събота, 18 май 2013 г.

КАКВИ са БСП, че да казват”ГЕРБ да не съставят правителство” и да внушават и извършват пред обществото всякакви противодържавни инсинуации? НАРОДЪТ НЕ ИСКА ТОЧНО ТЯХ ВЪВ ВЛАСТА!

Понастоящем това е най-опростачената партия в България. Дори столетната й история не измива срама от злобата, ненавист, ламтежа за власт, които тя винаги е демонстрирала, и това на фона на видимото й политическо безсилие, разцепление в самата нея, архаичните й идеологии, които впрочем никога не са били съвместими с психологията на българския народ, а тъкмо обратното. 

Още от началото на 20 век чрез серия атентанти и диверсии столетницата окупира държавата, проми мозъците на народа по време на строежа на комунизма, смачка го безпардонно по верме на мнимата демокрация след 1989 година. И днес седнали доволно да потриват крадливите си ръчички, и да внушат чрез компромати и конспирации всякакви небивалици за ново тяхно управление, та даже ни и заплашват: :”Ще удавя държавата в кръв,ако трябва,но няма да позволя на Бойко Борисов да управлява отново... „казал Сергей Станишев преди да тръгне за сараите на Доган... Ами те и навремето с кръв дойдоха на власт...””. Такова изказване (няма да го квалифицирам) е повече от скандално и неправомерно, предвид факта, че май нещо са поуглушали всички „бесепари”. Ето как народът окачествява днешното политическо статукво, в което за съжеление са вкарани и ГЕРБ: мафия
Чувате как хората скандират:”23 години само лъжи”, „Мафия”, „Червени боклуци”, „Всички вън” и т.н.. Виждате колко са развълнувани в изборната нощ пред НДК и гневни, където се носиха за обработка изборните бюлетини, а разни продажни политолози, социолози, журналисти дрънкаха по всички телевизии заклеймяващи мантри против ГЕРБ и лицемерно коментираха случващото се на топличко и закътаничко в студиата, и видите ли, внушаваха ни, че тази извадка в кадрите пред НДК не бил българския народ. А какви и кои са тогава тези хора от улицата пред НДК – извънземни, чужденци, киборги ... Какви и кои са?

ГЕРБ са сини. Центристи в политиката и нямат нищо общо с т.нар.”червени боклуци”, на всичко отгоре в такава тягостна обстановка на 12 май 2013 г. взеха че и спечелиха избора народен. Млади и образовани хора от нацията ни определено ги посочиха като желани бъдещи управляващи! Факт ли е? Факт е. Истина ли е? Истина е. Следователно нито мизерниците БСП, нито пръкналата се от техните среди противоконституционна и далавераджийска партия ДПС, нито дори незнаещата на кой свят се намира националистическа партия Атака имат думата от тук нататък.

Но не! Днес тези дяволски изчадия са най-грамогласните, обичайно нагли и безпардонни в претенциите да продължат заробването на народа чрез безпрецидентното за „бяла държава” ограбване. Сякаш сме длъжни за тях да творим и градим в България!
Само че тая няма да я бъде, пъклени изчадия! И българите ясно и точно ви го казваха вече 4 месеца.  Да, искаме да живеем нормално, да протестирахме срещу мизерно смешния ни стандарт на живот през изминалите месеци, докаран ни точно от отворковците БСП и ДПС, съгласно частните и извратени им комунистически идеологии, 

и посланията ни бяха разбрани от управляващата партия ГЕРБ за разлика от вас, дори само заради публичното им признание на допуснати „грешки” по време на управлението им.

И какво направи омразната ви ГЕРБ? Дали при спорадичните февруарски и недотам масови народни протести т.г. партията и лидерът й се скатаха и опитаха да замаскират създалата се недемократчна среда на живот в страната? Дали се опитаха политически ловко да замаскират и замажат случващото се по отношение народното недоволство, монополната енергетика, съсипаната икономика, скандално нисъкия стандарт на живот на субекта? А из предишните години всички сме свидетели, че и БСП и ДПС чрез съответни репресии тези небългарски политически партии точно това без всякакъв срам правеха и то агресивно, нагло, и ни държаха на каишка с вечната заплаха, че може и по-лошо да ни се случи ако не ги слушкаме!

С ръка на сърце, български граждани, си признайте тази зловеща истина, принудила много хора да напуснат страната ни, други „незнайно и случайно” поизчезнали, други разорени и докарани под ръба на мизерията... !

Тогава ГЕРБ просто върнаха мандата на народа – това направиха. Не искаха кръв и безредици, не искаха омраза и разединение на нацията. И това бе първото най-истинско социологично проучване, проведено масово и съзнателно от една дясна партия в реално време, с ясното съзнание да се самоопределиме свободно, без политически натиск и идеологически манипулации, без ексцесии и празни обещания, с разумната идея държавата като какъв път на развитие да поеме - ляв или десен! Всеки гражданин през изминалите месеци имаше възможност и време „да се изкаже” по темата. И масово хората го правиха – публично говореха, караха се, интензивно протестираха, опознаваха се, подготвяха се за избори! Такава ли е истината? Да, такава е.

Изобщо не е тайна, че ГЕРБ са първата дясна партия, поела политическата отговорност да „бутне” комунистическото статукво от 1944 г. в България, защото въпреки преименуването на БКП в БСП, която нарои и СДС, и ДПС и още 250 на брой партии и партийки тя продължи да дирижира т.нар. преход до 2009 г. Тогава народът се поотрезви и закономерно потърси алтернатива за управление на държавата, и тя се случи именно чрез ГЕРБ. 

На 12 май  2013 год.статуквото вече повече от видимо мощно се пропука, то буквално започна да се разпада пред очите ни, разпознаващо се чрез истерията и изстъпленията на комунистите (припомнете си, че те си поканиха и независим преброител за изборния ден, който „докара” и съобщи същите изборни резултати като нашата ЦИК; както и  тълпи от чуждестранни кореспонденти и анализатори, само дето FBI не поканиха ...) и сега само от волята на българския гражданин зависи статуквовите отломки дали да бъдат занесени на бунището за доунищожаване и рециклиране, или да ги поизтупаме от праха и отново да си ги ползваме!

Какво ще кажете, българи? Ето аз не Ви агитирам, само припомням всеизвестни факти и обстоятелства. И в този ред на мисли ще повторя едни мъдри думи на един недотам древен френски философ: „Нищо не е било и нищо няма да бъде! Всичко е битие и настояще.”. Битие и настояще? А ние живеем в днешното настояще, следователно от всички нас зависи колко и как да си направим привлекателно и нормално битието.
И Бог да е с нас!

Единствената ни възможност (имам предвид за страната) е излъчване правителство на ГЕРБ, и неприемане на никакво програмно правителство между БСП, ДПС, Атака ( и трите не стават за нищо), защото де юре тяхното ще си бъде чисто съглашение, с възможност за широка извънпарламентарна подкрепа за ГЕРБ (има една-две десни партии, които не трябва да продължават да са солови играчи, а съзнателно да подкрепят дясната идея, за да има и „дясно” и „център дясно” в днешния парламент).

Спокойно! Не сме единствените в света с подобен казус. С адекватен и разумен граждански натиск, идващия вторник (21.05.2013 г.) е възможно 1 100 000 български граждани да се окажат печелившата карта на България! Време е! Успех!

Нели Кирилова


Няма коментари: