сряда, 7 април 2010 г.

Просват с белезници и Орешарски, Гагаузов, Чакъров!

Сн.А ето го гаджето на Николай Младенов!(четете по-надолу)

ПО РАЗКРИТИЯ.КОМ

Просват с белезници и Орешарски, Гагаузов, Чакъров!

“Стандарт” изнесе предварителна информация за нови предстоящи арести на бивши министри от кабинета „Станишев”. Това са финансовият Пламен Орешарски, на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов и на околната среда и водите. Джевдет Чакъров.

Вестникът се позовава на свои източници, близки до Министерския съвет, които са предоставили информацията още преди ареста на военнния министър Николай Цонев. Огласява се фактът, че Бойко Борисов сам е занесъл уличителните доказателства на Борис Велчев. Така той спазва заканата си, че облажилите се от меда, в който са бъркали,ще си получат заслуженото. Тримата са обвинени в това, че са „сключили най-много договори за възлагане на обществени поръчки, които не са обезпечени с необходимите пари от бюджета”.
Договорите са за общо 2,150 млрд. лв. Нарушен е законът за държавния бюджет.
В този случай, думата има Софийска градска прокуратура. Ако се докаже, че господа ексминистрите са отговорни за неправомерните харчове, ще бъдат обвинени в престъпление по служба. Преди това обаче главният прокурор трябва да им поиска депутатския имунитет.
Според министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов някои от неосигурените договори със съответното финансиране могат да бъкат анулирани. Затова сега тече проверка какви точно са злоупотребите по обществените поръчки. За отбелязване е, че Нона Караджова, наследила министъра от ДПС, е съумяла да развали една част от договорите на Джевдет Чакъров, за които в хазната не са предвидени средства.
Очевидно разследващите – министър-председателят и вицето Цветан Цветанов, стриктно изпълняват предварителен план, за изпълнението на който вече се предприемат немислими доскоро мерки. Факт е, че вече четирима министри от предишното правителство са вече туш. Единият – де факто, другите трима чакат, за удовлетворение на всички, желаещи справедливо наказание за злоупотребили управници, на улука. Въпрос на време. Все пак интерес представлява въпросът доколко ефективни ще са наказанията.
Отново уникално интересно е мнението на Бойко Борисов. Според него полицията се е справила „перфектно” при арестите напоследък. А по въпроса за това, доколко ефектните акции на показните просвания на пода на уличените в икономически престъпления отговарят на изискванията на Европейската конвенция, дори съдии и видни общественици смятат, че това е проблем. Куцкова е на мнение, че държавата не трябва да се държи като изнасилвач. За Бойко нещата обаче опират до това дали сме „състрадателни към хората, които са нанесли огромни щети на държавата”. Не е състрадателност да си мислиш, че хора, които вече са с белезници, не е нужно да бъдат демонстративно малтретирани. Нещата опират до правата на полицията и прокуратурата. Ако тя ги превишава, това е опасно за всички.

Интересна позиция на премиера по темата Юзеирови
В държавата ни поминуват двама братя мюсюлмани, които къде на пръв поглед инфантилно, къде съвсем сериозно заявяват намерения и предприемат действия, поставящи ги на ръба, а може и извън закона. Строят в частните си имоти монументи, независимо че се изисква одобрението на Комисия по паметниците на културата, бутат им ги, те обещават, че ще дигнат други. Предприемат създаване на мюсюлманска партия и пак обществото е безсилно да им попречи дори да го заявяват. Прогнозират, че малцинствата ще имат приоритет в държавата ни в близките години и пак нищо не е в състояние да им попречи да дразнят мнозинството.
Все пак Районната прокуратура и полицията в Свищов са установили по категоричен начин, че в събота не се е състояло събрание за учредяване на партия ОТОМАН. Това не пречи на скандалните братя да дразнят и дезинформират, че са успели да учредят въпросната партия. Работата на прокурор Калинка Тодорова се изчерпва с разяснението пред медиите, че:
„По Закона за политическите партии на самото учредително събрания трябва да присъстват поне 500 души, а по данните, които към момента са установени, не повече от 50 души са присъствали на мястото.”
И понеже не е установено да е говорено и агитирано за етническа ненавист и противопоставяне, няма основание за досъдебно производство. Освен това Юзеирови не са имали изискващото се разрешение от Община Свищов и изглежда това ги е накарало да се разотидат много скоро и малцината събрали се, во главе с прословутите братя от Славяново.
Премиерът изрази особено мнение, което обезсмисля всякакви напъни да получим подобаващо удовлетворение от това, че има възможност да се пречи на всички, обиждащи националното ни самосъзнание. Той го дава лежерно и незаинтригувано. По някакъв начин неглижира проблема и съветва медиите да не дават трибуна на Юзеирови, тъй като това ги прави някак си незаслужено известни и популярни. Идеята пък да се сменят имената на селища от български с турски било нещо като първоаприлска шега.
Припомняме, че Юзеир Юзеиров се ширкаше по време на сандъра, наречен събрание за учредяване на партия Отоман, с фес на главата. Привържениците на ВМРО пък скандираха „Не на ОТОМАН-ците в ЕС” и „Фесовете вън”, „България”.
Какъв им е проблемът на двамата фесове. Потискала ги 130 годишната система в България. Вменили си по тази причина да станат изразители и говорители на потиснатите. Тези като турците, ромите и дори македонците, на които, по тяхно мнение, принадлежи бъдещето в Булгаристан. Братята действали в името на промяна, която, ако успеят да направят, щели да поискат техния роден град – Търговище, да се казва Ески Джумая.

Ето го гаджето на Николай Младенов!
Министър Младенов показа приятелката си за пръв път точно на Великден. Тогава, малко след полунощ в катедралата във Варна, той се появи с изгората си – Гергана, дискретно хванати под ръка. За съжаление, в този момент никой не беше подготвен да ги снима, но изнамерихме снимка на министерското гадже от профила й във Фейсбук.
Приятелката на министъра се казва Гергана Григорова. Тя от доста време работи за каузата на ГЕРБ, а според неофициална информация е и асистент на евродепутата Владимир Уручев, което обяснява защо членува в мрежата на Европейския парламент във Facebook. Фен е на двама политици – лидерът на ЕНП Вилфред Мартенс и председателят на младежката организация на ГЕРБ – Моника Панайотова. Все още чакаме да приеме поканата ни за приятелство, за да разкрием още детайли около нейната личност.
Доскоро не се знаеше, че сърцето на бившия военен и сегашен външен министър, е заето от… жена. Само преди два месеца, когато Румяна Желева подаде оставка, се говореше, че за да се компроментира новият министър на външните работи Младенов, на бял свят ще излязат компромати, че е гей – такива компромати обаче, не се появиха. Говореше се и че преди години, Николай имал интимна връзка с Надежда Михайлова.
Гергана и Николай Младенов всъщност не са заедно от скоро, твърдят близки до двойката. Министърът просто не желаел да се разчува и чак на Великден си позволил публично да се покаже с приятелката си.

Топ 5 на тайните ВИП гейове, свързани с Алексей Петров
Razkritia.com направи своеобразна класация на известните личности у нас, които са със скрита сексуална ориентация. Правим уговорката, че една част от ВИП гейовете са били разкрити като такива за пръв път именно в нашия сайт. Всички те по един или друг начин са свързани с Алексей Петров, който ги изнудва чрез гей компромати.
Номер 5 – главният редактор на „168 часа” Николай Пенчев
Новината за „мекото перо” на главния редактор на ВАЦ-овия вестник дойде от в. „Атака” и респективно – Волен Сидеров. Преди време изданието на партията беше излязло с публикация, уличаваща Николай Пенчев в хомосексуална ориентация. Наскоро пък самият вожд на атакистите заяви публично, че Трактора плашел шефа на „168 часа” с гей компромати. Според Сидеров това била и една от причините Пенчев рязко да смени курса на редакционната си политика, галейки с перце Алексей Петров.
Номер 4 – главният прокурор Борис Велчев
Малцина знаят, че главният прокурор Борис Велчев всъщност е хомосексуален. За пикантната клюка ни разказа наш доверен източник. Всъщност интригата тук е много дебела не само защото Велчев е обществена личност. Той е прокурор номер 1 в България и ключови дела в държавата зависят от него. Знаейки за тайната му сексуална принадлежност много лидери от подземния свят са се възползвали от слабото му място, за да го изнудват. Сред тях е и Алексей Петров, който държал Велчев в ръцете си с гей компромати – снимки от оргии на гръцки остров. Да ви звучи познато?! Всичко това нямаше да се случи, ако главният прокурор си бе признал, че е гей.
Номер 3 – ексшефът на ДАНС Петко Сертов
Връзката между Алексей Петров и Петко Сертов е очевадна и всичко се напасва, имайки предвид, че Трактор е бивш служител на Агенцията. Още тогава баретата се хвалил, че притежава доказателства, с които да уличи Сертов в гей афери. Трактора изнудвал председателя на ДАНС, като Сертов буквално станал неговата кукла на конци. Точно по това време Алексей Петров се намъкна и в агенция „Митници”, където започна да вършее, организирайки канали за контрабанда. Сертов всячески прикриваше аферите на Трактора, докато накрая не подаде оставка. Излишно е да казваме, че всичко щеше да бъде по-лесно, ако беше признал с гордост, че е гей.
Номер 2 – експремиерът Сергей Станишев
Накъде без Станишев? Тук няма да ви изненадаме – и децата знаят, че бившият премиер на България беше отявлен хомосексуалист, но той самият явно никога няма да си признае. Връзката между Станишев и Петров пък е толкова здрава и засукана, че не знаем откъде да започнем. Както Razkritia.com писа, Трактора има гей снимки от оргии и на Сергей. Неслучайно бившият премиер е мълчал за далаверите на бившата барета в ДАНС. Наскоро пък дори се заговори, че Петров е спонсорирал БСП. На практика Трактора е управлявал в сянка държавата чрез Станишев по време на тройната коалиция. Бившият премиер се е страхувал за репутацията и поста си, ако се разбере за ориентацията му.
Номер 1 – лидерът на РЗС Яне Янев
Нямаше как да не отделим първото място на Яне Янев. Отново Razkritia.com първи съобщиха за съмнителната ориентация на „глашатая на корупцията”. И той е в кюпа, както се казва, като също е участвал в оргиите на гръцкия остров, твърди нашият източник. И тъй като РЗС е проект на Алексей Петров, възможно е именно тези снимки да са повод за създаване на партията.
И петимата са в ръцете на Алексей Петров и сигурно постоянно са под напрежение да не бъдат разобличени. А нищо от това нямаше да се случи, ако просто бяха постъпили като Рики Мартин, признавайки, че… са гейове.

Кой е най-богатият министър от кабинета „Станишев“?
Най-богатият министър от кабинета „Станишев“ е Николай Цонев, който беше арестуван преди няколко дни.
Според последната му декларация пред Сметната палата той е оставил на банков депозит 172 хил. лева. Подобно на Доган и Сакскобурготски, и той е казал, че парите са спестени от хонорари, заплати и дивиденти. Цонев се облажил и с близо 390 000 лева от продажба на дялове в дружества.
Арестуваният министър е горд собственик на две луксозни къщи, два апартамента и два парцела. Освен тях, той притежава и „скромен” парцел в столицата от 2152 кв. м. На същата тази местност, намиращ се в квартал „Горна Баня“, той е построил къща, чиято стойност възлиза на повече от един милион лева. Жилището-бижу е на два етажа и вътре е с всякакви екстри: фитнес, басейн, джакузи и т.н.
Арестантът, освен в София, има имоти и в Перник – два апартамента, получени по наследство. Но това не е всичко: бившият министър е купил и огромни къщи с дворове в селата Медвен и Стефаново.
Разследващите органи вече започнали щателни проверки за това, с какви пари е купил всичките тези имоти. Проверяват и банковите му сметки.
Николай Цонев бе арестуван на 01.04 т.г. заедно с бившия главен секретар на финансовото министерство Тенчо Попов и съдия Петър Сантиров. Те са задържани за уреждане на схема за даване на рушвет на следователя Петьо Сертов в размер на 59 хил. евро, за да може той да осуети наказателно преследване срещу Цонев, който ощетил държавата с цели 120 млн. лева – пари, които той уж използвал за изграждане на комуникационната система „Странджа“.
Разследващите органи имат доказателства за „покупко-продажбата“ между Цонев и Петров. Те са имали шест срещи, за да се разберат за сделката. Всичките им срещи са снимани, подслушвани и документирани.
В момента, освен финансовото състояние на министъра, се проверяват и тези на членовете на семейството му.
Вторият арестуван – Петър Сантиров, не може да се похвали с богатството на „брат“ си по килия. От последната му декларация пред Сметната палата става ясно, че той е спестил от заплати само 11 000 лева и наскоро е купил две ливади в село Стойките, Смолян. Той казал пред съда, че следователят Петров е бил този, който постоянно настоявал за срещи.
А третият арестуван – Тенчо Попов, е известен със слабостта си към старопечатни книги и дори преди време е купил откраднатия оригинал на „Рибния буквар“ от антиквар. Попов е и този, който през 2005 г. се опитал да продаде по интернет български ордени и медали.

Измислиха нова шашма как да говорим безплатно по GSM-a
Не се чудете, това е самата истината!
Забравете за скъпите оператори, които бавно и мъчително ви дерат, живи, кожата.
Да живее Skype!
Всеки е чувал прословутата програма и вече малко са хората, които нямат профил в нея, за да ползват услугите й.
И как няма като цените на мобилните са безбожно високи?!
Освен през компютъра вече може да я прилагаме и в някои модели телефони като например един от най-прочутите е iPhone, чрез който може да се поддържа безжичен интернет и посредством него да говорим с близки и приятели.
Така фактически ще си говорим на воля и най-хубавото е, че ще бъде без пари. Шашмата си струва да бъде опитана, дори и от незапознати. Позаинтересувайте се, защо да плащате грешни пари на едни от най-големите мошеници?!
Ако го направите ще откриете, че съществува възможността да говорите за 0 ст. на минута, на час и въобще, колкото си пожелаете, ако използвате и хакерските програми Fring i Nimbuzz.
За тях е достатъчно само вашият телефон да подържат Wi Fi и една от двете вълшебни програмки и вече може да си закопчаете джоба с парите. Не е нужно постоянно да вадите от тях и да ги наливате в и без това нагушените оператори.
Възползвайте се от възможността и я изпробвайте. Положително е, че в днешно време безжичният интернет е все по-често срещано “явление”, прихваща се от парковете, заведенията, хотелите…
Единственото неудобство е, че и двамата души трябва да са на линия, но ние имаме своето решение, което е много просто – само кликвате на търсения от вас човек и той вече ще знае, къде ще се намерите. За тази цел предварително сте се уговорили с него, но какво са една две думи да се разберете предварително как да процедирате, в сравнение с тлъстата сметка в края на месеца?!
Най-хубавото е, че разговорите ви не са ограничени ни най-малко – нито във времево, нито в пространствено отношение. Може да общувате с всеки, който си пожелаете, дори и да е на другия край на Земята, стига да има и той необходимото.
Какво по-прекрасно от това?
Повече услуги, никакви средства и също така спечелено време, тъй като не се налага да чакате по офисите, за да си платите сметката.
А относно нея, от razkritia.com писахме, че тя може да е и загадъчно висока без дори и да сте ползвали, каквито и да е услуги. Примерите са безброй, а безсрамните оператори Мтел, Глобул и Виваком “цакат” наред и си надписват по-големи суми, в сравнение с действително изговорените. Има парадоксални случаи като изпращане на 6 SMS-а в рамките на 10 секунди, сметка на телефон за 200 лв.(при условие, че картата е заключена в сейф, за да изобличи измамниците), както и милионите надписвани съобщения, намалени безплатни минути и какви ли още не далавери, с които също така става въпрос за милиони, но в техните джобове, а българинът нека си плаща като грешен дявол.
Ето и откъде идват многобройните им офиси, които са израснали като гъби в цяла България, по няколко от една компания дори в съвсем малко населени места, също като аптеките, но това е друга болезнена тема.
Ако се замислим, веднага ще достигнем до извода, че това са си чисти “складове” за прибиране на пари, които само взимат, без да дават обяснение, когато някой попита:”Защо имам подобна сметка и какви са тези непознати номера в разпечатката ми за разговори?”. Също по-любопитно е, че те се множат в сравнение със залязващите около тях заведения и магазини, докато в тях персоналът нараства и все се опитват да ви убедят, че ако подпишете, еди кой си договор, разговорите ви ще се увеличат, а цената на заплатеното ще е далеч по-малко. Всичко това, докато накрая на другия месец не ви пристигне “честитка”, от която да ви заболи и главата дори, а хората подтикнали ви да подпишете с гордост да заявяват, под подобни теми: “……..НИЕ ОТ „ГЛОБУЛ“ СМЕ МОШЕНИЦИ …!!!!!!!”
Какво безочие!
Също така се възползвайте от новите шашми, за да забравите за техните услуги и същевременно да говорите безплатно по GSM-а си!

Някой да обича Люба Кулезич?
Да имаш телевизионен враг, е хем освобождаващо, хем безопасно“, анализира народопсихологията на бг зрителя Капка Тодорова – Есен, в своя статия.
В псувни българинът обличал отношението си към звездите от малкия екран, от дивана в хола осъждал футболни, политически и медийни гафове според авторката.
„Спарингът на ненавистта“ зрител-тв лице се възприемал от човека с дистанционното едва ли не като патриотичен акт. Според Капка Тодорова, оплювайки популярните си лица, ние, българите, заявяваме гражданската си позиция, без да ни се налага да я отстояваме. Така де – псувай на воля „брадъри“, атакисти, моделки, журита, айдъли – те и бездруго не те чуват!
Истината е обаче малко по-различна, отколкото я представя цитираният ежедневник, междувпрочем – един от най-големите „производители“ на медийни „звезди“.
Стърчащият най-високо обира и негативите, и позитивите на обществените настроения. Примерите са не един и два за последните десетилетия. От „Осанна“ до „Разпни го!“ се простират оценките за: Слави Трифонов, Милен Цветков, Николай Бареков, Сашо Диков, Мартин Карбовски (за журналистическата им работа); Жан Виденов, Сергей Станишев, Симеон Сакскобургготски, Филип Димитров, Иван Костов (за политическата им дейност); Христо Стоичков, Йордан Лечков, Стефка Костадинова, Мария Гроздева (за постиженията и загубите им в спорта), Лили Иванова, Стефан Данаилов, Светлин Русев (за работата им в областта на изкуствата).
Има обаче личности, които фокусират – заслужено или не – повече отрицателно отношение, отколкото положително. (Всъщност обратното е рядкост – обичаните от всички бихме могли да изброим на пръстите на едната си ръка – голямата Стояна, Калоянчев, Тодор Колев, Митко Рачков…)
Бг зрителят е безпощадно точен в оценките си за хората, които присъстват в полезрението му благодарение на телевизията и вестниците.
Човекът с дистанционното мрази:
- тв лица, които са „абонирани“ за най-касовите шоута – било като водещи, било като продуценти, например Ники Кънчев, Милен Цветков, Маги Халваджиян, Евтим Милошев.
- персони, които неспирно го занимават със себе си, със своите любови, амбиции, имоти, раждания и силикони, като: Венета Райкова, Гала, Преслава, Златка и други, известни – като царстващи особи – само с по едно име.
- медийни „звезди за един ден“, като „брадърката“ Зейнеб, която се вихреше известно време в „На кафе“ като светска хроникьорка (ще рече – четеше новини от Интернет), както и по-скъпи момичета, щедро заплащащи участието си в печеливши тв проекти, като Александра Раева, Мария Игнатова, Карина Караньотова („Глобусът“ по Би Ти Ви), Петя Дикова (с вече падналото от ефир предаване за култура по Pro.bg) и други.
Българският зрител не прощава предателствата (Росен Петров, Николай Бареков) и лицемерието (Румяна Желева, Надежда Михайлова).
Той ненавижда купените титли (Диана Любенова, Антония Петрова, Краси Аврамов) и е наистина доста зле настроен към онези, които са готови на всичко за пари, в това число – неудачниците от „фермата за хора“, неуспешните лъжци в „Цената на истината“, интригантите в „Сървайвър“.
Колкото по-известни са сложените на тезгяха „звезди“, толкова по-люта е ненавистта на българина – той се дразни неистово от „прелетни птици“, като тандема Иван и Андрей, Мира Добрева, Катето Евро с голямата й уста, „постоянното присъствие“ Евгени Минчев…

Нашенецът не си пада и по връзкарството – комай единственото нещо, което не си отиде заедно със социализма. Вихра и Даниела са само един от многобройните примери за „звезди“, пробутани повече или по-малко явно в национален ефир.
Особено мрази бг зрителят онези, които му казват истината от синия екран. Затова журналисти като Мартин Карбовски и Люба Кулезич са постоянно в устата на хората. Но също така – и в ушите им. Понеже му казват нещо различно от брътвежите на мутреса, „издигнала“ се до водеща на модно предаване.

Няма коментари: