четвъртък, 2 юли 2009 г.

НЕЩО СВЕЖО СРЕД БЛОГЪРИТЕ

НЕЩО СВЕЖО СРЕД БЛОГЪРИТЕ – от "Стар Залез"/ на http://www.sergan.org/neveroatno

“"Нова Зора" - малка гей организация от нео-комсомолски тип - точно преди изборите реши да направи обща рекламна кампания на двама незначителни ( на фона на светилата Сергей и Доган ) политици. Те създадоха сайт и досадни реклами на тема Бойко и Костов -> boykostov .Ние от "Стар Залез" не харесваме никого; твърде много обаче харесваме истината. Затова решихме да разгромим "Нова Зора" точно с нея. Те сгрешиха, защото базираха цялата си кампания върху един лъжлив цитат на кмета Бойко. А ето какво наистина каза той :”

Речта на Борисов на срещата с българското малцинство в Чикаго, САЩ. Отговаря на въпроси по актуални теми и политики, на присъстващите българи. Борисов е кмет на град София и лидер на пп. ГЕРБ. Истинският запис - началото на срещата само микрофонен запис:



Някъде да чувате "за лош човешки материал"???


Този запис го изслушайте заради разяснението за партиите и мажоритарния вот:


Накрая искаме да кажем и нещо сериозно. Шеги могат да се правят с жалки и смешни лица, но не и със съдбата на хората.
Много от младите хора в България не знаят, но преди 20 години България не беше свободна страна. В България имаше диктаторски режим на комунизма. Този режим бе наложен насилствено. В продължение на 50 години никой нямаше възможност за професионално, политическо или каквото и да е друго развитие на личността освен това наложено от властта.
Този режим взе много жертви. Повече от 5 000 човека са убити заради убежденията си. Десетки хиляди са лежали в конц-лагери в Белене и Ловеч за дълги години, отново не заради престъпления, а заради това, в което са вярвали.
Не трябва да търсим наказание за тези неща. Трябва обаче да ги помним...
Сергей Станишев - по това време хрантутко на висши комунисти - и Ахмед Доган - ченге-доносник - съвсем скоро ще бъдат заслужено забравени. Те не са направили нищо за друг освен себе си и нямат място в историята . Не трябва обаче заради тях чрез апатия младите хора да забравят това, че днес са граждани в едно свободно и демократично общество.
Свободата, да живеем, пътуваме и да се чувстваме като европейци е платена и с кръвта и страданията на много хора. Това, тя (свободата) да се запази, зависи и от теб.”

Не бъди овца!
Мисли граждански
и демократично.
Гласувай
!

Няма коментари: