четвъртък, 14 май 2009 г.

Феодалният строй сме минали. И 20 години червен капитализъм също. Давайте да правим демокрация.

В България се възражда феодализма! Колкото и ненормално да Ви се струва това твърдение, то е истина. Цели градове станаха напрактика частни. Дупница, Правец, Велинград, Сапарева баня, Павел баня, Сливен, Тетевен, Ботевград.......и да продължавам ли още? Може би ще изброя почти всички градове и градчета в страната. Това започна да става нормално явление. На бедния, прост човек му пробутват някакво подаяние, най-често срещу извършване на наглед дребна услуга и след това му вземат... душата.
Това прилича ли ви на нещо? Докога ще търпим?

Плащането за гласове ЩЕ Е МАСОВО! И то НЕ точно заради тази и или онази "политическа" сила, а за да има ВЪОБЩЕ гласуващи!

ДС-БКП са в паника и сега проучват "пазара" на гласове! Разбира се ИСТИНСКИТЕ данни са други, но сега обработват народа!
ДС-БКП е спуснало нареждане до всички свои креатури , да активизират народния вот със ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА! Дори и с цената на суха парА! Разбира се най-много парА ще се налее в "десния" ГЕРБ!(ако театрото с ежедневните "борби" между "дясното" им и "лявото" им не мине) Защото такъв е СЦЕНАРИЯ за да се преметне СВЕТА! А СДС-ДСБ ще му ги закачат на ГЕРБ, за "демократичния" ревер!
Разбира се, ГЪБАРИТЕ на който им е ясно, че системата ни е ЕДНОПАРТИЙНА и са отписали и тези избори - ако си продадат гласа (моля се, да не става) ще имат различна цена за различните креатури! Не защото са различни, а защото мразят някои ПЛАЗМОДИИ повече!
(някой нещо допълнително е казал по темата)

Няма коментари: