петък, 26 февруари 2010 г.

ЗА ЗАКОНИТЕ, ДОКУМЕНТИТЕ НИ, ЕС И ... “БРАТЯТА МАСОНИ” – ЗА ВСИЧКО ЩО НИ ЛИШАВА ОТ НОРМАЛЕН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ КЪМ ДНЕШНА ДАТА

С ТАКИВА ПРЕСТИЛЧИЦИ СЕ КИЧАТ И НАШИТЕ МАСОНЧЕТА В ПАРЛАМЕНТА НИ, КЪДЕТО СЕ ГЛАСУВА ОБИКНОВЕНО СПОРЕД ТОВА КОЕТО ТЕ (ЗАДОКЕАНСКИТЕ МАСОНИ) СА КАЗАЛИ, НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ ПАРТИЯ СА ДЕПУТАТИТЕ НИ "НАРОДНИ"! КАТО ГОТВАРСКИ СМЕШНИЦИ СА.

ОТДАВНА Е ВРЕМЕ ЗА НОВА КОНСТИТУЦИЯ – В НОВА ДЪРЖАВА!

Няма да се подканяме за НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТЕН МИТИНГ - той е на 10 март 2010 г., сряда от 10.00 часа пред Националния дворец на културата (НДК) – София, организиран от „Ред, законност и справедливост”! Гражданското ни съзнание надявам се е в пълна бойна готовност – ДА СИ ВЗЕМЕМ ДЪРЖАВАТА, БЪЛГАРИ!

По тази информация няма никакви изявления. Странна работа!
На 26 февруари 2010 г. (петък) от 9.30 часа лидерът на ПП „Ред, законност и справедливост” Яне Янев и народните представители от РЗС ще се срещнат с президента на КТ „Подкрепа” Константин Тренчев (стар масон) в сградата на Конфедерацията на ул. „Ангел Кънчев” № 2. На срещата ще бъдат обсъдени важни социално-икономически теми, с които народните представители от РЗС са се запознали по време на обиколката си из страната през януари и февруари.
Представителите на медиите ще бъдат допуснати в началото на срещата, а след нейното приключване Яне Янев и Константин Тренчев ще дадат изявление.


ПО АГЕНЦИЯ КРОС

КАКВО СИ ХОРТУВАТ МИНИСТРИТЕ НИ! ДОСТА “СИНХРОНОЗИРАНО” Е МНЕНИЕТО ИМ ПО ВРЕМЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНИЯ КОНТРОЛ НЯМА ЩО! ГОРКИТЕ ДЕПУТАТИ И ТЕ СА ШАШ ОТ РАЗНОБОЙСТВОТО ИМ! КАКВО ОСТАВА ЗА РЕДОВИЯ БЪЛГАРИН – ами да метне “ези-тура” май?

Трайчо Трайков: Около 1 млрд. евро са вложените средства в проекта „Белене"
София /КРОСС/ Ако сега спрем проекта АЕЦ „Белене", е много вероятно ние да трябва да извадим допълнителни пари за неустойки. Това заяви министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков в пленарната зала. Не може да продължим по схемата с АЕЦ „Белене" такава, каквато има до момента, категоричен бе той и добави, че по този въпрос има реалности, с които трябва да се съобразяваме. Това, което обсъждаме е схема, по която се осигурява междинно финансиране на проекта, посочи той. „Ако започвахме наново, нещата щяха да стоят по друг начин. Много е важно каква е ситуацията, в която сме - какво трябва да платим, ако не направим нищо и какви варианти имаме да действаме отсега нататък", каза министърът. Той обясни каква е била логиката и подхода на новото правителство към този проект: „Ние казахме - първо ще направим анализ дали искаме ние да влезем, финансирайки 51% българско участие. Ние казахме - не, не искаме да направим това". Според Трайков, България нито може да си позволи да инвестира 5 млрд. в проекта и да поеме такъв риск, нито има нужда и желание да го прави. Той уточни, че затова са започнали търсенето на инвеститор, който да е склонен да рискува собствените си пари, но това отнема време. Оттук нататък ние продължаваме с процедурата за стратегическия инвеститор. По думите му, тук пак има варианти. Първо - казваме на руснаците, че няма откъде да вземем пари и замразяваме проекта. Руснаците могат да се съгласят или не. „В резултат на разговорите - започва да се материализира вариант номер 1". Въпросът е, когато те предоставят такова финансиране за междинния период, какви гаранции ще имат, че ще си получат парите обратно. „Първият вариант е държавна гаранция. Ние казахме, че няма да дадем държавна гаранция. Вторият вариант е гаранция от НЕК или БЕХ, т.е. залагат се активите, залага се мрежата на НЕК и ако не излязат сметките от „Белене", се удовлетворяват от там. Ние не сме съгласни с този вариант", коментира Трайчо Трайков. Друг вариант е руснаците да предоставят финансиране, като срещу това да получат съответстващ дял от капитала на проектната компания с ангажимента при намирането на стратегическия инвеститор - този дял да бъде продаден на стратегическия инвеститор. „Това вече показва качествено ново отношение, а именно готовността на някой, различен от държавата и НЕК, да си заложи парите върху успеха на този проект", посочи енергийният министър. Трайков уточни, че това, което се подготвя като предложение, изключва вероятността, на какъвто и да било етап от развитието на проекта, руската страна да се озове с по-голям дял в проектната компания от нас.
На въпрос колко пари са инвестирани в проекта дотук, министър Трайков отговори: „Вече са инвестирани около 600 млн. кеш последните 2 години, а преди това имаме други средства за площадката. Така че може да се говори за вложени около 1 млрд. евро".

Дянков: Няма да дам и стотинка от държавния бюджет за АЕЦ "Белене"
София /КРОСС/ Няма да позволя нито една стотинка от държавния бюджет да отиде за строителството на АЕЦ „Белене". Това каза по време на парламентарния контрол министърът на финансите Симеон Дянков.
За да се осъществи проектът "Белене", е важно да има ясен финансов модел и анализ на икономическата му рентабилност и възвръщаемост за България, която не е направена от предходните правителства, посочи Дянков.
"В момент на глобална финансова и икономическа криза, в която сме сега, проектът АЕЦ „Белене" не може да бъде реализиран с пари от държавния бюджет. Подчертавам, като финансов министър няма да дам нито стотинка от държавния бюджет за тази година, за следващата година, за по-следващата година да отиде в АЕЦ „Белене", категоричен е финансовият министър.
"Няма възможност и за държавна гаранция по евентуални заеми от външни инвеститори, които да осигурят необходимия финансов ресурс за изпълнението на проекта и тук подчертавам, нито държавна, нито корпоративна гаранция не е възможна по същата причина. Българският бюджет това не може да си го позволи и във време на криза, и след кризата", каза още Симеон Дянков.
Поради тези три причини е необходимо участието в проекта на нов стратегически инвеститор, който да поеме финансирането, допълнителното финансиране, над този 1 млрд. евро, които предишните правителства вече са изхабили за финансирането на втората атомна електроцентрала, допълни министърът.

Я КАКВО Е “КИХНАЛО” ТОВА СУКАЛЧЕ МЛАДЕНОВ ! ЗАЩИТАВАНЕТО НА ТЕРТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА ДАДЕНА ДЪРЖАВА било ТЕХНИЧЕСКИ ВЪПРОС? ТОЗ ИЛИ НЕ ЗНАЕ КАКВО ГОВОРИ, ИЛИ ВЪОБЩЕ КАК СЕ ГОВОРИ!

Николай Младенов: Разполагането на елементи от ПРО на НАТО е технически въпрос

София /КРОСС/ Нашето участие в системата за противоракетна отбрана на НАТО е като това на всички страни, които членуват в Алианса. Това каза пред журналисти българският външен министър Николай Младенов след среща с румънския му колега Теодор Баконски, предаде репортер на Информационна агенция КРОСС. Младенов допълни, че конкретното разполагане на елементи от ПРО на НАТО в дадени страни е технически въпрос. Колективната система за сигурност на НАТО е усилие на всички страни-членки и трябва да защитава техните територии, посочи още външният министър.

Румънският външен министър Теодор Баконски подчерта, че Румъния е отворена за преговори за разполагане на елементи от ПРО на НАТО на своя територия. Ще се договаря разполагането на елементи на ПРО на САЩ в Румъния до 2015 г., добави той. Баконски обясни, че става дума за 20 прихващащи устройства, които ще се инсталират на румънска територия. Румънската страна ще уведоми съседните държави за воденето на преговорите, които, според очакванията на Теодор Баконски, ще отнемат 1 година.

България и Румъния загърбват съперничеството
София /КРОСС/ Крайно време е България и Румъния да се отърват от наследството на едно безсмислено съревнование през последните години. Това каза пред журналисти външният министър Николай Младенов след среща с румънския му колега Теодор Баконски, предаде репортер на Информационна агенция КРОСС. Двете страни са се договорили да провеждат по-регулярни срещу помежду си и да си сътрудничат в контекста на членството си в ЕС и НАТО, регионалната политика и двустранните отношения.

Румънският външен министър Баконски също каза, че е загърбена традицията от миналото - между България и Румъния да има съперничество. Той допълни, че от българския си колега е срещнал откритост и приятелско отношение. Баконски оцени като ползотворна срещата, на която са набелязани основните приоритети пред двете страни - участие в европейската стратегия за Дунав, Черноморския регион и политиката на добросъседство, влизане в Шенген и еврозоната и синхронизиране на позициите на двете държави в рамките на ЕС, НАТО и регионалната политика. Съгласие е постигнато и за общи позиции по отношение на инфраструктурните и енергийните проекти. „Твърдо решени сме да поддържаме линията на диверсификация на енергийните трасета в Европа", посочи Баконски.
Николай Младенов допълни, че другият важен приоритет е сигурността на енергийните доставки.

Румъния има няколко проекта за свързване на енергопреносни мрежи на своя територия. „Това е добро начало. Установихме висока степен на близост", коментира румънският външен министър. Той допълни, че очаква решението за отпускането на още средства по програма ИСПА за строителството на Думав мост 2 и подчерта, че двете страни не бива да се обвиняват взаимно в забавяне на проекта. Николай Младенов допълни, че таксите за преминаване на Дунав мост 1 са високи и превръщат съоръжението в най-скъпата за преминаване граница в Европа. Затова той се надява таксите да бъдат намалени.

България и Румъния искат отсрочки за проекти по ИСПА
София /КРОСС/ България и Румъния искат отсрочки от Европейската комисия за проекти по ИСПА. Това стана ясно от изявленията на българския и румънския премиер Бойко Борисов и Емил Бок, предаде репортер на Информационна агенция КРОСС. И двете страни призоваха ЕК да удължи до 31 декември 2012 г. срока за допустимост на разходите на проектите по ИСПА. Тези проекти са на стойност 200 млн. евро.
„Надяваме се г-н Барозу и ЕК да оценят, че сме нови правителства и да ни позволят да усвоим парите, предвидени за нашите страни", подчерта Бойко Борисов.
Ясното политическо послание от срещата между двамата премиери е желанието на България и Румъния да превърнат най-бедния регион в ЕС в цветущ.
Румънският премиер посочи, че има проекти за ВЕЦ-ове, както и за изграждане на още мостове.
Бойко Борисов каза, че транспортните и енергийните коридори не трябва да са повод за хитруване, а за сътрудничество. Будапеща има 9 моста, а ние по цялата граница имаме само 1, посочи още Борисов. По думите му, мостът Русе-Гюргево е най-скъпата граница в ЕС.
И двете правителства вече обсъждат на ниво министри свалянето на таксите за леки коли.
В присъствието на двамата премиери и журналистите бяха подписани два меморандума за разбирателство, свързани с изпълнението на Програмата за трансгранично сътрудничество 2007-2013 г. и за установяване на функционален блок въздушно пространство между България и Румъния.
Веднага след пресконференцията двамата премиери заминаха за Видин, за да инспектират строителството на Дунав мост 2.

Осман Октай: Ахмед Емин е бил убит заради разработката „Лиани"
София /КРОСС/ Категоричен съм, че това е убийство. Това заяви Осман Октай, бивш зам.-председател на ДПС /до 2001 г./ и бивш депутат в предаването "Денят започва" на БНТ по повод смъртта на Ахмед Емин. Самото прибързване, потулване и загадъчност на разследващите органи говори за това, каза Октай. Той посочи, че познава Емин и неговото семейство, което му дава увереност да се съмнява във версията за самоубийство. Смъртта на Емин е следствие на разработката „Лиани", която разследва корупционните схеми на тройната коалиция, беше убеден Октай. Той уточни, че Емин е главно действащо лице в тази разработка е убит, защото някой вижда че в тази разработка присъстват министри и че подобно разследване може да доведе до падането на правителството. Емин е влязъл в контакт със службите и е бил притеснен, защото е бил главно действащо лице и е щял да носи отговорност.
Убийството е извършено в сараите за да бъде изваден от равновесие Доган, съобщи Октай и уточни, че това е послание към лидера на ДПС от службите. Когато БСП са на власт, винаги има знакови убийства, подчерта Октай. По думите му, още когато е бил поканен като свидетел той е казах всички тези неща на разследващите.

Гюнер Тахир: Аутопсията на Ахмед Емин е манипулирана
За съжаление аутопсиите в България се правят в зависимост от това кой в момента е на власт и кой дърпа конците, твърди лидерът на НДПС
Интервю на Росица Ангелова,
Информационна агенция КРОСС
Г-н Тахир, дни след смъртта на Ахмед Емин казахте, че „Чорапът ДПС започва да се разплита", тогава очевидно не се разплете, възможно ли е сега това да стане ?
Сега виждам, че самите ДПС-ари горят от желание нещата да се разплетат, но доколко фактите и обстоятелствата са същите както преди година и половина? Аз лично се съмнявам, че са същите. Мисля, че доста неща са покрити.
Има ли все пак някакъв шанс да се достигне до истината за тази смърт?
Според мен много е важно кой и как е направил аутопсията на Ахмед Емин. Информацията, с която аз разполагам, е, че тогава, когато е трябвало да се каже дали това е самоубийство или убийство, манипулацията е манипулирана, т.е. следите по някакъв начин са заличени. Но както видяхме и в случая със сестрите Белнейски, винаги нещо остава. Така че да се надяваме, че има все още достатъчно следи. За съжаление аутопсиите в България се правят в зависимост от това кой е в момента на власт и кой дърпа конците.
Споделяте ли хипотезата за връзка на този случай с разработката „Лиани"?
Според мен реакцията на всички заинтересовани страни след смъртта на Ахмед Емин беше крайно неадекватна. Ако започнем първо с Доган и изказването му, че Емин е бил мъжка секретарка. Едва ли не, че е бил чиновник в централата на ДПС. Всички знаехме, че това не е така, тъй като на началник-кабинета Ахмед Емин докладваха не само депутатите, но и министрите на ДПС и никой не можеше да има среща с Доган, без да мине през кабинета на Ахмед Емин. Не само това, разбира се, става въпрос и за всички парични потоци или поне част от тях. Така че опитът на Доган да го представи като маловажен човек след неговата смърт, според мен беше меко казано комичен.
Как коментирате версията на ДПС, че Емин е имал за задача да убие Доган?
Ако тогава те не са били достатъчно силни, за да искат това да се разплете и ако са замесени други партии или структури, в които те тогава не са имали достатъчно силно влияние, може би сега използват ситуацията, че обстановката е коренно нова и искат за тях си да разберат кой е стоял зад всичко това.
В тази променена ситуация може ли поведението на ДПС да се тълкува като опит за някакъв реваншизъм спрямо БСП?
Може би играят някакъв театър. Сега когато силите са почти изравнени в парламента - БСП имат 40 депутати, ДПС - 38, може би се опитват да изиграят някаква друга роля, т.е. да смачкат още малко БСП за в бъдеще.

Заплашиха с бомба Столична община
София /КРОСС/ Заплаха за бомба затвори Столична община. Сигналът е подаден от анонимен мъжки глас в 14.45 часа днес, съобщиха за Информационна агенция КРОСС от МВР.
В момента се извършва проверка от специалисти на ДОТИ. До момента не е намерено взривно устройство. Служителите са изведени от сградата на "Московска" 33.

Задържана за данъчни злоупотреби се обеси в ареста
Велико Търново /КРОСС/ 42-годишната Анелия Милкова, която бе задържана заедно със съпруга си - бизнесмена Младен Милков, при специализирана акция на МВР във Велико Търново, се самоуби в следствения арест. По неофициална информация става въпрос за обесване.
Милкова и съпругът й бяха обвинени в укриване на данъци и злуопотреби с ДДС. В деня на задържането им бяха арестувани и трима данъчни служители, на които бяха повдигнати сходни обвинения. Късно снощи Апелативният съд във Велико Търново потвърди мерките за неотклонение на семейство Милкови и двамата съпрузи останаха в ареста. От тримата задържани данъчни служители единствено Николай Николов бе пуснат под домашен арест.
Според полицейски източници сигналът за самоубийството на Милкова е подаден около 10 часа тази сутрин. Едва следобед обаче след оглед на мястото в присъствието на представители на Районна и Окръжна прокуратура тялото бе откарано за аутопсия във великотърновската болница.
Здравко Иванов - Информационна агенция КРОСС - Велико Търново


СКАНДАЛНИТЕ НОВИ БЪЛГАРСКИ ДОКУМЕНТИ. КАТЕГОРИЧНО НАСТОЯВАМЕ В ТЯХ ДА БЪДЕ ОТБЕЛЯЗАНО СЪОТВЕТНАТА НАЦИОНАЛНОСТ ОТДЕЛНО ОТ ГРАЖДАНСТВОТО. НИЕ СМЕ МНОГОНАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА - тук битуват турци, евреи, арменци, цигани, които си имат своя произход, гордеят се с него и говорят съответния език. Откъде накъде ще се наричат българи, предвид изписването само на гражданството в личните ни документи? Ако “отчеството” не се отразява – това се явява грубо нарушаване на КОНСТИТУЦИЯТА НИ и по-специално на
Чл. 6.
(1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.
и Чл. 7.
Държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица. “

Ако не е било потребно в нея нямаше да се изписва текста “раса, народност, етническа принадлежност” ! Защо ли законодателите са предвидили този текст? Ами точно защото сме многонационална държава, следователно съответната националност трябва достоверно да бъде отразена в ЛК.
Търпението ни бе до тук, господа управляващи – на българите, турците, евреите, арменците и циганите населяващи страната България никакви МАСОНИ НЕ МОГАТ да диктуват заличаване на националността на тези хора. Да, те са с българско гражданство и толкоз, но многонационалните ни събратя имат претенции за уважаване на техните обичаи, нрави и език и са прави. Те си имат дори училища за това и нито един чистокръвен българин няма нищо против тях. Напротив дори ги поддържаме, насърчаваме, уважаваме празниците им. Не желаем тяхната идентичност да бъде погубена по полититически причини.
Поради което и за този популистки, глупав конюктюрен, политически акт също ще протестираме!


На 29 март стартира издаването на новите български документи за самоличност
София /КРОСС/ Въвежда се плавен график за постепенното ограничаване и преустановяване на приема на заявления за документи за самоличност по стария образец. От 15 март се преустановява приемането на заявления за документи за самоличност с такса обикновена услуга, съобщиха от МВР.
Целта на въведения плавен график в звената "Български документи за самоличност", "Пътна полиция", "Миграция" при районните управления на областните дирекции и СДВР, е да улесни гражданите в постъпателното въвеждане на новите документи за самоличност. Той предвижда две основни стъпки: първата е постепенно ограничаване на приема на досегашните документи, а втората - въвеждането на новите.

Ограничаването на приема на досегашните документи за самоличност започва от 15 март
От 15 до 23 март ще се приемат заявления за документи за самоличност на български граждани и чужденци само за бърза /3 работни дни/ и експресна услуга /8 часа/;
На 15 март се преустановява приемането на заявления за български документи за самоличност, за пребиваване и за управление на МПС - за българи и чужденци с платена с такса за обикновена услуга /до 30 дни/.
На 17 март т.г. ще се преустанови приемането на заявления за издаване на свидетелства за управление на МПС и на български лични документи за чужденци с такса и за бърза услуга. Ще се приемат заявления само за експресна услуга.
На 24 март от 8.30 часа преустановява приемането на заявления за български документи за самоличност за български граждани и за бърза услуга. Ще остане само прием на заявления за експресна услуга.
На 25 март след 12 часа спира приемът на всякакви заявления за български документи за самоличност от сегашния образец. След този час на 25 март /петък/ само ще се връчват готовите издадени по сегашния образец документи.

Въвеждане на новите документи за самоличност
От 29 март стартира приемът на заявления за издаване на български документи за самоличност на български граждани и чужденци по новия образец. Звената "БДС" в РУ, ОДМВР/СДВР, дирекциите "БДС" "Миграция" и съответните й звена и структурите на "Пътна полиция" - ОДМВР/ОДМВР ще приемат заявления за издаване на български лични документи на български граждани и чужденци само с такса за обикновена услуга.
От 6 април ще започне приемът на заявления за български лични документи и по другите два вида услуги - бърза и експресна.
Със стартирането на новите документи за самоличност се въвеждат редица улеснения: целият комплекс услуги - подаване на готово попълнено заявление, сверяване на данните за съответствие, фотографиране и снемане на отпечатък за международен паспорт и получаване на готов документ, ще се извършват на едно гише. Мобилни екипи ще реагират на молби за посещение в домовете на трудно подвижни хора. В бъдеще се очаква да бъде въведена и възможност за електронна услуга - след доизграждане на мрежата за електронно заплащане в държавната администрация - разясни директорът на Дирекция "Български документи за самоличност" Мария Костадинова.
Друго нововъдение е възможността да се издават свидетелства за управление на моторни превозни средства едновременно с издаването на други лични документи, с което се спестява една от досегашните процедури - подчерта министър Цветанов.
Предстоят разговори с представителите на банковата общност за въвеждане на евентуално облекчение на стойността на банковите такси за преводи - специално за хора с трайно намалена работоспособност или вид и степен на увреждане, за които таксите са преференциални.
Отново бе подчертано, че документите от стария образец остават валидни до срока, посочен в тях.
Със старта на издаването на новото поколение български документи за самоличност изпълняваме един от приоритетите на МВР, наред с подготовката за Шенген и борбата с организираната престъпност и корупцията - посочи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов на пресконференция преди старта за процедурата за издаване на новите документи.
Министърът отново се спря на основната характеристика на новите документи - тяхната по-голяма надеждност и защита - критерии, с които покриваме изискванията за страна-членка на ЕС.

В новите лични карти няма да бъде вграждан чип
София /КРОСС/ В новите лични карти няма да бъде вграждан чип. Това заяви Мария Костадинова - директор на Дирекция "Български документи за самоличност", на пресконференция в МВР днес, предаде репортер на Информационна агенция КРОСС. Ако гражданите си вадят само лична карта, няма да им се взимат и пръстови отпечатъци, подчерта тя.


Преди два дена публикувах долната информация, с кратки мой бележки : “Свободни зидари обявиха война на Църквата! “. Тия масони кому ли не обявяват война и за какво ли не! А каква е нашата – на гражданите?
Принципно въпросът е повече от сериозен за всяка една европейска държава днес. Установено е, че болшинството страни са под прекия монопол и управление на американските масони, не че в Европа не се подвизават БАШ ТАРТОРИТЕ на тези човешки недоразумения. По темата съм писала, дори масоните ни общественици съм ги обявявала. Истината е, че са достичка в държавата и дори в парламентите ни през всичките години след 1944 – и в днешния влкючително. Масоннските ложи са известни още от по турско, дори на Левски е предлагано да влезне в общността им, но той категорично им е отказал, въпреки че част от съмишлениците му са били масони. И бая информация му се е погубвала тогава или е била преиначавана ...
В контекст на казаното ми се иска да ви припомня следното : Някъде 2003-2004 година бе разсекретен един доклад до БУШ (той също е масон), изготвен специално за него от ЦРУ и разни други такива организации, предвид предстоящи глобални и природни събития /промени ... Та в този доклад между другото се споменаваше и за създаването на Балканския полуостров на държава Черногорие, формирана от познатите ни държавички из него – България, Румъния, Сърбия, Македония, Хърватия, Словения – може и други да са били изброени, вече съм забравила. Забележете – не споменах Турция, Албания, Гърция. Думите на Жан Мишел Кийярде са в синхрон на тази забележка “Жан-Мишел Кийярде, заяви, че масонските ложи в цяла Европа трябва да се обединят, за да победят успешно християнската идентичност на Европа. “. Та досещате ли се българи какво ни се готви, кой ще провежда репресиите в тази посока с народите, какво въобще ни предстои? Усещате ли защо така неистово Барозу лобираше за подписване на Лисабонския договор и защо така старателно и дълго подбираше екипа си? Разбирате ли защо някои комисари са фаворитите му (между които е и нашата Куневица – една световно неизвестна женичка, избутана от Кобурга навремето в ЕС и окопала се достатъчно в ръководствата му днес)? Съзнавате ли какви ПРОДАЖНИЦИ ни управляват, освен родните ни, ами и тези от Европейския съюз? Тук се казва жална ни майка! Боже, боже, Барозу и Кунева ще ДЕНАЦИОНАЛИЗИРАЛИ народите! С коя ръка да се кръстя вече се обърках! Ама май няма да има значение скоро, защото “изличаването на християнската идентичност на европейците - ще трябва да бъде постигната насила.” – така са казали “братята масони”. Хм,ще видим дали сме безпаметна маса, европейци-българи?

САМАТА ПУБЛИКАЦИЯ:
На 17 февруари бившият велик магистър на Великия Ориент на Франция, Жан-Мишел Кийярде, заяви, че масонските ложи в цяла Европа трябва да се обединят, за да победят успешно християнската идентичност на Европа. По неговите думи, те трябва да се борят по-смело "срещу влиянието на религиозните организации в европейските институции".
Григор СИМОВ
В интервю за белгийския в. Льо Соар той поиска още власт за масоните в конструирането на Европа, откриване на специално масонско представителство ("офис") в Брюксел и налагане (!) на масонския дневен ред в политиката на ЕС. Интервюто бе резюмирано в електронното издание EUobserver. Оттам няколко изречения попаднаха и в един-два български вестника, но така, че да не стане ясна картината на масонското влияние в империята "Европейски съюз".
Естествено, Кийярде не споменава думи като "християнство, християни", но от изявленията му става пределно ясно, че под "религиозните институции", с които масонските ложи трябва да се борят, няма предвид джамиите и синагогите в Европа. Има предвид Църквата. Думата "християни" изглежда му е толкова противна, че когато изрежда националностите в Европа, дори не я споменава. Според Кийярде в Европа живеят "евреи, черни, хора от Магреб, хомосексуални и хетеросексуални". Няма французи, ни италианци, германци, българи, сърби и т.н.
Ако не беше толкова зловещо, интервюто би предизвикало смях, например с тезата, че масоните не можели да се мерят по финансовите си възможности с "църквите". Реалността е точно обратната.
Друг скандален момент е, че според този масон християнството е несъвместимо с "хуманизма на Ренесанса и Просвещението". Това е аргументът, с който масоните са притискали Барозу на втория си конгрес в Атина, от страх да не би той да допусне споменаването на християнското наследство в Лисабонски договор. (сега, драги ми читатели, получихте ли прясно доказателство - КОЙ УПРАВЛЯВА СВЕТА? Не им стига влиянието в Америка, и искат още тези човешки изчадия! Искат и Европа. б.м.)
Кийярде плаче, че масоните нямат достатъчно власт в управлението на ЕС. От друга страна обаче той самият публично сочи президента на Еврокомисията Жозе Мануел Дурао Барозу като масон и "брат". Става ясно, че именно Барозу е създал към Еврокомисията странния орган "Бюро на съветниците за европейска политика (Bureau of European policy Advisors, съкр. BEPA), в който, по думите на Кийярде, масоните са намерили своето представителство. Между другото, Барозу смята да повери ръководството на този масонски лобистки офис не на кой да е, а на бившата еврокомисарка Меглена Кунева. Така поне твърдят българските вестници от онзи ден.
От интервюто не става ясно какъв друг "офис" искат в Брюксел масоните. Изглежда смятат, че ВЕРА няма да им стигне.
От интервюто става ясно, че основната цел на "Великия Ориент" (превеждан и като "Велик Изток") на Франция и в частност на неговите две оръдия - Барозу и Кунева, ще бъде да денационализират европейските народи, да изтрият от умовете им съзнанието за национална принадлежност и да ги превърнат в безпаметна маса. Защото човек може да забрави националността си, само ако преди това забрави родния си език и историята на народа си. Масоните смятат да постигнат това, като внушат на децата, че национална идентичност и гражданство са едно и също нещо. Интересно как биха обяснили националността на много свои сънародници, например Майкъл Чорни, Марк Рич, Борис Березовски и т.н., които имат по 3-4, а в някои случаи и 5 гражданства (паспорта)? Нима имат и 5 националности? Истината е, че човек може да има много гражданства, по няколко наведнъж, да се отказва от едно и да придобива друго, но националността му е винаги една. Даваме ли си сметка какво всъщност искат да направят с поколението ни?
А най-гнусният момент в сътрудничеството на Еврокомисията с тайните, непрозрачни ложи е, че се игнорира тяхната нелегитимност като фактор, определящ политиката на ЕС. Европарламентът се избира пряко от европейските граждани. В Еврокомисията влизат представители на партиите, които са спечелили последните избори в своите страни. Съветът на министрите на ЕС е съставен от представители на управляващите, т.е. спечелили избори, партии в държавите-членки. С други думи, легитимните институции на ЕС са съставени от хора, които във всички случаи са минали през избори. В този смисъл масонските ложи са грубо НЕЛЕГИТИМНИ и нямат право на орган като ВЕРА, който зад гърба на европейските граждани си е присвоил правото да определя политиката на ЕС! Барозу съзнава това, но им дава тази власт. И даже е сложил най-вярното си протеже - Меглена Кунева, да осъществява връзката му с масоните.( Тази женичка щяла да се кандидатира за президент догодина - неприятна ми е как мрънка! б.м.) Кийярде също си дава сметка за незаконната власт, която иска. Той заявява откровено, че генералната цел - изличаването на християнската идентичност на европейците - ще трябва да бъде постигната насила. Думата, която е употребил, е "да наложим" (to impose, в английския превод на EUobserver) съзнанието за идентичността "общо европейско гражданство". За целта масоните искат да им бъде поверено издаването на учебници за средните училища в ЕС. Това е и основната политическа задача, която ще бъде поставена на Еврокомисията на тазгодишния 4-тия масонски конгрес.

ЕТО КАКВИ ГИ ПРАВЯТ В ЕС на 26 февруари 2010 ПО АГЕНЦИЯ ФОКУС

Критики към Аштън

Първият дипломат на Европа Катрин Аштън стана обект на критики с отсъствието си от среща на европейските министри на отбраната.
Френският министър на отбраната Ерве Морен зададе тона като смъмри върховния представител на ЕС за външната политика и сигурността, че е решила да не се възползва от първия си шанс за участие в среща на 27-те министри.
„Не е ли чудесно, че тази сутрин, за да покажем връзките между ЕС и НАТО, тук присъства генералният секретар на НАТО, но не и върховният представител на ЕС, за първата ни среща след влизането в сила на Лисабонския договор”, отбеляза Морен, имайки предвид документа, който създаде поста на Аштън.
Самата Аштън бе в Москва в сряда, след което представи Европейския съюз на церемонията по встъпване в длъжност на новия украински президент Виктор Янукович в четвъртък в Киев.
Общо 21 държави от 27-те страни-членки на ЕС са част от НАТО, като двата блока си сътрудничат за Афганистан, Косово и Сомалия.
В края на двудневните преговори в Палма де Майорка испанският министър на отбраната Карме Чакон повтори „извиненията” на Аштън.
Но изглежда повече усилия ще бъдат необходими, за да се подобрят връзките между Аштън и министрите, с които тя не се срещна.
Холандският министър на отбраната коментира в „Туитър”, че „мадам Аштън е била забележима със своето отсъствие”, допълвайки, че предшественикът й Хавиер Солана винаги е намирал място в бележника си за преговори с министрите на отбраната на ЕС.
„В бъдеще тя ще трябва да организира времето си по-добре”, коментира германски дипломат.
Друг дипломат, присъстващ на дискусиите при закрити врата, отбеляза, че няколко министри са направили язвителни забележки относно отсъствието на Аштън.
Испания, която е ротационен председател на ЕС през първата половина от годината, превърна възстановяването на Европейската стратегия за отбрана в своя „основна” цел за шестмесечния мандат.
Участниците в срещата в Испания се надяваха да чуят от Аштън намеренията й като първия политик заел „подсиления” външнополитически пост.
Тя бе разкритикувана за неясните отговори и липсата на дипломатически опит по време на първоначалното й „интервю” за работа пред Европейския парламент.
Аштън получи допълнителни оскърбителни забележки за това, че не посети Хаити след опустошителното земетресение на 12 януари.
Тази седмица Франция и Швеция възразиха срещу начина, по който бе избран новият посланик на ЕС във Вашингтон.
Жоао Вале де Алмейда, близък помощник на председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу, си осигури желания пост, въпреки че Аштън настоя, че тя го е избрала.
Даниел Корски, анализатор по въпроси от отбраната в Европейския съвет за външна политика, съчувства на положението на Аштън.
„Тя има толкова много задължения, че просто е невъзможно да отиде навсякъде и да се среща с всеки по начина, по който правеше това Хавиер Солана”, коментира той.
Корски допълни, че „тя реално не е демонстрирала, че се интересува в частност от портфолиото за отбраната”.

Интерфакс: Критикуват баронеса Аштън за неявяването й на съвета на военните министри на ЕС
Брюксел. Присъствието на върховния представител на Европейския съюз по външните отношения на встъпването в длъжност на новия украински президент Виктор Янукович, вместо на срещата на министрите на отбраната на ЕС в Испания, предизвика голямо недоволство в страните от съюза, предаде Интерфакс, позовавайки се на британската преса.
Разочарованието във връзка с отсъствието на баронеса Аштън от съвета на Майорка изказаха министрите на отбраната на Франция, Холандия и Испания. Холандският военен министър Якоб де Фрийс заяви в своя блог в Twitter: „Отсъствието на г-жа Аштън се набиваше на очи.”
Той отбеляза също, че нейният предшественик Хавиер Солана, който заемаше сходния пост на върховен представител на ЕС по външната политика и сигурността, винаги е присъствал на подобни преговори.

Питър Манделсън: Великобритания ще приеме еврото „един ден”
Париж. Великобритания „един ден” ще приеме еврото, заяви британският министър по въпросите на бизнеса Питър Манделсън, като същевременно призна, че това едва ли ще стане в скоро време, предаде АФП.
„Не ме питайте кога. Няма да бъде скоро, но ще го направим”, отбеляза Манделсън, който е бивш еворкомисар за търговията, при посещение в Париж.
Преди коментара той призова в свое изказване за по-силно икономическо ръководство и за по-иновативен подход към бизнеса и инвестициите в Европа.

Неформална среща на външните министри на ЕС ще се проведе на 5 и 6 март в Кордоба
Мадрид. Неформална среща на външните министри на страните-членки на Европейския съюз ще се проведе на 5 и 6 март в испанския град Кордоба. В срещата ще участва и върховният представител за външната политика и сигурността на ЕС Катрин Аштън. Това се съобщава в комюнике, разпространено от пресцентъра на външното министерство на Испания, предаде РИА Новости.
В момента Испания е ротационен председател на ЕС.
Сред темите, включени в дневния ред на срещата, са формирането на нови инструменти на външната политика и общата сигурност на ЕС, както и задействането на механизмите на Лисабонския договор, на първо място формирането до април 2010 г. на структурите на дипломатическата служба на ЕС. Също ще бъдат обсъдени ситуацията в Близкия изток и на Балканите.

Датският вестник „Политикен” се извини на мюсюлманския свят
Копенхаген. Датският вестник „Политикен” поднесе своите извинения на мюсюлманите за публикуваните през 2008 година карикатури на пророка Мохамед, предаде АФП.
Вестникът е първата датска медия, която се е извинила на мюсюлманската общност във връзка с карикатурите. Изданието, което е постигнало споразумение с 8 мюсюлмански организации, представляващи 94923 души, изрази съжаление за това, че е обидило вярата на мюсюлманите, но не поднесе извинения за самите карикатури. Според споразумението вестникът си запазва правото да публикува повторно рисунките.
Политическите среди в Дания реагираха на новината, като обвиниха „Политикен”, че така е жертвал свободата на изразяване, смятана за крайъгълен камък в датската демокрация.
За първи път карикатурите на Мохамед бяха публикувани през 2005 година в датския вестник „Юландс Постен”, което отприщи редица мюсюлмански демонстрации, насочени срещу Дания през февруари 2006 година. През 2008 година, след опит за атентат срещу един от карикатуристите, рисунките бяха публикувани в 20 датски ежедневника, между които и „Политикен”.

АФП: Еврозоната ще помогне на Гърция при нужда
Франкфурт. При нужда страните от Еврозоната ще окажат финансова помощ на Гърция в борбата й срещу бюджетната криза. Това заяви финансовият министър на Люксембург Люк Фриден, цитиран от АФП.
„Нямаме друг избор. Европа е солидарна общност”, заяви министър Фриден. „Всички членове на Еврозоната знаят, че европейската валута им помогна да се справят с кризата поради стабилността си. Сега няма да оставим Гърция да застраши зоната”, допълни финансовият министър, като подчерта, че никоя от 16-те страни-членки няма да бъде оставена да фалира.
В момента Гърция е смятана за слабото звено в Еврозоната, след като в края на 2009 година страната обяви рекордно висок дефицит и публичен дълг. Въпреки това, с риск кризата да се пренесе и в останалите държави, беше решено Атина да бъде поставена под бюджетна опека, за да се справи с трудностите.

Егемен Багъш отхвърли твърденията, че арестите в Турция може да повлияят на усилията й за присъединяване към ЕС
Рига. Турският държавен министър и главен преговарящ с Европейския съюз Егемен Багъш отхвърли твърденията, че вълната от арести, свързани с предполагаемия заговор за военен преврат в Турция, може да попречи на стремежа за евроинтеграция на страната, предаде АФП.
„Мисля, че това, което се случва в Турция, е част от процеса на европеизация и нормализация на Турция”, каза Багъш в рамките на визитата си в Латвия.
„Когато има заговори срещи демократично избраното правителство или когато има слухове за заговори, независимата съдебна система и независимите прокурори започват дела и индивидуални лица могат да бъдат разпитвани, след което могат да бъдат освободени или задържани”, каза още той.
По думите на Багъш, мерките, предприето от Турция във връзка с предполагаемия заговор, показват готовността на страната да се присъедини към ЕС.

Лех Качински подписа закона за статута на войските на САЩ в Полша
Варшава. Президентът на Полша Лех Качински подписа закона за статута на войските на САЩ на полска територия, предаде ИТАР-ТАСС, цитирайки президентската администрация.
Договорът беше подписан между САЩ и Полша на 11 декември миналата година, след което утвърден от парламента. документът предвижда разполагането на територията на Полша на една батарея ПВО „Пейтриът” и обслужващ я персонал от една рота. В бъдеще там може да бъдат разположени и ракети SM-3, способни да свалят балистични ракети.

ОТНОВО ПО АГЕНЦИЯ КРОСС

Цветан Цветанов: Ако кажа истината, ще паднат зъбите на някой
(Ами кажете я, г-н Цветанов! Поне мойте няма да са и на още 6 милиона българи. Останалите са милионери и ще си сложат ченета ако се наложи! Хайде по-смело и откровено, моля!)
София /КРОСС/ "Ако кажа истината, ще паднат зъбите на някой". Така коментира министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов вчерашното изказване на председателя на ВКС Лазар Груев, че за последен път стиска зъби, което пък той изрече по повод на критиките от страна на изпълнителната към съдебната власт, предаде репортер на Информационна агенция КРОСС.
Цветанов посочи, че стискането на зъби не решава проблемите. Моите уважения към Лазар Груев, но аз преди всичко съм гражданин, избран мажоритарно най-напред като депутат и изразявам общественото мнение на гражданите, подчерта Цветанов.
Всички знаят как реагират гражданите на футболен мач, когато съдията не свири както трябва, каза вътрешният министър по повод изявлението на Лазар Груев, че "Ако си послужа със спортни термини, за да ме разбират някои, всеки бяга по своята писта. Няма демократична държава, в която играчите да следят за спазването на правилата и да ги определят. Винаги има съдия и винаги има арбитър". (Ама, че разсъждение! Играчите трябва задължително да знаят правилата и така да играят играта!!! Крайно неприемливо обяснение, поизложихте се доста!)
Цветанов неколкократно подчерта, че не дава оценка за работата на българския съд, а дава примери. В това няма нищо лично, благодаря на Лазар Груев за стискането на зъби, но българското общество стиска зъби вече 20 години. Цветанов каза още, че изпитва голямо уважение Нели Куцкова, както и изпитва огромно уважение и респект към Константин Пенчев.

Емилия Масларова обжалва наложената й гаранция (Май всички ни провалили се “управленци” се спасяват поединично!)
София /КРОС/ Бившият социален министър Емилия Масларова е обжалвала наложената й от Софийска градска прокуратура парична гаранция от 50 хиляди лева, предаде БНР. Жалбата, заедно с материалите по делото за злоупотреби в особено големи размери и за престъпление по служба във връзка с ремонта на Социалния дом в Стара Загора, ще бъдат изпратени на Софийския градски съд.

Преди дни Масларова заяви, че няма в наличност 50 000 лева и те са непосилна сума за нея.
Съдът ще прецени какъв е адекватният размер като се съобрази със финансовото състояние на семейството на бившия социален министър и с размера на щетата, която - според прокуратурата, е нанесла на държавния бюджет.

Преди време бизнесменът Христо Кочавачки успя да намали със 100 000 лева определената му от прокуратурата гаранция. Той обжалва рекордните за България 300 000 лева и в момента е на свобода срещу 200 000.

МАЛОУМИЕТО (етажна собственост) ПРОДЪЛЖАВА – ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ, освен че ОТДАВНА СА ПОТЪПКАНИ, но и ПЕРМАНЕНТНО СА ЗАСТРАШАВАНИ. ФАКТ ЯСЕН КАТО БЯЛ ДЕН – случилата се поправка на 23 февруари т.г. е фиктивна, случай познат ни до болка – следващият член отхвърля предишния и т.н.(ще следим с интерес темата!) ОБЪРКВАЦИЯТА В ЗАКОНОДАТЕЛСТВАНЕТО НИ Е ПЪЛНА - нещо като пълна лудница в страната ни, защото по места тече вече “войната” между т.нар. доверени хора (пишман администраторите) и съответните живущи. Лошото законотворство ни доведе много и разнообразни бели в живота ни – то случва непрекъснато преиначаване на факти и действия в ежедневието ни.

Освобождават домоуправителите от задължение за регистрация като администратори на лични данни
София /КРОСС/ Комисията за защита на личните данни прие решение, с което освобождава управителите на етажната собственост (председателите на управителните съвети) от задължение за регистрация като администратори на лични данни на основание чл. 17а, ал. 2 от Закона за защита на личните данни. С решението си Комисията указва на същите да събират в книгата на собствениците само посочените в чл. 7, ал. 2 от Закона за управление на етажната собственост (ЗУЕС) данни - трите имена на собственика, на членовете на неговото домакинство и на обитателите, както и самостоятелния обект и началната дата на обитаване.
Комисията издаде задължително предписание на министъра на регионалното развитие и благоустройство да приведе образеца на книгата на собствениците в жилищна сграда в режим на етажна собственост, утвърден с негова Заповед № РД 02-14-1111 от 15.06.2009г., в съответствие с горецитираната разпоредба от ЗУЕС

ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Чл. 17. (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2005 г., изм. - ДВ, бр. 91 от 2006 г.) (1) Администраторът на лични данни е длъжен да подаде заявление за регистрация преди започване обработването на лични данни. (КОГО НАЗНАЧАВАТ-ИЗБИРАТ ЗА АДМИНИСТРАТОР гражданетата??? ТУК СА НАЛИЧНИ ДЕЙСТВИЯ, И Е ПОТРЕБНА КВАЛИФИКАЦИЯ! КАК Е ВЪВ ВАШИЯ СЛУЧАЙ, МОЛЯ?)
(2) ...
(3) Администраторът може да започне обработване на данните след подаване на заявлението за регистрация.
Чл. 17а. (Нов - ДВ, бр. 91 от 2006 г.) (1) Не се подава заявление за регистрация, когато администраторът:
1. поддържа регистър, който по силата на нормативен акт е предназначен да осигури обществена информация и:
а) достъпът до него е свободен, или
б) достъп до него има лице, което има правен интерес;
2. обработва данни в случаите по чл. 5, ал. 2, т. 4.
(2) Комисията може да освободи от задължение за регистрация и администратори, които обработват данни извън тези по ал. 1, когато обработването не застрашава правата и законните интереси на физическите лица, чиито данни се обработват.
(3) Условията и редът за освобождаване по ал. 2 се уреждат с правилника по чл. 9, ал. 2, като комисията определя критериите в съответствие със:
1. целите на обработване на личните данни;
2. личните данни или категориите лични данни, подлежащи на обработване;
3. категориите физически лица, чиито данни се обработват;
4. получателите или категориите получатели, пред които личните данни могат да бъдат разкрити;
5. срока на съхраняване на данните. (И КАКЪВ Е ТОЙ? ПАК ЛОША ПОПРАВКА, ПРИ ТОВА НЕИЗПЪЛНИМА!!! И ДОКОГА ТАКА? АМИ МАЙ ВИНАГИ В БЪЛГАРСКОТО ПРОСТРАНСТВО, НЕЩО КАТО ДО СЕГА. ЖАЛКО!!!)
Чл. 17б. (Нов - ДВ, бр. 91 от 2006 г.) (1) Когато администраторът е заявил обработване на данни по чл. 5, ал. 1 или на данни, чието обработване съгласно решение на комисията застрашава правата и законните интереси на физическите лица, комисията задължително извършва предварителна проверка преди вписване в регистъра по чл. 10, ал. 1, т. 2.
(2) ...Предварителната проверка се извършва в двумесечен срок от подаване на заявление за регистрация по чл. 17, ал. 1.
(3) След приключване на предварителната проверка комисията:
1. вписва администратора на лични данни в регистъра;
2. дава задължителни предписания относно условията за обработване на лични данни и воденето на регистър на лични данни;
3. отказва вписването (НА ТОВА ОСНОВАНИЕ Е ПРЕРАБОТЕН “ЗУЕС”, АМА ИМА ОЩЕ ДА СЕ ПРЕРАБОТВА “ДА МУ СЕ НЕ ВИДИ”!!!)
(4) Администраторът не може да започне обработване на данните, преди да е вписан в регистъра по чл. 10, ал. 1, т. 2 или преди да изпълни задължителните предписания на комисията.
(5) Непроизнасянето в срока по ал. 2 се смята за мълчалив отказ за вписване на администратора в регистъра. (И ТОВА)
(6) Диспозитивът на решението по ал. 1 се обнародва в "Държавен вестник".

СМЕГЧЕНАТА МИЛИЦИОНЕРЩИНА - ЗАКОН ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ
В сила от 01.05.2009 г.
Обн. ДВ. бр.6 от 23 Януари 2009г., изм. ДВ. бр.15 от 23 Февруари 2010г.

Книга на собствениците
Чл. 7. (1) Книга на собствениците се води във всяка сграда или вход в режим на етажна собственост.
(2) В книгата се вписват трите имена на собственика, на членовете на неговото домакинство и на обитателите, както и самостоятелния обект и началната дата на обитаване.
(3) Вписването се извършва в 15-дневен срок от придобиването на правото на собственост, а за обитателите - в 15-дневен срок от началната дата на обитаването. (КАК СТОЯТ НЕЩАТА С ПО-СТАРИТЕ ПРЕБИВАВАЩИ В “ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ”, ОСВЕН, ЧЕ НЕ Е УТОЧНЕНО, НО ДОРИ НЕ Е и КОМЕНТИРАНО! ЕХ, ЗАКОНОДАТЕЛИ?)
(4) Достъп до данните в книгата имат управителният съвет (управителят), контролният съвет (контрольорът), собственикът относно неговите данни, както и органите на Министерството на вътрешните работи, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, общинската или районната администрация и Националната ветеринарномедицинска служба. (ДОСТЪП -ти, аз и цяла София - ха-ха-ха!)
(5) Данните от книгата на собствениците се предоставят от управителния съвет (управителя) при подаване на уведомление или заявление за вписване в регистър на сградите в режим на етажна собственост. ( И 4 и 5 АЛИНЕИ ПАК ЩЕ ГИ ПОПРАВЯТ, ПРОСТО СА ЗАБРАВИЛИ ДА СИ ГИ АКТУАЛИЗИРАТ, ПРЕДВИД ЧЛ.17а ОТ “ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ”! е, ТАКА НЕ СЕ ПИШАТ И ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАКОНИ, ДРУГАРИ! ХАЙДЕ ПАК НА ПОПРАВКА!)
(6) Към книгата на собствениците се води приложение, в което всеки собственик или обитател вписва притежаваните или взети за отглеждане животни.
(7) Образецът на книгата на собствениците се утвърждава от министъра на регионалното развитие и благоустройството. (МАЛЕ, МАЛЕ, МИНИСТОРО ЩЕ ИМА БАЯ РАБОТА! СМЕШНА ПО ХАРАКТЕР РАЗБИРА СЕ...!)

2 коментара:

Анонимен каза...

Тази жалка и нагла хамелеонка Меглена Кунева е лансирана от Барозу, защото е съпруга на масона Андрей Пръмов.

jolden joy каза...

Моето име е златна радост от САЩ, съм тук, за да кажа голяма благодарност на д-р DODO. и неговите велики духове за спасяването на брака ми. Не

човек би вярвал, че аз и съпругът ми ще се върнем отново заедно като любовници. Но това голямо заклинание

ни обединиха само за 48 часа. Д-р DODO е истински и честен онлайн заклинател. ако имате някакъв проблем с вашия

женен или искате веднага да върнете съпруга си. свържете се с него сега е Email адрес: drdodotemple @ gmail.com.

или какво-приложение е номер +2348147766277% +234 807 835 1159.

1. Върнете приятеля си обратно
2. Върнете съпруга си обратно
3. Върнете жена си обратно
4. Върнете приятелката си обратно
5. Спечели лотария
6. промоция в офиси
7. помогнете да забременеете, ако търсите плода на утробата
8. Пълно излекуване от всякакъв вид болест
9. брачен ангажимент и още много други.
10. Лекуване на ХИВ.