неделя, 4 април 2010 г.

Г-Н БОРИСОВ, ТОЗИ ПЪТ МЕДИИТЕ ПОЛАГАТ ВСИЧКИ УСИЛИЯ ДА НИ ИНФОРМИРАТ ЗА ... НЯМА ДА ВИ НАПОМНЯМ ЗА КАКВО, СЕТЕТЕ СЕ САМ!

ОТОМАН не се роди, ще я правят в нелегалност
Със самочувствие и фес на главата Юзеир Юзеиров се закани: Ще върнем старото име на Търговище - Ески Джумая

Става въпрос за разиграващата ни се схема по народно предателство, да не се чудите, читатели мой, за какво да се сеща ББ! А то е многопланово и доста шаренко.


За момента така ни успокояват:
“...няма събрани сведения... или да са прокламирали етническа и верска нетърпимост” по агенция КРОСС.

“...Просто е имало почерпка. Имало е хора около заведението, за да разберат какво става. Провеждани са разговори с отделни хора от братята”, обясни Тодорова. ...Тодорова(прокурор от Свищов) каза: „Към момента от това, което ми е докладвано, не са установени данни да е говорено или агитирано към расова, етническа омраза или някакви такива изявления, които да насочват към такива данни. ... Братя Юзеирови обаче са си тръгнали преди 15 часа след като са били предупредени от полицията, че нямат право да провеждат събрания или каквото и да е подобно мероприятие без да имат необходимото разрешение от Община Свищов. Такова разрешение е издавано. ”. ( по агенция ФОКУС)

ОТ ЦИТИРАНОТО ТУК СЕ РАЗБИРА, ЧЕ ПАК ПОЛИЦИЯТА НИ Е ТРЯБВАЛО ДА СВЪРШИ НЕЧИЯ ЗАДКУЛИСНА И “МРЪСНА” РАБОТА ( виж подчертаният текст – на луди ли ни правят от съдебната говорилня този път? В такъв случай за болшинството представлява интерес да се изясни кой от Община Свищов е издал, и на какво основание разрешение за учредителното събрание на братя Юзерови вчера и кога? Б.М.)


През 2007 година (януари) най-отговорно за пред българската публика е обявено това по-долу дето ще прочетете, нещо знайно от целия ни народ от твърде дълго време! Правителствените манупулации, вкл. и на днешните управляващи също са ни известни, и в тази връзка “направо вече ще се хващаме за гушите ако трябва” щом продължават да ни “обработват по нецесъобразност” – публикацията е на този линк за сведение http://politics.actualno.com/news_89487.html .

Димитър Попов: Регистрацията на ДПС стана по заповед на Луканов
Регистрацията на движението за права и свободи в съда е направена по заповед на тогавашния министър-председател Андрей Луканов. Това заяви бившият премиер на България Димитър Попов, който бе ръководител на Министерския съвет през 1990 и 1991 г.
Попов припомни всички факти около регистрацията на ДПС през 1990 г. Той съобщи, че Илия Кокинов от фирмения отдел на Софийски градски съд лично го е информирал, че регистрацията на ДПС е направена по нареждане от кабинета на Андрей Луканов.

Попов разказа, че ден след регистрацията е бил извикан лично от Луканов в МС. На срещата в кабинета на Луканов са присъствали тогавашният председател на Върховния съд Иван Велинов и тогавашният главен прокурор Васил Мръчков. Според Попов, Андрей Луканов е опитал да документира регистрацията чрез разказа на самия Попов.

Андрей Луканов го попитал: "Как стана регистрацията на ДПС?". След като Попов отговорил: "По ваше нареждане", и се получила конфузна ситуация.
Димитър Попов каза, че е уведомил Луканов за възможността регистрацията на ДПС да бъде отменена, но прокуратурата не е протестирала и регистрацията е станала факт. (тогава депутати са протестирали, питали са ВКС – имам материал в блога по този повод, но и самия КС е зализал и забаламосал работата по питането, а после ... всичко се е забравило! б.м.)
Попов съобщи още, че британският посланик през лятото на 1991 г. в разговор с него се държал доста грубо и в продължение на 20 минути е повтарял, че британското правителство желае ДПС да бъде регистрирано и да участва в изборите през есента.
Димитър Попов допълни, че по онова време българските специални служби са работили много добре. “


А сега вижте, моля българи, това!!!


и това:


и това:


ами това?:


за този клип нямам думи:


а не сме забравили и това, и няма да го допуснем отново:


ето на какво сме подложени днес, в 21 век:


направо скандално:


ами случващото се в днешния ни ден за какво говори? – ужасяващо е:


а то не се забравя никога:


ето я истината за манипулациите и днес:


ей ги тез потомци от 21 век – бедни и като “пияни кокошки” в живота си:


няма що? голям празник потурчи ли се от страх българи, празнувате, а забравихте, че са ви секли главите! Впрочем вие отдавна сте забравили българския си род - бая са ви стресирали турските завоеватели!:


и накрая нещо за повдигане на днешното ни самочувствие:


Е, на кого да вярвам, г-н Борисов? На документираната ни история и очевидните факти, или на “врелите-некипели” нечии, независимо от кого са изречени?
Аз съм гражданин на тази страна, с български произход – българка съм, поради което ИСКАМ ДА ЗНАМ – кой от община Свищов, и на какво основание е издал разрешение за учредителното събрание на братя Юзерови (дето като прилепи налазват където им падне, а “почвата” из този край е подходяща за набезите им) вчера там, и кога по точно това се е случило – име, дата, мотив? Може и “трохичка” да е тази информация, но си я искам, “да се знае от какъв хляб” тя се е отронила и къде съм я погубила по пътищата живота! След което изисквам прилагането на най-строгата мярка към съответния държавен служител, предизвикал толкова много напрежение в обществото ни днес, само защото е решил да обслужи противонароден интерес, което допускам, че не го е осъзнавал изцяло. От друга страна държавният служител трябва да знае какво прави и какви ги върши, защото чрез него и Вие претендирате да ме/ни управлявате, нали така? И ако той е нехвелитен (нефелен), помислете какво ще бъде и управлението Ви! В това недоразумение между вас (управляващи и държавни служители), между недоизказаните неща (именуващи се държавна политика) между самите вас, протича и моя/на нацията живот, който към днешна дата направо е съсипан. А това вече се нарича умишлено действие във вреда другиму – на мен/на болшинството като цяло. Поемате ли в контекст на горното и случилото се по този повод, което е повече от скандално, “личната си отговорност”, предвид смешното понятие “български турци” , което се спряга наляво и надясно(та, има ли германски турци, или сомалийски турци, или арменски турци например!) – днес в 21 век, на територията на България?, нещото което продължава заплашително да се внедрява сред обществото ни, твърдейки, че медиите обръщали много внимание на братята Юзерови? Да. Трябва да се обръща внимание на такива извращения в битуването ни сега и тук и добре е, че съвестно го правят поне засега. И за мен и за тях, персонално тези братя не представляват особен интерес, НО ИНТЕРЕСНО е какво казват, правят и показват в държавата ни! А те от доста време насам вършат все противоконституционни неща, за които на българите се търси сметка винаги – я колко убийства в държавата ни на знакови и всякави други фигури, я колко рестрикции търпи редовия българин, я колко “биг брадъровци” ни се внедриха в ежедневието ... на фона на факта, че нито веднъж не чухте гласа на гражданина си (чрез граждански протести например), не се съобразихте с него (един свестен публичен дебат няма все още), а с още по-големи рестрикции и безмислени съвети се обръщате към живота ни, и очаквате всякакви небивалици дето са ни държавно спретнати да ги разберем! Според Вас това нормален и справедлив акт ли е? За мен лично, предполагам и за болшинството Е преди всичко НЕЧЕСТЕН такъв. На всеки е ясно колко трудно се оправят стари”бакии”, дайте поне да не трупаме нови!

Нели Кирилова

Няма коментари: