събота, 18 май 2013 г.

ОП-ПА! 12 ЧЕНГЕСАРИ В 42-то НС! Не че е кой знае каква новина. Народът отдавна си знае, че те са във властта и нагледно си обясни защо е на такъв хал, поради което и не ги иска. Сега който има най-малко ченгета в редиците си, той ще съставя парламент!


Според разпространената на 18 май новина става ясно и за „глухите и слепите” кои са били подслушвачите сред т.нар. ни политически елит в предизборната кампания. Става ясно и как, от кого и защо е тиражирана инсинуацията за Цветан Цветанов. Язък, че много граждани в изборния ден се подведоха по недоказаните клевети на БСП по отношение на него! Свалям шапка на този човек, който въпреки всичко се държа повече от достойно, и не очерни и не злепостави никого. Подобни хора са просто друга раса на балканската ни ширина!

ГЕРБ и АТАКА имат общо 4, а БСП И ДПС скандалните само 8 сътрудници на комунистическите тайни служби в изборните листи! У-ау! 

И хората си гласуват, гласуват, защото „почтените” водачи на БСП и ДПС са "забравили" да кажат на избирателите си за влизащите в НС агенти (боже и се нарича народно събрание!) редови служители и днес на изчезналото уж от хоризонта бивше ДС! БЛИЦ допълват: „И четирите парламентарно представени партии ГЕРБ, БСП, ДПС и „Атака” имат депутати с досиета. ГЕРБ вкарва 3 сътрудници, БСП и ДПС по 4 сътрудници, а „Атака” – 1 сътрудник. В листите си за 42-то Народно събрание те бяха издигнали следния брой сътрудници: ГЕРБ – 6; БСП – 15; ДПС – 16; Атака – 4. И тез наглеци БСП и ДПС ще ми говорят непрекъснато и ще внушават неправомерно по разните медиий купища врели-некипели! Е, как да не ги наречеш гьонсурати! 

Тия хора(БСП, ДПС) са си влезнали в ролята на недосегаеми и очевидно ги е яд на ГЕРБ, че ги разобличаваше и евентуално пак ще прави същото ако вземе полагащата му се власт! Мизерници! Затова и ги наричам михлюзи. Най-добре е мирно и тихо да се махат от политическия небосклон, защото народното торнадо няма да им прости. До тук било каквото било ... 

Коментари бесепарският сайт „Днес” не е допуснал, а какво да кажем за репресираните турци с водач агент от ДС!? Направо отврат.

Ето как и „Стандарт” е коментирал случващото се : „Справката на сайта показва, че 12 от тях са били избрани на парламентарния вот преди седмица. Агентите сред кандидатите бяха над 140. Сътрудници на ДС има и сред четирите парламентарни партии. ГЕРБ вкарва 3-ма сътрудници, БСП и ДПС по 4-ма, а "Атака" - един.
В правилника за работа на предходното Народно събрание мнозинството на ГЕРБ забрани на тогавашните депутати с агентурно минало да влизат в ръководствата на парламента и на неговите комисии, както и да участват в международните парламентарни делегации. Възможно е обаче новите депутати да променят правилника. . Тук човек онемява и само може да възкликне: Мале, само каква визитна картичка на псевдо демокрацията ни, ни се предлага! Просто не е истина! 

А дали някъде сред депутатите няма някое и друго скрито ядро агентчета? Кой да ти каже! Но със сигурност едно от облекченията, т.е.лечението за българския народ би бил Терминал 2 в така създалата се ситуация, а тя е: бившите доносници срещу народа сега ще го и управляват!!! Тук смирено се шепне: Пази, Боже, България.


12 депутати с картончета в новия парламент

„ГЕРБ вкарва трима, БСП и ДПС – четирима, „Атака“ – един

12 от новоизбраните 240 народни представители са били сътрудници на бившата Държавна сигурност (ДС), съобщи  сайтът desebg.com, позовавайки се на своя справка в обявените от комисията по досиетата данни.
И четирите парламентарно представени партии ГЕРБ, БСП, ДПС и „Атака” имат депутати с досиета. ГЕРБ вкарва трима сътрудници на бившите тайни служби, БСП и ДПС по четирима, а „Атака” има само един депутат с картонче.
Депутатите от ГЕРБ, сътрудничили на комунистическия репресивен апарат, са Любомир Христов (бившият директор на дирекцията на МВР в Шумен, сътрудничил е на военното контраразузнаване), Румен Иванов (избран за втори мандат от Добрич, щатен служител на Областно управление на МВР-ДС в Толбухин (Добрич) от 1987 г.), Стефан Дедев (избран за втори мандат Пловдив-град, щатен служител в граничен отряд от 1987 г.).

От БСП депутатите с картончета са Минчо Минчев , избран от листите във Враца, бил е агент на  Шесто управление. Другите са Росен Малинов  - бивш общински съветник в София, избран от 24-и МИР-София; бившият вицепремиер и министър на икономиката в правителството на Жан Виденов Румен Гечев и Христо Монов – психолог,  бивш зам.-шеф на Агенцията за закрила на детето. Баща  на 20-годишния Андрей, убит в София от австралиеца Джок Полфрийман преди няколко години, избран от Бургас; агент "Гогов" на Софийско градско управление на МВР-ДС от 1987 г.).
Нито един от тях не е бил в предишния парламент.

Депутатите, сътрудници на бившата ДС от ДПС, са Ахмед Башев – бивш кмет на община Гърмен, сега избран за депутат от Благоевград. Бил е агент Манол на Областно управление на МВР-ДС Благоевград от 1988 г.  Другият е лидерът на партията Лютви Местан – агент Павел във ВКР от 1979 г.
Останалите са Рамадан Аталай, който е бил агент Вергил  на Софийско градско управление на МВР-ДС от 1982 г., и Янко Янков – нещатен служител на Областното управление на МВР-ДС в Сливен от 1986 г.
Местан, Аталай и Янков са били депутати и в предишния парламент.

Единственият депутат от "Атака", свързан с ДС, е Станислав Станилов, който бе и в предишното Народно събрание. Той бе издигнат в листата в Габрово. В миналото Станилов е бил агент "Светлин" на Второ главно управление на ДС от 1986 г.”




Подготвил Нели Кирилова


Няма коментари: