събота, 17 ноември 2012 г.

Станишев събрал само по-малко от 10-на хиляди на митинг рейс-кебапче и минерална вода, а все още скърбим за кончината на Българския патриарх?!!!

„Станишев пред 20 хил. души: Трябва да спасяваме България, това не е шега работа” – заглавие от Vesti.bg, май звучи наистина като на шега! Ле-ле социалистическото недоносче пак „ще ни спасява”!!! „Лидерът на БСП Сергей Станишев изрази увереност на митинга в София днес, че думите му ще бъдат чути и от хората извън електората на неговата партия” – абе ние чуваме, ама се чудим, този човек толкова ли е изперкал да си мисли, че „хората извън електората на неговата партия” сме му едва ли не симпантизанти и му „верваме”! Няма такова нещо г-н Станишев. Цяла България отдавна не е червена, а е небесно синя. Останалите извън електората ви сме се отлюспили много отдавна от потурите на баба БКП (БСП), изгорихме ги на клада за Ваше сведение, и 22 години треперехте да не се разбере, че сте без гащи (е, тук таме лъснаха нечии дупета) ама карай да върви. А колкото до увереността Ви да ви чуем, комай само с нея си оставате во веки веков. С увереност България не се спасява, а с много, много бачкане на къра на народното недоволство.


Какви точки и запетайки слагате г-н Станишев и къде? Какви нерегламентирани внушения вършите пред целия народ „Те (разбирай ГЕРБ) разглеждат нашата държава, създаденото от всички нас като плячка, която я преразпределят и разкъсват, и раздават на своите приближени.” – с тези си думи точно описвате какво правехте по време на вашето управление бесеписти. Дали приближените ви не се облажиха още 1990 година (пословичните куфарчета дето се раздаваха в централата на Позитано), дали не създадохте мафиите 1991 г. и после показно избихте главатарите им, за да не поразкажат туй онуй за вербовъчните ви методи (разбирай партийните конспирации на БКП), дали не обрахте банките 1995 г, (последващото 1997 г. деноминиране на лева), дали не разкъсахте и преразпределихте икономика, фабрики и заводи (села и градове се обезлюдиха, добитъка се изкла, изнесе, разпродаде и изяде, заводи и пътища умишлено се разрушиха, настъпи потресаваща безработица, а държавата потъна във всякакви руини и т.н.), дали неразединихте народа ни (пръкнахте всякакви партийки и все лицемерно се коалирахте с тях), дали точно вие не плячкосахте „нашата държава” ... и сега нагло сте седнал да приписвате пороците си на други!!!

Май нещо не сте в час на случващото се? И иде ред да Ви попитам защо по време точно на Вашето управление не „спасихте България” – тя и тогава си беше за спасяване? Защо не извадихте нафталиновия си електорат(пенсионерите) от уж бедността тогава, а разигравахте сценки „тука има тука нема” в икономическия и политически живот на страната ни? Защо не построихте лелеяната ви АЕЦ „Беляне” дето по Татово време сте замислили още в началото на 80-те години, а манипулирахте данъкоплатеца да плаща за „строежа”на наличния днешен гьол там, и вложените милиони мистериозно се изпариха от хазната ни в тази връзка, та сега сте седнал да кандардисвате българите още и още да плащат за строеж на ненужната ядрена централа! Кой ще плаща за тази глупост? Вашите нафталинковци или социално слабите ви подгласници (цигани и турци), дето и сега българският данъкоплатец ги поддържа с разнообразен набор от социални помощи ежемесечно? Това е вашият партиен електорат, някъде около 2,7 милиона супер излишни хора в държавата,без да ми се обиждат последните, но сами чрез действията си се поставят в ситуация да не са желани, едните са вечно мрънкащи – пенсионерите, другите пък се припознавали на турци ама си папкат български домати и сирене, а за циганите да не говорим – те са медийните звезди по целия свят и всички усилено ги интегрираме, ама те са се запънали и нещо не искат, защото да си крадат е по сладко и най-вече да не работят, ама да получават пари, и получават! Изброените хора и стотинка не дават в хазната понастоящем, а им се дава от нея, сиреч за сметка на работещите, дето и ръце и крака им се извиват вече, а главите им са като бушони! Та кой, г-н Станишев, ще плаща за гьола АЕЦ Беляне дето и жаби не се въдят? Кой? И навремето и днес това е една лоша идея. Мястото от историята е белязано с извършване на зверства в лагера Беляне към българи след 1944 г. – и няма нормален човек, който да ви ръкопляска за случвалото се в този лагер на смърта за стотиците интелигенти, намерили смъртта си там, заради партийните ви извращения. Младите може да не знаят орисията, болката и мъката на това място, вие може да искате да се позабравят нещата за лагера Беляне, но непростимо е в толкова земетръсна зона да настоявате да се строи ядрена централа, което си е жива смърт за населението на страната, още повече предвид предупрежденията за настъпилите климатични промени, и където се очаква р. Дунав силно рисково да повиши нивото си и да потопи цяла Северна България (доклад за климатичните промени март 2005 г.).

Какво правителство на националната отговорност искате да правите след като самият Вие сте национално безотговорен - доказано? Кого и какво ще спасявате и възраждате в страната – циганията ли? Кредитът Ви на доверие е като ледовете дето се топят на Северния полюс и застрашава да ни потопи като ни издави. За силно доверие от хората, бесеписти забравете, може да си го сънувате, но само толкова – никой, ама никой не ви иска. А това че нямате достатъчно сили за такова мероприятие се вижда от хиляди километри. Държавата България си е на много прав път сега, но й трябва просто време и за просперитет, и за достоен живот на хората в нея. Впрочем на кои хора? – на 1,3 мил.пенсионери, на 1,5 мил. цигани, на 1 мил. деца, на 800 000 турци, еврей, арменци, на ... останалите си ги сметнете, а те са по-малко от един квартал на Ню Йорк и по-малко от тези дето са извън страната ни с извинение. Пенсионерите вече почнаха да измират, циганите усилено се размножават, бели деца все по трудно се раждат – т.е. и те намаляват, останалите малцинства си кротуват, защото тук им е добре, а болшинството от останалите 2 милиона са си приготвили паспортите и куфарите и ще се разпилеят и те по света – по гурбет както се казва. Та кого се гласите да управлявате?

Още много „защота” мога да ви отправя (колко купища протести имаше при управлението Ви, които по никакъв начих не удовлетворихте), но днешните Ви действия не заслужават чак толкова голямо внимание. Вие не сте явление, а кофти синдром на лошотия, упадък, порочност, а сте и изчадие от една всенародно мразена партия (БКП).

На този линк може да се попогледнат мненията на коментиралите българи за днешното (17.11.2012 г.) шоу на БСП http://bg.time.mk/read/096b1b223f/2a7c2936e6/index.html
 Май много го обичат Станишко!

А на този http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1638018  – контра изявление на ББ

Нели Кирилова

Няма коментари: