четвъртък, 23 май 2013 г.

ЗАЩО ГЕРБ ТРЯБВА ДА ВРЪЩАТ МАНДАТА? Свидетели сме на поредната държавно комунистическа инсинуация!?

Питането ми съвсем не е реторика. Откъде-накъде президентът ще е „готов да връчи два мандата в един ден” - http://www.standartnews.com/balgariya-politika/prezidentat_vrachva_dva_mandata_za_den-189533.html ??? Това по Конституция го няма. И каква е тази художествена измислица „ефективно връчване на мандат”???? Впрочем, Г-н Президент, Вие как работите?  „ефективно” или „неефективно”! ... или по българската Конституция, както се очаква от нацията ни?

Конституцията (или основен закон) е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат. Имаме си я черно-на бяло, а заклеването на влезлите в 42-то НС не бе съгласно текста й, записан в преамбюла на самата конституция. То бе някакъва художествена измислица на най-възрастния водещ действието „полагане на клетва”, в превърната в театрална сцена зала на Народното ни събрание. Цял народ видя колко се бързаше с подписването на клетвените декларации под диктата на противоконституционно внушение пак от комунистическите креатури. Съвкупността от подменени опорочени обстоятелства в социалния живот на страната преди и след провеждане на „Парламентарни избори май 2013 година” не са конституционно аргументирана предпоставка да играете по тяхната „свирка”. Последната е свързана с всякаква разруха в държавата и това го знаят и бебетата. Червените боклуци никой не ги иска – това се чу и видя, особено последните три месеца.
Вие сте дясна алтернатива за развитието на страната и го докажете!

Днес 23 май 2013 год. над 1 100 000  български грамотни избиратели очакваме да видим и чуем как „Новата тройна коалиция БСП, ДПС, Атака” ще гласуват ПРОТИВ в уж Народното събрание на дадения мандат на ГЕРБ за съставяне на ново правителство! Тяхното скалъпено, възрастово баято и неграмотно мнозинство чрез множество инсинуации, лицемерно възприело мантрата „ГЕРБ са виновни за всичко”,  партийно и ядрово под строй гласуваха на 12 май т.г. – такава е истината, и силово окупират и  днес трибуната на НС, откъдето отново дрънкат вечните си глупости, които ще докарат още бели на главите ни.

Нека и ние десните българи, и цял свят да види как правилата на политическата игра в България се разиграват между олигарси, червени партийци и евентуално президент! След всичко, което виждам и чувам особено  през последните три месеца вече ме е срам да се наричам българин.

ГЕРБ, никакво връщане на мандата!
Моля, проявете „имаме воля” за ново, модерно, адекватно управление на България! Сега цял народ вази гледа! И спомнете си дали опълченците от Шипка биха Ви простили да проявите слабостта да върнете мандата „за да спестите малко време”! А хората тогава са хвърляли и мъртвите тела към турските атаки, за да запазят вече възвърнатото на България.

В днешния ден, а все пак вече сме в 21 век, не става въпрос за случване на политически недомислици, инспирирани от червени български политически некадърници, за „неефективни” политически игрички, за случване на неконституционни внушения по повод всякакви бързания, бавения, ефективностти и от сорта художествени изрази!

Българите очакват здрава управленска ръка, контрол във всичко, правдиви и законни правила за всеки и във всичко и работа, много работа, за излизане от блатото, в което умишлено за 20 години ни вкараха именно червените боклуци.

Нели Кирилова/ 12,10 h

Няма коментари: