сряда, 20 май 2009 г.

МАТЕРИАЛ 6

Когато кризата избухне, нацията и народът ще страдат отново.

Природата на БКП е егоистична, подбужда размирици, за да застави хората да се подчинят.

(със съкращение от друг Инакомислещ)

Това е реформа проформа, която променя повърхността, но не и същината. Под изроденото развитие се крие огромна социална криза. Когато кризата избухне, нацията и народът ще страдат отново.

В една демократична нация, независимостта трябва да е в ръцете на народа, което е в съответствие с принципите на Небето и Земята. Ако една нация твърди, че е демократична и при все това независимостта не е в ръцете на народа, това определено не е правилно и може да се разглежда единствено като отклонение, такава нация не може да е демократична нация... как е възможно да има демокрация без премахване на партийното управление и без всенародни избори? Върнете правата на хората обратно на хората!

"Какво би правила България без БКП?" Този начин на мислене идеално пасва на целта на БКП (нароила днешните изтърсачета – да не ги изброявам) да накара хората да разсъждават с нейната логика.
БКП подбужда размирици, след което използва създадения от нея хаос, за да застави хората да се подчинят. Това е типичното поведение за всеки злодей.

Природата на БКП е егоистична. Тя не знае граници. Всяка надежда, че тази партия може да се отдаде на мирно развиване на страната е просто самозалъгване.
"Историческата диалектика научи членовете на БКП на следното: нещата, които имат нужда от промяна, трябва да се променят, иначе ще последва влошаване; нещата, които нямат нужда от промяна, трябва да останат непроменени, иначе това би довело до самоунищожение".

Какво е това, което трябва да остане непроменено? „Пийпълс дейли” обяснява: "Основната партийна линия на „един център, две основни точки” трябва да се държи твърдо и сто години без никакво колебание

Комунизмът е свален в световен мащаб и е обречен на изчезване. Въпреки това, колкото по-покварено става нещо, толкова по-разрушително става то в своята агонизираща борба. Да се обсъждат демократични подобрения с Комунистическата партия е все едно да се иска от тигъра да си смени кожата.

Добър пример за това е сравнението на принципите за бизнеса на Запад и бизнеса в България. “Честността и откритостта” на западното общество са заменени с роднинството, подкупничеството и присвояването в родината ни. Много западни корпорации са станали водещи съучастници в това, засилвайки още повече корупцията в България. Някои компании дори помагат на управляващата ни партийна върхушка да крие потъпкването на човешки права и преследването на собствените си хора

Няма коментари: