четвъртък, 9 юли 2009 г.

ЕХ ПОЛИТИЦИ, ЕХ “АРТИСТИ”, ЕХ САТАНИСТИ!!!

Докога манипулации, лъжи и заблуди да търпим?

“ЦИК оповести окончателните резултати от изборите за НС - Bulgarian Post / 08.07.2009




След преброяването резултатите сочат, че 1 678 641 души са гласували за ГЕРБ, 748 147 гласа е получила Коалиция за България, 610 521 - ДПС, 395 733 - „Атака", 285 662 гласа - за Синята коалиция и 174 582 гласа - РЗС. Под 4-процентната бариера остана третия участник от досега управлявалата коалиция - НДСВ. Получените за тях 127 470 гласа, или 3,02% не бяха достатъчни за участие в новия парламент. “

На пресконференциите след изборите г-н Станишев почти с прискърбие обяви горния резултат на гласували за Коалиция за България – около 740 000. Дали ще си посипва главата с пепел си е негова работа! Но това каза човекът, не може да му се отрече, и то е вярно.

За ДПС гласувалите са 610 521. На същата пресконференция г-н Доган се похвали, че това било супер резултат, който показвал как партията му укрепва. На няколко пъти спомена, че е много доволен от този резултат и очаква окончателните такива от преброяването на ЦИК, защото при прогнозни данни от 90% от извадките до момента (късно вечерта след приключване на изборите), данните сочели над 400 000 души. А той очакваше още около 200 000 гласа да му дойдат от обработката на вота от чужбина, който твърдо закова на 10% в 24 часа на 6 юли, и повече от очевидно е, че си ги е получил в сравнение например с 1990 год – тук отвори едно листче и ... направи опит да анализира и докаже точно този факт, който трябваше да внуши на обществеността как в годините партията му се е развивала, ето вижте ме още 200 000 души са гласували “независимо” за ДПС, продумваха устенцата му. Значи след окончателната обработка Доганчо си е получил 200 000 гласа! ФАКТ!

Почти му се вързах, защото следях прогнозите по Нова телевизия до момента, както и на партийните изявления.
При 90% обработени данни и посочената от ЦИК изборна активност (8 юли -4 026 762 гласували) ГЕРБ имаше 118 депутатски места в 41 НС, съгласно коментара на Алфа Рисърч в 0-часа на 6 юли. Днес при 100 % обработка на протоколите и получените 200 000 гласа за Доган очевидно, ГЕРБ остават само със 116 места в парламента! СЪЩО ФАКТ!

Малко аритметика:
- гласували общо 4 026 761 български граждани;
- 10% от горните прави 402 676 души (до момента на лидерските изявления в 0-часа на 6 юли 2009);
- Доган си е получил 200 000 гласа (видно от обявеното от ЦИК на 8 юли 2009);

- Край на аритметиката.

Пита се къде, как и кому са разпределени още 202 676,2 народни гласа?! ОЧЕВИДНО ПРИ ГЕРБ НЕ СА ОТИШЛИ (дори квотата им е намалена според ЦИК, което е абсурдно случващо се и жалко!)

ТЪРСЯТ СЕ ПОД ДЪРВО И КАМЪК ТОЗИ ПЪТ 202 676,2 НАРОДНИ ГЛАСА – неправомерно отлетели към небитието “ЦИК”!!!!!!!!!!!!!
Само за народния протокол припомням, че през 1990 година пак ЦИК изманипулира 500 000 народни гласа и така “успешно” ни натресоха 20 години мизерия и разруха. След 20 години и един месец същите тези “красавци” отново умишлено манипулират народния вот с 202 676,2 гласа.

ГРАЖДАНИ да протестираме – това е повече от НАГЛО ВЛАСТОВО ПОВЕДЕНИЕ в ущърб на обществото ни. Това е пак стария полъх на умиращата баба БКП!
Питам, къде ни изчезнаха от погледа двете депутатски места за ГЕРБ, и защо ЦИК са потулили някъде над 200 000 вота? ДВА ОЧЕИЗВАДНИ ФАКТА ЗА ПРОИЗВЕДЕНИ ЛЪЖИ ПРЕД БЪЛГАСКОТО ОБЩЕСТВО ДО ТУК. Докога ще живеем като в приказките за 1001 нощ?

Като имам предвид, че ЦИК никога в 20 годишната ни история честно и почтено не са работили по изборите въобще (самият Костов им го каза в края на м.май – ЦИК не спазват конституционноста в държавата и законите, а той достичка знае по темата), то окончателното им публикуване , предвид и горното, определено навежда и понамирисва отвсякъде на МАНИПУЛИРАНЕ на изборния резултат, а като си спомня не само аз ( всички журналисти присъствали на пресконференциите в изборната нощ, всички зрители гледали и слушали лидерските изявления, останалата уморена от емоциите на деня общественост и заспала впоследствие), че Доганчо ни се хвалеше как партията му набирала мощ с около още 200 000 гласа - опашата откровена лидерска ЛЪЖА,

СЧИТАМ ЗА РЕДНО - В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА,
ПО ПРАВО - ЗА ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ,
ПРЕДВИД - СПАЗВАНЕ ЗАКОНИТЕ В СТРАНАТА НИ ,
ДА ИЗИСКАМЕ ПОВТОРНО НЕЗАВИСИМО ПРЕБРОЯВАНЕ, ЗА УСТАНОВЯВАНЕ НА ИСТИНСКИТЕ ДАННИ ПО ИЗБОРИ ЗА МЕСТЕН ПАРЛАМЕНТ 2009. Да се открият погубените още 2 депутатски места на ГЕРБ и се установи как точно ще се отразят на изборния резултат още 10% от окончателната обработка на резултатите.

ГРАЖДАНИ, “на ангро” никъде по света не се работи, дори и на Луната – а ЦИК с техните “математически методики” НИ ДОКАРАХА ДОСТА БЕЛИ ПРЕЗ ТЕЗИ ЧЕРНИ ЗА БЪЛГАРИНА 20 години (основно утвърдиха във времето некачественото управление на баба БКП).
ГРАЖДАНИ, с Догановите ЛЪЖИ макар и да сме свикнали, време е този човек да излезе един път завинаги от политическото българско пространство, и да развива дейността си по линия на ДС при други господари и по други места, но в никакъв случай повече тук, в България. Всеки информиран човек знае, че Доган с протекцията на английската кралица и турското правителсто е внедрен в държавността ни, за обслужване съответно на техните регионални апетити и кой знае още кой се ползва от информациите му, благодарение на което държавата ни съществува под огромен и не правомерен политически и икономически натиск “отвън”.

ГРАЖДАНИ, АКО ПОТЪРСИМ АДЕКВАТНАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА СЛУЧАЯ СЕГА И ТУК В БЛИЗКАТА СЕДМИЦА( силно манипулирани и отново фалшифицирани избори 2009) НЯМА И ДА СЕ НАЛАГА НА Г-Н ПЪРВАНОВ “ДА ПРЕПОРЪЧВА” НА БОЙКО БОРИСОВ ДА СФОРМИРА ПРАВИТЕЛСТВО НА БАЗАТА ОТНОВО НА ТРИСТРАННА КОАЛИЦИЯ, която всички виждаме коя би била ( а това е смърт за обществото ни – какъв коалиционен партньор могат да му бъдат Атака и Синята коалиция, в която само бог знае какви парашутисти се мъдрят вътре, например новата ромска партия ЩИТ...), защото той (Б.Б.) официално е обявил, че коалиция с БСП и ДПС няма да прави, и от друга страна, просто защото народът ни отдавна му е казал, че ако бъде избран не желае тази опция, а той спазва обещанията си.

ОСТАВА РЕАЛНАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ПРЕРАЗГЛЕДА РАБОТАТА НА “ЦИК” И ДА СИ НАМЕРИМ ПОГУБЕНИТЕ ГЛАСОВЕ, ПОТРЕБНИ ЗА ФОРМИРАНЕ НА АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО НА ГЕРБ В 41 НС, ЗА ФОРМИРАНЕ НА ДЕЙСТВИТЕЛНО И ОТГОВОРНО ПРАВИТЕЛСТВО.
ДА ГО НАПРАВИМ!



Няма коментари: