сряда, 6 март 2013 г.

ЕХ БЛИЦ, ПАК СТЕ КОМПИЛИРАЛИ ОТТУК-ОТТАМ ИНФОРМАЦИЙКА, ЗА ДА ЗАБЛУЖДАВАТЕ СВЕТА С НЕВЕРНИ НЕЩА ПО НАРОДНИТЕ ПРОТЕСТИ В БЪЛГАРИЯ И ВЪОБЩЕ ПО СЛУЧВАЩОТО СЕ ТУК!

Кой ваш репортер списа долната публикация – пълна гадост? Първо кои са аджеба протестиращите? Тези дето се замозапалват, дето са мизерно бедни или тези дето носят знамето – разликата между тях е огромна? Очевидно са последните. А знаете ли кои са те? Ами същите продажници, които за да им е по-комфортно си правят срещите из разни софийски хотели, сиреч тези от „протестиращите” дето си разполагат с партийни пари, т.е. т.нар социалистически недоносчета. В социалните мрежи има всякакви – и истински българи, и разни партийни мекерета, и такива дето размахват за щяло и нещяло българския трикольор, и мирни отрудени и омерзени хора и ... просто всякакви. Та вие като медийна среда не отличавате ли комунистическите изчадия от обикновения човек дигнал глава днес против гадния живот, който му готви баба БКП вече 23 години? Не ви ли прави впечатление как ловко се манипулира в публикацията с думите „протестиращите”, „представители на протестиращите”, „обобщаващ документ”, „документът е разпространен сред други организации” ... – абе нямате ли си редактор?


1. Не ви ли прави впечатление, че по точка първа не се казва нищо конкретно? Явно соц келешите не са запомнили какво казаха нашите лидери на протестите по отношение „Изборния кодекс”(момчетата нямат нищо общо с БСП креатурите), няма да ви кажа и аз сега, да сте слушали – иначе се иска видите ли спешен ремонт, ама какъв ремонт, за какво, за кога нищо не се разбира – това ми прилича на поднесена за читателя вкисната боза. Тази им точка направо отлита в небитието и категорично я заклеймявам, както се разграничавам от причисляването ми към „исканията на всички граждани” !

2. Втората точка – у-у-у как смърди! По нея соц мекерето Станишко се изказа още вчера, ама нали олигофренчетата му са бавно развиващи се, та и те „нещо” сега се захванали да му пригласят, белким осмърдят страната с глупостите му. Какъв мораториум ще се налага? Какви 5 лева! Като са толкова майстори бесепарските келешчета, сега специално за тях НАРОДЪТ ще поиска да се преразгледат фактите загробили българите още от 1999 година по приватизациите на родните разпределителни енерго дружества, отдаването им на чужди концесионери 2001 год., подписването на незгодните за страната договори по строеж и пускане в експлоатация на фотоволтаици и всякакви производства на зелени енергии 2007 год., по необоснованите и неправомерни искания за строеж на АЕЦ Беляне и произнасяне по загубите за народа за инвестираното в този гьол дето 31 години все уж не се построяваше и така и не се дострои, да не говорим за тъмните сделки по приватизациите случващи се „под масата” с участието на всички от предишните правителства, да не говорим кои и как получаваха обществените поръчки(например благоверната мениджърка на Станишко) и разни други такива проверки, но няма да ви светкам за тях!

3. Ей, бесепарски тъпаци, с това си искане, бяло на черно доказахте, че се целите да сринете държавността в страната ни. Случайно да знаете, че въпреки събитията, въпреки отсъствието на легитимно правителство (чийто комплот бе плод пак на баба БКП) ДЪРЖАВАТА ни си има президент и институции, които са задължени да РАБОТЯТ макар и в неизгодна ситуация. Съдебната власт по Конституция е независима – кои сте вие, та да й се бъркате в работата; финансовите институции са обвързани с договори и на държавно и на клиентско ниво, та да ги разваляте, поради което ако дупе ви стиска, отивайте конкретно в тях и започвайте да преговаряте в полза на народа, НО СПРЕТЕ ДА ГО ЯХАТЕ, И НЕПРАВОМЕРНО ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ!

Малко по-надолу говорите за „протестни действия и блокади” – направо ми идва да ви разкъсам като гледам колко нагло ИЗПОЛЗВАТЕ народното недоволство и как го лашкате по пътя на анархията. Всъщност БСП(БКП) винаги са си били измислени, нагли анархисти. А това не е полезно за населението!
И накрая да Ви питам Блиц, макар и за мъничко замислихте ли се кои са тези „протестиращи” дето си правят „национални срещи” в „столичен хотел” - първо колко са протестиращи „протестиращите”; второ кога, къде и как се е случила тази апокрифна национална среща; трето кой е столичния хъшовски хотел и кой е финансирал мероприятието; четвърто защо традиционните координатори на националните протести не са били поканени – за да не развалят червеното комбале ли, за да не им кажат че нямат нужната народна легитимност или че говорят и вършат глупости дескредитирайки народната воля чрез поредните млади бесепарски недоносчета?

Виждате ли Блиц, по колко въпроса не сте информирали четящите ви и определено сте ги манипулирали с тази публикация! Или и Вие сте нечии партийни подлоги, ползващи недостоверните им сводки и разпространяващи неверните им твърдения, или пък сте тъпи да си мислите, че вършите някаква народна работа!

Левски е казал: (из Програма на БРЦК, т.8 – „Ние причисляваме в числото на нашите врагове и противници и ония български изроди и чорбаджии, които пречат на народната ни цел и ще ги преследуваме навсякъде и всякога.)

Хайде позамислете се малко, за да не се окажете сред преследваните.
Пълна блокада на Народното събрание

Протестиращите с искания в 3 точки, издигат Димитър Иванов за служебен премиер

Постоянните протестни действия в София започват днес в 11,00 часа с обсада на Народното събрание. Протестиращите в страната също ще подкрепят софиянци като протестират и блокират важни места в страната. Това тръбят социалните мрежи. Заявки за участие са дали стотици души.

На своя среща вчера представители на протестиращи и организатори на протестите в София приеха документ обобщаващ исканията на всички граждани. Исканията са обобщени в три точки:
1. Спешен ремонт на Изборния Кодекс.
2. Незабавен мораториум върху всички разпоредителни действия на правителствата и на всички започнали процедури по приватизационни сделки, обществени поръчки и издаване на концесии до отмяната му от ново Народно събрание.
3. Незабавен мораториум върху всички изпълнителни и съдебни дела на монополите – ЕРП-та, Топлофикация, ВиК, Банки, финансови институции и мобилни оператори срещу гражданите до отмяната му от ново Народно събрание.
Постоянните протестни действия и блокади в цялата страна ще продължат до изпълнение на искания. Гражданите са категорично решени да отстояват своите искания независимо колко време и усилия ще им коства това. Документът е разпространен и сред другите организации на протестиращите в страната и ще се яви като знаме на гражданския протест в България.

Национална среща на протестиращи ще се проведе днес в столичен хотел. Организаторите са “Свободни, можещи, силни" – хората, организирали протестите срещу винетките за паркиране в центъра на София миналото лято. Сред поканените на срещата, по техните думи, е елитът на нацията. Не са поканени обаче координаторите на националните протести. Очаква се по време на срещата официално да бъде издигната кандидатурата на икономиста Димитър Иванов за служебен премиер. /БЛИЦ"
Нищо от публикуваното не е вярно за съжеление. Очевидно е направено с цел вкарване в яка заблуда за обществото и прокарване настоящите партийни идеи на БСП.

Нели Кирилова

Няма коментари: