петък, 31 май 2013 г.

БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ КОМУНИСТИТЕ В НАСТОЯЩЕТО ПРАВИТЕЛСТВО И РОБСТВОТО, КОЕТО НИ ОРГАНИЗИРАХА ЧРЕЗ МАНИПУЛАЦИИТЕ СИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ОТ БЛИЗКИТЕ ДНИ!

ДНЕС НИ ТРЯБВА СЪЗДАВАНЕ НА МОЩНА БЪЛГАРСКА АНТИКОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ - С ЧИСТИ, НЕОПЕТНЕНИ ХОРА. А ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ... като се осъзнаем. По-надолу ще прочетете за създаване на Закон за декомунизация!

А сега, млади хора, вижте колко и как сме се борили за демокрацията в България, която бе опорочена до случващата се, позната ви анархия в държавата ни към днешна дата. Да. Народът (вашите майки и бащи, дядовци и баби) искаха свободата си. Искаха я чистосърдечно и волево ... , но партийните лицемерни номенклатури и тогава ни излъгаха и за 23 години отново омаскариха, ограбиха и загробиха живота ни.
Виновниците са известни. И тез хора още имат наглостта да се появяват менторски в публичното пространство, да продължават да ни заблуждават, фарисейски да ни лъжат и унищожават!
Това ли искаш, и това ново комунистическо робство ли ще търпиш БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ? Този архив прекалено дълго бе пазен и неогласяван от БНТ – цели 23 години! Очевидно с тайната надежда събитията да се забравят, размият и забравят – благодарност за смелостта на публикувалия го!

Kevorkyam Manipulation, 10 06 1990 HDTV/ Публикувано на 05.02.2013

Янко Янков у нас има нереформиран комунизъм 14 11 2011г



 С Георги Жеков - ЖУРНАЛИСТ

Ако някой иска на живо да види (отпечатан в ДВ – имам предвид с челото на вестника и кой го е подписал) ЗАКОНА ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН, обн. в ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.  може да го потърси и прочете единствено и само в архива на някоя по-голяма библиотека, в нета го няма  - търсих го!


Нели Кирилова

Няма коментари: