сряда, 20 май 2009 г.

МАТЕРИАЛ 1

Принципите на американската “демокрация” и Новия световен ред /Pax Amerikana

“Който не е с нас е против нас!” - Джордж Буш
( със съкращения от Инакомислещ)

...След терористичните удари в САЩ на 11 септември 2001 г. и приемането на Закона за патриотизма, президентът на САЩ получи още по-големи правомощия да води необявени войни. Тук обръщам внимание, че излязоха редица документи и факти, а и няколко книги за атентатите в Ню Йорк /взривяването на двете кули-близнаци/, в които будни публицисти и независими анализатори доказаха, че атентатите са организирани от тайните служби на САЩ и Израел, с цел развързване ръцете на “Пентагона”, ЦРУ, ФБР и “Мосад” за “кръстоносен поход срещу тероризма” /разбирай инакомислещите и несъгласни с фашизоидната политика на САЩ/ в страната и по целия свят!?!
....При това президентът Джордж Буш ясно формулира принципите на американската “демокрация” и Новия световен ред /Pax Amerikana/: “Който не е с нас е против нас!”....” ...” Нека видим как стои въпроса с демокрацията в самите САЩ и дали тази “демокрация” е много по-различна от Сталинския режим, този на Хитлер и Мусолини или този на ционистите в Израел. Истерията в САЩ по повод “тероризма” изглежда е в следствие на собствените им комплекси от провеждания от тях държавен тероризъм, пред който другия просто бледнее. Много е удобно за тоталитарната диктатура да си измисля врагове под формата на някакъв абстрактен тероризъм, който дори няма център и конкретно лице, като изключим създадените от ЦРУ “герои” от рода на Заркауй, Осама Бен Ладен, неуловимата организация “Ал Кайда”, която е навсякъде и никъде; и други такива, които даже не съществуват....”
... Борбата срещу тероризма е идеалното оправдание за ограничаване на гражданските свободи в САЩ, тоталния шпионаж, финансовите репресии /увеличаване на данъците и множество др./, прилагането на сила и тежки злоупотреби с властта. Това е и ефикасно оръжие за справяне с инакомислещите /дисидентите/ и поставяне на 300 милионния американски народ ,състоящ се от различни етноси в състояние на пълно подчинение и заробване. Ще дам един малък пример; наскоро в САЩ по Закона за патриотизма на 22 години затвор беше осъден американски лекар. Вината на лекаря от ирански произход била, че основал фондация за събиране на помощи за иракските деца!?!...... “
... Друг елемент от американската “демокрация” е тоталният шпионаж на граждани, фирми, неправителствени организации, общественици и лидери на различни движения. Тоталният шпионаж /политически, икономически, в личния живот и др./ на САЩ естествено включва и цели държави /и приятелски и враждебно настроени/. Това се осъществява по различни начини и най-вече чрез спътниковата система “Ешелон”, която чрез своите супер компютри е в състояние да прихваща всеки разговор по стационарен и клетъчен телефон, информация от компютри, факсове, Интернет връзки,телекс, радиостанции и др. комуникации.
Това обаче не е достатъчно за “Архитектите” и те от години се опитват да въведат система за следене с микрочипове, вложени в документите за самоличност и дори имплантирането им под кожата на всички американски граждани! Това е кошмарът за който предупреждаваше навремето Оруел в книгата си за “Големия брат”. За сега имплантирането на чипове се прилага само на затворници, диви и домашни животни и на доброволци, но не е далеч времето когато ще се опитат да посегнат и на обикновените хора. В момента те са принудени в документите си за самоличност да слагат пръстовите си отпечатъци, а напоследък се въвеждат и биометричните им данни; тревожното е че подобна схема на тотален контрол се предвижда и в ЕС, където сме, като млади комсомолци, под строгите погледи на еврокомисарите!... “
... Олег Платонов изтъква, че в момента обществено-политическата система на САЩ представлява крайна форма на тоталитаризъм, по абсолютен и по-опасен от познатите ни досега – фашизма , комунизма и ционизма. Фактически американската тоталитарна диктатура, макар и по-прикрита, е една сполучлива комбинация от трите вида! Според Платонов: “Има два пътя да лишиш човека от всякаква свобода и да го направиш малко колелце в тоталитарната машина. Единият е да строиш хората в редици, да ги заставиш да маршируват и скандират нужните думи. Този път избраха Сталин и Хитлер.
Вторият път – от самото детство да превърнеш човека в безлично същество, в послушен робот. Още като бебе да го лишиш от волята да прави собствен избор, да заложиш в съзнанието му общи стереотипни представи за неговите цели и за всичко в живота изобщо. В този случай не е необходимо даже да го нареждаш в редичка, той сам ще се нареди там, където му покажат внедрените в съзнанието му кумири. Америка избра втория път”.
Дали и нас в България по същият начин марионетките и агентите на “Архитектите” не ни гласят да ни направят духовни идиоти?!? Ще им позволим ли това да се случи!!!

Няма коментари: