите и стоим на тъмно сякаш сме в първобитнообщинния век без дори предварително да сме уведомени!!! След което следват разправии, даване и на последните ни пари, за да оправим “некоректното” случващо ни се ..., а “братята” ни циганьори в същото време си получават на глутници социалните си помощи от кварталната поща дето си плащаме и тока! Направо в българска идилия си живеем, несигурно и неспокойно по уж собствените домове! А някой бе казал: домът е моята крепост! Каква крепост, какъв ток, какви 5 лева? А най-лошото е, че няма и на кого да се оплачеш за тази какафония от цигански интереси, партийно регулирани винаги и реално ежедневие устанновено от човешка мизерия!. Няма телефони, няма морски и всякакви други партийни конференции, няма го и Гоце да ни чуе и нещо да му хрумне “велико” в тази връзка. Просто няма никой и нищо!
Ей голям сеир настъпва ,българи!
Нели Кирилова

Няма коментари: