понеделник, 11 март 2013 г.

ТЕЖКО МУ НА ТОЗИ НАРОД, АКО ЗА ПЕТИ ПЪТ ДАДЕ ВЛАСТТА НА БСП! ДА ИМ ОТРЕЖЕМ ГЛАВИТЕ!

(текст към изображението Давид и Голиат) Давид "мил, възлюбен" е библейски цар на Израил и Юдея, приемник на Саул, баща и предшественик на цар Соломон. Филистимци - древен народ, населявал приморската част на Палестина (от съвременния Тел Авив до Газа). Предполага се, че произхождат от о.Крит. Те са враждебно на евреите племе, чийто вожд, гигантът Голиат бива победен с хитрост от младият еврейски овчар Давид, който по-късно става цар на Юдея и Израел. Библейската история 1 Царств. гл. 16-31 ) разказва за поредната битка между израилтяни и филистимци и отделя такова значение, че може да бъде сметната за решаваща. В редиците на филистимците бил Голиат – гигант, потомък на свръхчовеци от по-старо време, смятан за непобедим в битка.


Давид рече още: Господ, който ме избавяше от лъва и мечката, ще ме избави от ръцете на тоя филистимец (Голиат великана). И рече Саул на Давида: иди, нека Господ бъде с теб. ... И Давид рече (на Голиат): ти идеш против мене с меч, копие и щит, аз ида против тебе в името на Господа Саваота, Бога на Израилиевото войнство, което ти оскърбяваш;... Когато филистимецът се изправи и взе да пристъпя и да се приближава към Давида, Давид бързо се затече към мястото на битката срещу филистимеца. ... И бръкна Давид с ръка в торбичката, извади оттам един камък и хвърли с прашката, та удари филистимеца в челото, тъй че камъкът се заби в челото му, и той падна ничком на земята. ...Тъй с прашка и камък надви Давид филистимеца; удари филистимеца и го уби; а меч Давид нямаше в ръце. ...Тогава Давид се затече и като стъпи върху филистимеца, взе та изтегли меча му от ножницата, удари го и отсече с него главата му; филистимци, като видяха, че техният юнак умря, удариха на бяг."
Здравейте българи! Тежки дни настанаха за народа ни –всички си го знаем. Освен социалната неправда, в която насила бяхме и сме натикани след „нежната революция” на Желев, ами и политиката на управляващите ни трябва сега да коригираме!

Истина ли е това???”

„Заменки. Присвояване. Източване на ДДС. Уредени обществени поръчки. Пищни купони. Контрабанда. Лобиране. Партийно спонсориране. Партийно инженерство. Злоупотреби с европари. Ордени „Стара планина”.Яхти. Плеймейтки. Виенски, руски и други балове. Източване енергетика. Източване „Кремиковци”. Рекет. Благотворителност. Поръчкови убийства. АЕЦ – Белене. Връзки с властта. Чер хайвер. Недосегаеми. Разврат. Малки момченца и момиченца. Шампанско. Пури. Хаваите, Сейшелите, Дубай...”
Такъв е краткия портрет на българския оригарх.

”Мизерия. Грабежи. Унижения. Безработица. Здравеопазване по български. Гласуване. Участие в протести (чат-пат, когато ножа опре в кокала). Образование по български. Пътища по български. Високи лихви. Недостиг на детски градини. Топлофикация. Цени. Рекет. Турски сериали. Биг Брадър. Призиви за sms-и за благотворителност. Чалга. Новини от „силиконовата долина”. Кредити. Гадни съседи. Откраднати коли. Разводи. Самоубийства. Изневери. Бетонови курорти. Съсипана природа. Емигранти. Сълзи. Футбол. Пиянство. Проституция. Насилие. Правосъдие по български. Заплата. Скръб. Смърт. Безнадеждност.”
Такъв е пък краткия портрет на останалите българи.

По средата - Бойко Борисов. Той трябва да реши с кои е. Олигарсите ще му ритнат столчето в мига, в който усетят, че не е с тях. Начини много: президентска партия и саботажи на всички нива в управленската машина, и това са само два от тях. Те са свикнали държавата, тъпите българи и наивните европейци да им плащат масрафа ...”

Обратното броене приключи/ Роберт Ковалски - http://frognews.bg/news_19982/Narod_i_oligarsi_-_David_sreshtu_Goliat/

Като нормален човек вече близо месец си задавам въпроса, защо едно почти поединично символично гражданско палене на фактури пред Столична община, се предизвика изригване на подобен буен огън в множество градове на страната ни, та даже и хора се самозапалиха и изгоряха в пламъци по този повод. Протестирали сме и през изминалите 23 години, защото животът ни и тогава, буквално пред очите ни се изплъзваше от ръцете. Пак бяхме бедни и недоволни точно от неконтролируемите калпави политики на БСП, СДС, НДСВ, Тройната коалиция. Но нямам спомен, нито едно от тези правителства да си е подавало оставката! Точно обратното. Всички те нагло си седяха барикадирани в НС на топличко и закътано, партизански песнички си пееха за повдигане на духа, като под диригентска палка си гласуваха геноцидни закони в разрез на Основния ни закон, медиите зализваха и замазваха гафовете им, а нас си ни изтискваха като лимони по всякакъв повод във времето, та даже ни натирваха и от държавата ... , а площадите в интерес на истината и тогава си бяха окървавяни с наша българска кръв и то достичка по време на разнообразни социални протести. В същото време комунистическите креатури никога не се бяха замисляли за народа си и най-малкото връщали власта му – те и дума не даваха да се издума по този повод, и си ни тъпчеха, тъпчеха ... .

Дойде обаче едно различно правителство през 2009 година, по народната воля така да се каже! И настана една компроматна ком партийна олелия по всеки и всичко що се градеше в България за управляващите от ГЕРБ. Де факто тази формация на първо място не бе поредното социалистическо недоносче от люпилнята на баба БКП, или поне аз така си мисля! Е, имаха в редиците си и бивши партийци от средите на комунистическата партия – ами то цяла България си бяхме партийни членове, макар и на различни нива като се замислите, но се оказа, че те (ГЕРБ) не изповядват и нямат намерение да укрепват болшевизма, за ужас на столетницата. Имат тяхна си партийна визия за съвремието и функциите на партията си, различни човешки ценности от тези на последната, пък и се нагърбиха с поемане на лична отговорност за градежа на измършавялата ни страна. Това се оказа им бяха „прегрешенията” по време на мандата и ле-ле, точно те скандалализираха непрекъснато олигарсите, монополистите, партийните използвачи, хората с професия вечен „депутат”, всичките, продукти на омразния на цял свят комунизъм. И тръгнаха БСП, ДПС, СДС и разни други превратаджийски партийни организацийки на социалистически кръстоносен поход из приватизираната ни и обедняла заради тяхната лакомия страна, опитвайки се да чернят де що видят из управлението на ГЕРБ, а нас народа даже не ни отразяваха – те си знаеха, че сме на дъното на бездната дето ни бяха запокитили още преди 68 години.

Случиха се разни умишлени нещица(политически преврати в политическия живот на страната, хитлеристки възторзи в БСП, грубо манипулиране от партийци на народните протести, погубване на хора в чисто физически план, хаос и дестабилизация на държавността) в държавата ни напоследък – по-долу ще прочетете за тях. Медиите услужливо разтръбиха, вмениха и поведоха началото меко казано на кокошкарски обявена партийна война от БСП, прерастнала впоследствие в кървави сблъсъци из улиците помежду недоволния от мизерията си български народ .

Тогава най-неочаквано, но логично, ББ върна власта на народа и протестиращи и цялата ни страната попаднаха в царството на хаоса. Отначало болшинството не осъзна какво се случва. Не разбра и че за пореден път грубо бе употребено от комунистическите партийци, но пък се получи задоволителна ситуация и обстановка за олигарсите, за монополистите, и за всякаквата партийна паплач да дрънкат каквито си поискат - опашати лъжи за ГЕРБ и лидера й, и най-важното да действат по пъкления си план, отново да ни набутат в извратеното социалистическо лоно. Обществените говорилни ставаха все по-гръмогласни и разногласни по темата.

Хората продължават и днес да си настояват за нормален живот сега и тук – те не са искали да се сменя правителството ни, подскокоросаха ги! В същото време разни червени мекерета предлагат на Президента на консултативен съвет по националната ни сигурност да обявява военно положение в страната! Той пък се чуди как да овладее ширещото се във времето създало се изкуствено безвластие в държавата. Медиите „щедро” произвеждат и ни заливат с всякакви репортажи и буквално разточително празнодумстват по случилите се „народни” протести и все се правят, че не могат да ги окачествят! Като се замисли обаче човек - „всяка крушка си има опашка” както се казва, та и нашата работа – уж „българската пролет 2013 година” също.

Припомням част от ангажиментите и обещанията на президента Росен Плевнелиев, поети по време на кандидат-президентската му кампания, особено актуални в днешната обстановка:
- Да работи за репутацията и доброто име на България

- Да бъде Президент на регионите, да ги посещава редовно и представители на регионите да участват в Съветите на Президента

- Да провежда дебати преди взимане на ключови решения, свързани с бъдещето на България

- Да отстоява приоритетите за енергийна ефективност, енергийна сигурност и независимост и либерализация на енергийните пазари

- Да работи за реформа в здравеопазването

- Да работи за образование, квалификация и иновации, адекватни на нуждите на икономиката

- Да работи за създаване на фонд за целенасочена подкрепа за иновации на млади хора

- Да работи за по-добра бизнес среда и за привличане на повече инвестиции

- Да съдейства на изпълнителната власт за приоритизиране на административната реформа, с цел създаване на мотивирана и добре работеща администрация

- Да подпомага активно развитието на традиционни и важни индустрии за България като туризъм, земеделие и информационни технологии

- Да работи за боеспособни и /адекватни/ компактни въоръжени сили

- Да свиква редовно КСНС като даде предварително възможност на участниците в него да се запознаят с документите по темите, които ще бъдат в дневния ред на заседанието

- Да подкрепя културното и духовното развитие на нацията

- Да работи за развитие на земеделието във всичките му форми като фактор срещу обезлюдяването на селата и намаляване на пустеещите земи

- Да провежда в началото на всяка календарна година “месец на политическите консултации” с лидерите на партиите у Да превърне Президентството в стратегически център за задаване на приоритети за дългосрочно развитие на България

- Да утвърди Президентската институция като център на обществен дебат

За това „Протести до дупка”, „български юнаци”, „долу олигарсите и мафиите”, „без повече приватизации и концесии”, „народен контрол за избраниците ни”, „50 % гражданско участие в изпълнителната власт” и ... все такива химерни искания отправя днес българският народ. А дали ще бъде чут ... остава да видим! И хич да не се заблуждаваме, българи - моделът ГЕРБ позволи това да се случи като започнаха да разместват местата на олигархическите играчи в страната, сериозно им бръкнаха в дяволските души, поизтеглиха им ушите - а трябваше да им ги отрежат, но не успяха във времето, с което разполагат да ги накажат тези вътрешни български партийни окупатори, поради което действително „ТЕЖКО МУ НА ТОЗИ НАРОД, АКО ЗА ПЕТИ ПЪТ ДАДЕ ВЛАСТТА НА БСП!” :

Ето едни много тревожни факти от 48 конгрес на БСП по повод народните въжделения:

„СТАНИШЕВ нареди на младежката организация на БСП – около 500 души да се вмъкнат сред протестиращите и да ПРОВОКИРАТ и СЪЗНАТЕЛНО ДА ПРЕДИЗВИКВАТ полицията, за да се стигне до кървави сблъсъци. Това потвърждаваха публично по телевизията много от мирно протестиращите граждани, които говориха открито и възмутено, че полицията е предизвиквана от младежката организация на БСП.

СТАНИШЕВ целенасочено създаваше размирната и несигурна – революционна ситуация, защото това е времето, през което действа ”ЗАДКУЛИСИЕТО”, включително и на силната ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ срещу чийто интереси застана ГЕРБ.

... кой оглавява в БСП силното ЛОБИ на ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ и връзката на социалистическата партия – на “столетницата” със ЗАДКУЛИСИЕТО – човекът раздаващ години наред ” ЕНЕРГИЙНАТА БАНИЦА” в БСП (другарят Румен Овчаров/б.м.).

Бившият вътрешен министър Румен Петков направо обвини СТАНИШЕВ, че прави ЗАВОЙ КЪМ БОЛШЕВИЗМА, като съди по лозунгите и поведението му на Конгреса. А те лозунгите призовават към РЕВОЛЮЦИЯ! И искат:

“Радикалната лява промяна” и “национализация”(което означава вкарване държавата в хиперинфлация и узаконяване откраднатите навремето народни пари от селските партийни олигарси на безценица, защото по банките им днес се въртят само оборотни милиони, всичко друго е в множество чуждестранни имоти, ценни книжа, в чужди лобита и т.н../б.м.)

“Ние, социалистите, сме за радикална лява политика” (каква по-радикална лява политика, такава като на Мао дзе Дун ли, Сталин, Ленин, Хитлер? Не казва шмекера, само голо маркира промитата си реваншистка мисъл!/б.м.)

“Народът да си върне държавата”. (този филм вече сме го гледали през 1989 год.! 23 години му се нагледахме и както по филмите става не само че „народът не си върна държавата”, ами го докараха до безумна мизерия, същите тези масонски социалистически мерзавци./б.м.)

“Национализация на политиката”, и други подобни.( това означава минаване на съществуващите днес около 250 партии под марш и с козируване към еднопартийно управление на БСП в уж „републиката ни с парламентарно управление” – па да вземат да попрочетат нещо в тази връзка из Гугълчето нагличките социалисти и най-вече младите им такива. Народът категорично естествено не се брой към политката – той отдавна си е с национализирана душа! А кои са „другите подобни” беспарски мероприятия, хич и не се споменава – те просто си минават към всякаквите други репресии и човешки изстъпления, характерни за комунистическите режими – лагерите Беляне, Ловеч, Скревена ... ще ни се видя курорт пред например и днешните китайски комунистически въдворителни методи към хората там/б.м.)

Със същите лозунги българската комунистическа партия и с решаващата болшеивишка помощ извършиха кървавия преврат на девети септември 1944 г.

Обезглавиха опозицията, заграбиха властта и установиха мракобесна диктатура за цели 45 години в България.

СТАНИШЕВ – старши беше един от лидерите, който гордо развяваше червеното знаме, но от него капеше кръв.

Сега Станишев – младши не само, че и той развява червено знаме, но с лозунгите на баща си, иска пак да залъже една не малка част от гладния и обезверен народ и да се докопа до властта. Особено след като усети, че разочарованията на народа от управляващите бързо расте, а народното доверие в ГЕРБ пада.” (за това четете в http://razuznavane.com/?p=12950 /б.м.)

Ясно е, че основната цел на БСП е да е първа на изборите! Първо това не трябва да се допусне на 12 май 2013 г. и второто тази противонародна формация трябва да се забрани в България, наред и със сега съществуващите в нея комунистически партии. Това е чума за човечеството, което и без това е болно от бедност и мизерия.
Пускам, хора, съответните линкове за осмисляне на омаскарената настояща българска действителност и се изкушвам да публикувам по-важни и скандални изречения от задкулисието (извадки от публикациите)

http://razuznavane.com/?p=13344 - МОСКВА – ЗАДКУЛИСИЕТО и БСП крепят “СТАТУКВОТО”; Не без участието на Москва в България се създадоха енергийните олигарси и мафия, които пък се контролират от„задкулисието” – стожерът на “СТАТУКВОТО”; Правителството на ГЕРБ и премиерът Бойко Борисов са първите, които предприемат реални мерки за излизане от руския енергиен обръч срещу което Путин ясно показа, че ще се противопоставя с всички средства.; Първото сериозно разчупване на руския енергиен обръч и защита на националните ни интереси извършиха ГЕРБ и Бойко Борисов. ; Така започна борбата – Русия за запазване на дългогодишния си монопол в България, а Бойко Борисов за неговото отхвърляне и защита на националните ни интереси. ; От огромните комисионни на енергийното “лоби” една немалка част отива за разходите по задкулисните игри, за “купуването на играчи” , както и в „черните каси” на партиите и на първо място в БСП. Затова проектът АЕЦ ”Белене” винаги е бил изключително важен както за руските, така и за българските енергийни олигарси и мафиоти.; Построяването на АЕЦ “Белене” означаваше “РУСКИЯТ БОТУШ” все още здраво да тъпче и то не само на нашата ошушкана земя.

За Русия геополитическите цели са много важни, особено след като България окончателно излезе от руската орбита и за света вече не беше руски сателит.; Руските разузнавателни служби обикновено работят активно в България. Само да припомним, че руския посланик Авдеев 15 минути след разстрела на Луканов – човекът на Москва, беше вече на местопрестъплението, изпреварвайки и нашите служби.; А колкото до партийните ръководители на „столетницата” – то те винаги са били поставяни и сваляни от Москва, в зависимост от приноса им към руската кауза и цели.; Първостепенната задача, която Путин беше поставил на Станишев и БСП е АЕЦ “Белене” – ” Белене” на всяка цена! ; Бойко Борисов в защита на националните интереси на България, ликвидира два големи енергийни проекта, които щяха да донесат на Русия не само огромни икономически изгоди, но и голямо геополитическо влияние. ; Бойко Борисов постигна и нещо друго много важно. Той успя да премахне руските енергийни посредници – напаст, която години наред живееше на гърба на България и спести 300 милиона долара годишно на българския данъкоплатец. - Путин беше сериозно засегнат. ; Затова управлението на Борисов трябваше да се смъкне и БСП да вземе властта. Руският План залагаше основно на Станишев. Той трябваше да реализира болшевишката тактика за СВАЛЯНЕ ВЛАСТТА НАСИЛА И УСТАНОВЯВАНЕ БЕЗВЛАСТИЕ И ХАОС! ; Станишев направи недвусмислени декларации, че “ако Борисов не си отиде сам, има и други начини”. Подобна декларация направи и Лютви Местан. Той каза, че “е най-добре Борисов да си отиде по живо и по здраво”. Тези декларации не бяха случайно изтървани от лидерите на БСП и ДПС. 48-ят партиен конгрес е характерен не само с острия тон на Станишев, но и с радикалните, ултралеви болшевишки лозунги за революция и национализация, които стреснаха дори и такива стари и опитни кадри на столетницата, като Георги Първанов и Румен Петков.; 48-ят конгрес беше най-краткият и несъдържателен от многобройните конгреси на”червената партия”. Открояваше се само дългото слово на Станишев, с което той нахъсваше залата, особено младите социалисти. Станишев и неговата партия издигнаха АЕЦ „Белене” като знаме, в предизборната борба. А основната цел е БСП да е първа на изборите! ; МОНИКА ЙОСИФОВА – СТАНИШЕВА. Как ли се е озовала на служба в частната фирма ЧЕЗ и да отговаря за работата с големи възможности да се вре навсякъде – РЕКЛАМАТА!
А как са се настанили там синът на ХРИСТО БИСЕРОВ и бившата жена на АХМЕД ДОГАН?
ЧЕЗ явно е приютил хората които го крепят или по-скоро хората, които го използват?
Дали тази “тройка”, тихо промъкнала се в ЧЕЗ не е в Плана на Станишев за подготовка на гражданското недоволство, чрез изготвяне “ВИСОКИТЕ СМЕТКИ на ЧЕЗ”?
Но има още нещо - ДИМИТЪР СТАВРЕВ – Митко “каратиста”, бившият шофьор на Пашата, не е назначен от Бойко Борисов, както твърди навсякъде Станишев и се опитва да заблуждава умишлено. Някой друг го е вредил на това “топло местенце с власт” и голяма заплата. И той е в частния сектор на ЧЕЗ. Нищо чудно и “каратиста” да има роля в Плана на Станишев!
А следствието не трябва ли да провери дали този екип няма “ПРЪСТ” в ДЪЛГАТА ОТПУСКА НА ИНКАСАТОРИТЕ и ГОЛЕМИТЕ СМЕТКИ НА ГРАЖДАНИТЕ. ; А случайно ли е СЪВПАДЕНИЕТО – ПАРТИЙНИЯТ КОНГРЕС и ГРАЖДАНСКИЯТ БУНТ да са по едно и също време?

Случайно ли е пускането на младежката организация на БСП, нахъсана от Станишев да се влее в потока на протестиращите граждани. ; Случайна ли е появата на СТОТИНА МАСКИРАНИ след излизането от конгреса на младите социалисти?

Това вече не е случайно, когато по микрофона на телевизионен репортер от БТВ се чу, че хора викат уплашено: “ТОВА СА ОТ МЛАДЕЖКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА БСП. ТЕ ПРЕДИЗВИКВАТ ПОЛИЦИЯТА”!

Това го чу цяла България и го има на запис!

НЕ Е СЛУЧАЙНО И ПРОЛИВАНЕТО НА КРЪВ – това е болшевишката тактика за ПРЕВРАТ!

Както не е случайно и това, че след обявената оставка на Борисов, спря АГРЕСИЯТА, изчезнаха МАСКИТЕ, НЯМАШЕ ПОВЕЧЕ КРЪВ.; СТАНИШЕВ изпълни ПЪРВАТА ЗАДАЧА на Путин – СВАЛИ БОЙКО БОРИСОВ от власт!’ Оставаше ВТОРАТА задача – БСП ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ, иначе и на Станишев ГЛАВАТА ЩЕ ПАДНЕ, като тази на ПЪРВАНОВ.

Всичко което се случва в България, особено АГРЕСИЯТА на Станишев и БСП предвещава КОВАРНИ, КОМПРОМАТНИ, НЕЧЕСТНИ и НЕПРЕДВИДИМИ ИЗБОРИ.

Ето нещо и за енергийните лешояди: http://razuznavane.com/?p=12994 - Българският преход създаде много лешояди! ; ТЕ ПОДПИСВАХА ДОГОВОРИТЕ С КОИТО ПОГРЕБВАХА БЪЛГАРСКАТА ЕНЕРГЕТИКА!;

ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ И СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ПРОДАДОХА НА РУСИЯ БЪЛГАРСКИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ИНТЕРЕСИ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА- ПРОДАДОХА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ И НАПРАВИХА БЪЛГАРИЯ ЕНЕРГИЙНО ЗАВИСИМА ОТ РУСИЯ. ;

СИМЕОН И КУНЕВА ЛИКВИДИРАХА СЪЗНАТЕЛНО АЕЦ” КОЗЛОДУЙ” И БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА. РАЗМРАЗИХА ПРОЕКТА АЕЦ “БЕЛЕНЕ”, ЗА ДА ГРАБЯТ. ВЗЕХА ОГРОМНИ ЗАЕМИ ОТ БНП “ПАРИБА”, КОИТО ОЩЕ ИЗПЛАЩАМЕ. ЗАТВОРИХА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧЕТИРИ БЛОКА НА АЕЦ” КОЗЛОДУЙ”. ;

МИЛКО КОВАЧЕВ – ЕНЕРГИЕН МИНИСТЪР НА СИМЕОН, КОЙТО ИЗВЪРШИ РАЗМРАЗЯВАНЕ НА ПРОЕКТА АЕЦ “БЕЛЕНЕ”. ВОДЕШЕ ТАЙНИТЕ ПРЕГОВОРИ ЗА КОМИСИОННИТЕ НА СИМЕОН И СЕСТРА МУ С КАНАДСКАТА ФИРМА AECL, С ОБЕЩАНИЕ ДА И ДАДАТ СТРОИТЕЛСТВОТО НА АТОМНАТА ЦЕНТРАЛА. ;

АХМЕД ДОГАН - КАДРОВИКА НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ПРЕХОДА.
НЕГОВОТО МАРИОНЕТНО ПРАВИТЕЛСТВО С ПРЕМИЕР БЕРОВ ПОДПИСА ПЪРВИТЕ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА 4 БЛОКА НА АЕЦ “КОЗЛОДУЙ”. МНОГО ОТ ПРИВАТИЗАЦИОННИТЕ СДЕЛКИ В ЕНЕРГЕТИКАТА, ПРЕДИМНО ЗА МИНИ СТАВАХА С НЕГОВА САНКЦИЯ. ЕНЕРГИЙНИ ОБЕКТИ ЗА МИЛИАРДИ, КАТО “ЦАНКОВ КАМЪК” И ДРУГИ СЪЩО СТАВАХА С НЕГОВА БЛАГОСЛОВИЯ.;

ИВАН КОСТОВ - ПОЛИТИКЪТ С НАЙ-НЕЯСНОТО МИНАЛО, УБЕЖДЕНИЯ, ИГРА КОЯТО ИГРАЕ И НА КОГО СЛУЖИ. МОЖЕ БИ Е НАЙ-ПРИКРИТИЯТ АГЕНТ НА КГБ.
ТОЙ Е ЛИДЕРЪТ, КОЙТО УНИЩОЖИ И ЛУМПЕНИЗИРА СИНЯТА ИДЕЯ, РАЗБИ СИНЯТА КОАЛИЦИЯ И Я НАПРАВИ БЕЗЛИЧНА!
НАПРАВИ НАЙ-КОРУМПИРАНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ. СКЛЮЧИ НЕИЗГОДНИ СДЕЛКИ ЗА РУСКИ ГАЗ, ПРОДАДЕ “ЛУКОЙЛ” НА БЕЗЦЕНИЦА И ИЗВАДИ АЕЦ”БЕЛЕНЕ” НА ДНЕВЕН РЕД.;

БОГОМИЛ МАНЧЕВ – ЕНЕРГИЕН ОЛИГАРХ И МАФИОТ
СПОРЕД АМЕРИКАНСКИТЕ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ СЛУЖБИ И ПОСОЛСТВОТО ИМ В СОФИЯ, ТОЙ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИТЕ В АТОМНАТА ЕНЕРГЕТИКАТА И СЕ БОРИ ЗА СТРОЕЖА НА АЕЦ “БЕЛЕНЕ.
МАНЧЕВ Е СЪС СИЛНО ВЛИЯНИЕ ПРИ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВАТА. ФИНАНСОВО ПОДПОМАГА БСП И НДСВ.;

КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ – EНЕРГИЕН ОЛИГАРХ И МАФИОТ.
АМЕРИКАНСКИТЕ СЕКРЕТНИ ГРАМИ ПУБЛИКУВАНИ ОТ УИКИЛИЙКС ГО ОПРЕДЕЛЯТ КАТО СИЛНИЯТ И ОПАСЕН ЧОВЕК ОТ ” ЗАДКУЛИСИЕНО”. РЪКОВОДИ ГОЛЯМАТА МЕЖДУНАРОДНА ГРУПИРОВКА ”FRONTIER”. ТОЙ Е ЧОВЕКЪТ НА БСП И РУМЕН ОВЧАРОВ.;

ХРИСТО КОВАЧКИ - ЕНЕРГИЕН ОЛИГАРХ И МАФИОТ.
В СЕКРЕТНИТЕ ГРАМИ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО В СОФИЯ ХРИСТО КОВАЧКИ Е СОЧЕН ЗА НАЙ-НОВИЯТ И НАЙ – БЪРЗО УСПЯЛ ИГРАЧ В ЕНЕРГИЙНИЯ БИЗНЕС.
СПОРЕД АМЕРИКАНЦИТЕ КАПИТАЛИТЕ МУ СА ОТ ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ – ОТ БЪЛГАРСКИ И РУСКИ МАФИОТИ.;

РУМЕН ОВЧАРОВ КУКЛОВОДЪТ В СЯНКА И ЗАДКУЛИСЕН РЪКОВОДИТЕЛ НА ЕНЕРГИЙНОТО ЛОБИ.
ПОДДЪРЖА ВРЪЗКАТА НА БСП С ЕНЕРГИЙНИТЕ ОЛИГАРСИ И МАФИОТИ.
ОРГАНИЗИРА ВРЪЗКИТЕ НА БЪЛГАРСКОТО И РУСКО ЕНЕРГИЙНО ЛОБИ И ПАРТИЙНИТЕ ВРЪЗКИ С МОСКВА.;

МЛАДИ ЕНЕРГИЙНИ ЛЕШОЯДИ-МИЛИОНЕРИ СА КАДИЕВ, КОРУМБАШЕВ С НЕГОВАТА ВЕЦ, КАКТО И МНОГО ДРУГИ ПРЕДИМНО ОТ СТОЛЕТНИЦАТА БСП ИЛИ ОТ ВЕЧНИЯ ИМ ПАРТНЬОР ДОГАН И ДПС.
Не безинтересна е и тази страница http://www.komentator.bg/

Предлагам за преглед и тази http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1831115 , въпреки коментарите на граждани този човек е изключителен професионалист, с ясна и трезва мисъл при изказа си, а и припомня един позабравен факт: като как Кобурга дойде на вла
Извинявам се на администратора на „разунаване.ком”, че директно използвах текст от материала му, но е казал нещото много точно и ясно и заради това го изведох в публикацията си като заглавие!
Така стоят нещата, българи. Верността на фактите съм ги проверила и из други източници, а и целят народ поне по веднъж е чел за тях из пресата. Беля винаги ни е докарвала БСП, и днес също. Ей, големи изедници и изменници са тези хора! Тази партия въпреки демократичните ми разбирания трябва да се елиминира от страната ни. Та в нейната коалиция и сега битуват две Бекапета от времето на Т.Живков и ромската продажна партия на Цветелин Кънчев – дето купува и продава цигански гласове за едно кюфте.
Нели Кирилова

1 коментар:

Анонимен каза...

Всичко хубаво,много "данни",много нещо.Просто ще удавите невинните хора,които имат честта да Ви ги четат.Само ми е чудно,сама ли работите или Ви помага цялата все още останала ДС.Горко му на българският народ с такива "доброжелатели",които го ненавиждат,като Вас.