петък, 24 май 2013 г.

ЗА ОБРЕЧЕНАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО свобода НА БЪЛГАРИНА

Комунизмът си отиде, но дойде неясен строй!
Честит 24 май, сънародници! „честито” и ново комунистическо управление т.е. поробване!

Разбрахте какъв смехотворен парламент сътворихме! Докога ще просъществува той, това е в пряка зависимост как депутатите в него ще си преразпределят народната баница. Мен ако питате „народната баница” е месена-недомесена, недопечена и доста клисава, предвид факта:
-          че негласувалите граждани са  49 процента в „Парламентарни избори 12 май 2013 година”;
-          предвид и фактите: че г-н Орешарски, бъдещият български премиер смята българите за Андрешковци и е без никакво влияние над ловците на вещици от БСП, чийто лидер Станишко се закани „да потопи страната в кръв” ако на власт застанат пак ГЕРБ;
-          и свързаните с това инсинуации, компромати и конспирации произведени от самия лидер на ПЕС, Мая Манолова и някои медийни мекерета!

Парадокс е спечелилата партия да бъде в опозиция, да е принудена да върне мандата си по съставяне на правителство, да е в жестока интригантско-парламентарна изолация от партиите БСП, ДПС и Атака, и то долкова, че последните да не искат да водят каквито и да било разговори с цели 97 депутати на ГЕРБ сякаш са заразно болни!

Очевидно е, че и в това 42-ро НС мощният стабилизиращ фактор ще е интересът на „българския депутат” от съответната партийна окраска (на БСП, ДПС и Атака). Знайно е също така, че „народните избранници” (с изключение тези на ГЕРБ) са така наречените следващите поред, поради което избщо няма да имат волята да изпълнят обещанията си!

Свидетели станахме как орисникът Стефан Данаилов принуди 240 народни избранници да са закълнат в несъществуващ текст от Българската Конституция, превръщайки парламентарната трибуна в най-обикновен сценичен подиум, където с право поканените чужди гости на „събитието” конституиране на НС на РБългария просто напуснаха залата! Свидетели станахме и как без кворум (определен най-малък задължителен брой на присъстващи на събрание, при който решенията му са законни) се избраха председател (от БСП прехваления Миков) и зам.председатели на НС (от БСП многознайката М.Манолова и от ДПС Христо Бисеров). Свидетели станахме и на небивалиците промени, изработени набързо (само за няколко часа) и приети в новия Правилник за работа на НС! Свидетели станахме и на непроцедурно водените първи две пленарни заседания – където другарката Мая Манолова се почувства свободна да се държи менторски и арогантно с изказващите се, този път вече  от най-високо и отговорно място като председателствуваща заседание, а другарят Миков освен че продължи да не може да произнася буквата „л”, но и абсолютно непроцедурно водеше изказванията без да ползва съответния задължителен правен език.

Ясно е, че единственото, което може да очакваме в обозримо време от „работата” на такъв парламент е:
- подмяна на народните обещания дадени, но неразписани „черно-на бяло”за народа от червените гьонсурати;
- демонстрация по липса на почтеност в българския политически и обществен живот на страната от червените партийци;
- пълно дестабилизиране на общественото доверие, поради провокиране на предишно изброеното и стигане естествено до ексцесии, вследствие на закономерния уличен натиск, който неминуемо ще се формира,

и то само защото „с нокти и зъби” българските депутати (БСП, ДПС, Атака) ще се борят за интереса си, в който са направили съответните инвестиции, и ще правят всичко възможно да си ги „избият”.

А народът – кучета го яли!

И така, сънародници, до кога ще подкрепяте неглиже политическото омаскаряване на страната и нас самите, чрез даване/или негласуване гласа си за олигархично червената все още съществуваща комунистическа върхушка? Знаете ли, че един от бъдещите ви министри ще е от КПБ(комунистическа партия на България)? Ле-ле! Доживяхме след 23 години „нежна революция”, глад, мизерия и нечувана бедност отново да ни управляват комунистически апаратчици!
Срам и позор за нацията.

Срам, ако не протестираме масово дадения мандат на БСП за съставяне на правителство! Защото настоящата „победа” на БСП и ДПС се основава  и на нарушение на закона, и на некоректния „прочит” на т.нар. народна воля както в деня на избора, така и към днешна дата. Кои са те, та да говорят непрекъснато от наше име – на гражданите, и да слагат в устата ни думи дето никога не сме си ги и помисляли? Това дали не е нарушение на човешката ми воля? Аз не съм ги упълномощавала никога! А вие? Па и ще сумират и преиначават вота ми!

Откъде си измислиха тез червени лайна (извинявам се за израза!), че въобще печелят изборите ?– определено чрез медийно внушение и на 11.05., и в деня на самите избори; чрез гнусни, неверни и недоказани лъжи за управлението на ГЕРБ; чрез активната, прикрита намеса на резонното им и лицемерно мешере; чрез недоказани купища компромати – само дето хвърляха прах в очите на българина по "нюзТв7"; чрез подкрепата на неконституционната партия ДПС, която също лицемерно за 23 години не постигна нищо съществено за бедстващото помашко-турско население, а само умишлено го нахъсваше, насъскваше и държеше в страх от недоимък! 
Скандална е такава действителност. 

Скандално е и да ги търпим. Такива хора подлежат и на морално и на физическо ликвидиране, както от управлението, така и от обществения живот на страната ни. А спекулирането им с вота на народа за собствена, партийна облага е наказателен акт. Де факто и де юре БСП и ДПС дестабилизираха страната, дори опитаха държавен преврат да заформят, извършиха умишлено неправилен прочит на вота на суверена на 12 май 2013 г., и сега нагло се готвят да продължават да ограбват държавата ни, съставяйки правителство – ако ги търпим разбира се!

Откъде-накъде това прогнило вече комунистическо малцинство ще се шири доволно в живота ни? 23 години се нагледахме на политически фокусници и категорично не ги искаме повече! Олигарсите естествено имат интерес от правителство на Орешарски, но подобно е ощетяващо за гражданина! Защото пак тихомълком и бързичко ще се подменят текстове в закони, дори цели такива, а народът отново няма да знае нищо по въпроса, но ще тегли последствията им – напр. списваните „на тъмно” Наредби и Правилниците на ДКЕВР са точно такива законни недоразумения, ами промените в ЗЕ, ами промените в тази връзка и в ГПК и т.н. ! Всички народни придобивки и интереси в изброените документи са подменени и това докара народното недоволство януари т.г., не политиката на ГЕРБ! Ами не ги ли виждате тез михлюзи – едните искат „експертно правителство”, другите „програмно правителство”, дрънкат глупости под прожекторите на телевизиите, хъкат и мъкат в пленарна зала,

и такива субекти претендират да ме управляват! Опазил ме Господ! Последното важи и за народа ми.

Комплотът ни е измислен, хора! БСП и ДПС дадоха ясни анонси и доказателства, че в съучастничество са изготвили общото си алиби за него. Нима не си взехме поука от предишните управления, та отново ще позволим задкулисието им, и впоследствие да установяваме по джоба си случващото ни се???

Нели Кирилова 

Няма коментари: