понеделник, 6 юли 2009 г.

ЯВЛЕНИЕТО БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИ



Въпреки формалността на закона ни за избор на местен парламент на 5 юли 2009 година, въпреки днешната умишлена изостаналост на страната ни, въпреки ширещите се корупция и престъпност, въпреки спрените ни еврофондове, въпреки материалната бедност на българския народ, въпреки партийните комунистически практики в ежедневието ни, доказахме първо на себе си, след това и на света, че българската мъдрост е жива и пословична, и мирно завоювахме промяна на СТАТУКВОТО си – истински демократично от вече бившето коопдемократично.

На 6 юли България осъмна слънчева и със заявка за пред света за нова визитна картичка – разумно подчиняване на българското малцинство на народното българско мнозинство в обществено политическия живот в страната ни в началото на 21 век. Така и трябваше да бъде.

На 5 юли 2009 ярко бе демонстрирано от голяма част от българите, че полититическият строй, в който трябва да се развива страната ни е този строй, при който властта принадлежи единствено и само на народа, а не на някакви си партийки нароили се до безумие през изминалите 20 години в България, повече от 300 към днешна дата и в болшинството си креатури на БКП. Регистрацията им за изборите доказа ламтежа им за неправомерно властване над народ и държава, плашещ всичко живо с демонстрираната им безкрупулност и бруталност, чрез заблуждаващите и манипулиращите им действия както у нас, така и пред света въобще при това непрекъснато във времето, което бе крайно недемократичен акт от тяхна страна, определено лицемерен, силно комунистически и партийно обусловен. И съответно наказан чрез всенароден вот.
Българите осъзнаха този факт макар и по твърде болезнен начин ( изтърпян 20 години глупав и измислен преход, заблуда за разни “нежни революции”), а вчера чрез вота си ясно и точно те посочиха еднозначно “червен картон” на досегашните ни политически субекти, че в България няма да се развива повече “капиталистическа демокрация” ( нещо излансирано от Ж.Желев и СДС през 1990 година-черна дата в историята ни, и последвалите 20 години – влачещи беди и разруха в страната ни), а НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ.
Г-да политици, изминалите години стигнаха на народа ни за осъзнаване на случващото му се под ваш диктат и управление, което бе гадно и античовешко, властово, изпълнявано от вас в режим на страх, манипулации и оказване на мощен политически терор над мирни граждани. Ето това разкри прикритата ви “коопдемокрация” – неудачна компилация от капиталистическа и комунистическа такава. Вчера българският народ МОЩНО И БЕЗВЪЗВРАТНО и нея и вас ЗАХВЪРЛИХА НА ИСТОРИЧЕСКОТО БУНИЩЕ. Където и е, и ви е мястото. Край. Няма ви вече.

Безапелационно спечелилата ГЕРБ е народна партия, припозната от множеството българи като такава. За това и победи. За това и получи правото на най-високата власт в държавата ни от СУВЕРЕНА си – българския народ. Като чисто народна партия, осигуряваща “изборност” в интерес на народа за ръководни длъжности в Изпълнителната власт, спазвайки строга партийна дисциплина и “подчиняване малцинството на мнозинството” вътре в самата партия. ГЕРБ демонстрира зачитане правата на другите (народа) без да превишава своите права като партия, с което за първи път от 65 години насам се излъчи и получи ясен сигнал, че България ще продължи да съществува и развива по пътя на НАРОДОВЛАСТИЕТО през 21 век, което е изключително постижение за живота и бъдещето на младите ни хора. Може да се каже определено, че тяхното бъдеще вече е завоювано по мирен и демократичен начин, което е повече от прекрасно, и вече са мотивирани в оставането си за битуване на тази ширина, въпреки мъките, бедите, политическите терори, които са преживели родителите и семействата им до сега. Случилото се вчера върви към разумно структуриране живота на всеки българин.
За момента народната победа е крехка и уязвима като всяко новородено, но тя е родена от въжделенията на поколения прогресивни българи, на целия ни народ днес, и коренно се различава от недоносчетата каквито бяха БСП, ДПС, СДС и останалите 300 партийки. Да си го (новороденото) пазим и отгледаме жизнено за бъдещето на страната си, ето това си пожелавам, а съм убедена, че и народът ми това желае и ще го направи!

Случилото се вчера в страната ни, без да преувеличавам, е не само пример за силата и актуалността на народната воля, то вече е и предзнаменование и знаме в света за другите народи, как да се измъкнат от клопката “Нов световен Ред”, поставена им от шепа световни властолюбци.
Браво България! Браво българи.

Няма коментари: