вторник, 9 юни 2009 г.

ФАЛШИФИЦИРАНИТЕ ИЗБОРИ

КАКТО ВИНАГИ БЛОГЪТ НА БОГОМИЛ ШОПОВ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРЕ ПОДРЕДЕН, ЗА КОЕТО ПОЛУЧАВА ИСКРЕНИТЕ МИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ. Четете го тук : http://www.bogomil.info/2596/

ОТ ГОРНАТА СТРАНИЦА, ЧРЕЗ КЛИКВАНЕ ВЪРХУ “Самата нея” влизате в морето на информираност ... в изборната нощ. Самата нея, можете да намерите на сайта на БНТ.: http://izbori.bnt.bg/view/pp-zelenite/469/preskonferenciya-na-pp-zelenite

ФОРМАЛЕН ЗАКОН=ФОРМАЛНИ ИЗБОРИ=ПРОДЪЛЖАВАЩ ГЕНОЦИД над българите през следващите 4 години

“За да изрази своето несъгласие с действията на законодателите, всеки има право да откаже на държавата съучастие, като не се подчинява на законите, чието нарушаване не е порочно от гледна точка на морала“ - Ганди

“Добре осведоменият човек важи за двама.”
“Съвест, купена веднъж, ще бъде купена и втори път.” - мисли на ИНАКОМИСЛЕЩ

В една демократична нация, независимостта трябва да е в ръцете на народа, което е в съответствие с принципите на Небето и Земята. Ако една нация твърди, че е демократична и при все това независимостта не е в ръцете на народа, това определено не е правилно и може да се разглежда единствено като отклонение, такава нация не може да е демократична нация... как е възможно да има демокрация без премахване на партийното управление и без всенародни избори? Върнете правата на хората обратно на хората!

Умните хора настояват: да не се правят никакви нови избори, докато не се разкрият механизмите на фалшификациите на старите, докато не се накажат престъпниците, и не се подсигурят условия за провеждане на действително честни избори. Послушайте ги.

Доверие не се дава, то се гради – политиците ни не изградиха такова сред народа, поради което си го вземаме обратно, подкрепа се получава по жизнено важни причини (избори) – те нито веднъж не се съобразиха с избиращите ги, и днес е резонно да ги лишим от нея (подкрепата ни). Всяка политическа безизходица винаги е имала изход, къде по-бързо, къде по-бавно. Така е и сега. Потребна е навременна, последователна, силна воля, за да се преодолее случващото се, а не отчаяние и оставяне на работите ни в нечистоплътни ръце. Ръка се целува от благодарност, но хан Крум е рязал същата на крадливия, и окото не му е мигвало.

Да разшифроваме понятието ЦИК. Харесва ли Ви Център за Измами и Корупция? То май е най-точно и достоверно.

ДОКАЗАНО от предишни избори:
Първо
в ЦИК се добавят фантомни гласове там, където е потребно.
Второ, в компютрите, не се вкарват данните от протоколите, а вместо тях по два и три пъти се зареждат данни от едни и същи протоколи, в които олигархичните партии печелят.
Трето райони, в които печели “евентуалната опозиция”, се разпокъсват при изчисленията, между съседни предимно червени райони и такива на ДПС.
Четвърто гласовете за "независимите депутати" се прехвърлят към олигархичната сметка.
Пето, смесват се при изчисленията резултати от мажоритарната и пропорционалната система, в полза на олигарсите естествено.
Шесто, в компютрите са вкарват данни от фалшиви протоколи.
И така нататък . "Елементарно Уотсън!", някои си мислят, че фалшификациите се правят хитро и финно. Нищо подобно, те са нагли, очевадни и просташки, като всичко правено от комунистите до сега.

Колеги граждани, моля, да обърнете внимание на следните извадки, които не претендират за изчерпателност, и са взети от посочения по- горе линк (пресни, пресни):
В ЦИК има постъпили искания от Синята коалиция и партия ЛИДЕР за повторно преброяване на гласовете от изборите за Европарламент. Все още не е ясно с какво становище ще излезе комисията. Заседанието й по тези искания продължава и в момента. Всички секционни протоколи са въведени повторно от фирмата-преброител и предстои тази вечер или най-късно утре ЦИК да обяви окончателните резултати. /09.06.2009, 16:39
ЦИК не може да отваря чувалите и повторно да брои, както и който и да е друг орган от централната изборна администрация. Единствената възможност да се брои наново е, когато ние обявим резултатите, след което всяка коалиция, партия и кандидати, които са участвали в тези избори, могат да обжалват нашето решение в 14-дневен срок пред Конституционния съд. Такава е и законовата норма."

“Разбира се повече е спаднал резултатът на ГЕРБ, отколкото на БСП, но и двете политически сили са загубили от кампаните си” – АМИ КАТО СЕ ПЛЮВАХА ТОЛКОВА МНОГО, КОЙ ИМ Е ВИНОВЕН?

ЕТО ГО И ВИНОВНИКА: “Избирателят винаги гласува за промяна с мотив, че иска нещо да промени, защото мнозинството от българските граждани не са доволни от живота си. Но с вота си изпраща противоречиви послания, които после и той самият трудно разчита или се ориентира в тях, защото произведеният резултат не означава промяна... Във всички европейски държави с много малки изключения европейският дебат е подтиснат. Резултатът, който се произвежда, е плод на вътрешнопартиен дебат." АХ, ТОЗИ ИЗБИРАТЕЛ, ДОКАРАН ДО НИВО на ИДИОТ или ОЛИГОФРЕН от учтивите ни политици, партийци, социолози, политолози и всякаква там "сволач".
„Така че очаквам една доста разгорещена кампания в политически смисъл, защото всички основни политически сили придават голяма важност на предстоящите избори", подчерта Асланов.

“Потенциалът на структурите на БСП е по-голям и резултатът на следващите избори ще е по-добър. Същото важи и за ГЕРБ. „Вероятно „Синята коалиция" има по-добри шансове на парламентарните избори, подчертавам дебело, при смислена кампания, а не по начина, по който се държа досега", прогнозира политолога Димитър Аврамов. ПОЧНА СЕ С ДЕБЕЛОТО ПОДЧЕРТАВАНЕ, СОЧЕНЕ С ПРЪСТ, И НЕДЪЛНОВИДНИТЕ ШАМАНСКИ ПРЕДРИЧАНИЯ!!!

“Във втория ден след вота (09/06.2009) Централната избирателна комисия за евроизборите продължава работата по повторното въвеждане и преброяване на протоколите от гласуването в неделя. Предстои съпоставка на първоначалното и повторното въвеждане. След това официално ще бъде обявено разпределението на мандатите и имената на 17-те български представители в новия Европейски парламент. Срокът, до който комисията трябва да се произнесе е 10-ти.” БАЯ ВЪВЕЖДАНЕ И ПРЕБРОЯВАНЕ ПАДА, КАТО СЕ ЗНАЕ КАК ГО ПРАВЯТ!!!.

“Междинните резултати, които вече станаха ясни, сочат, че се очаква шест политически формации да имат евродепутати в Европейския парламент. Това са ГЕРБ с 5 мандата, Коалиция за България с 4, ДПС - с 3, Атака и НДСВ вероятно ще имат по 2-ма, а Синята коалиция - 1 депутат. Броенето на гласовете показа минимална разлика от около 300 гласа между НДСВ и Синята коалиция. Сините поискаха повторно преброяване на резултатите от евроизборите заради малката разлика в броя на бюлетините, пуснати за тях и НДСВ. Както знаете за изчисляването на обработените действителни гласове на национално ниво се прилага метода на Хеър-Ниймайер. Политическата сила, която има най-голям остатък, ще излъчи депутат-резерва, който ще стане 18-тият български представител в европейският законодадателен орган, ако бъде приет Лисабонският договор .
Моля граждани забележете и този факт, и размислете. В МОМЕНТА ТОЗИ ДОГОВОР ИЗПЪЛНЯВА ФУНКЦИЯ НА “ЕВРОПЕЙСКА КОНСТИТУЦИЯ”, която абсолютно неоснователно е отхвърлена и премахната от вниманието на народите. Тя дори не е дописана, ХОРА. Давате ли си сметка, че всичко произвеждано от ЕП граничи с понятието “пожелателно”, а не с каквото се полага европейски КОНСТИТУЦИОННО. При това положение за какви евроизбори става въпрос, за какво гласуваме всъщност, включително и ние като европейци, след като дори Лисабонският договор не е преподписан надлежно от цялата общност?????? А той е един архаичен по същество документ – търсте и четете из Интернет за него.


Повторно преброяване на бюлетините официално поиска и "Ред, законност, справедливост". Лидерът й Яне Янев се усъмни, че резултатите са фалшифицирани. Ден след евроизборите, на които партията не успя да вземе нито един мандат, ръководството на РЗС вече гледа към изборите за Национален парламент.

Ами, НАРОДЕ, остава ние ПРЯКО да проконтролираме работата на ЦИК, предвид факта, че три "опозиционни партии" искат повторно преброяване, сигурно има защо? Ние пък ще имаме и питане към КС - защо са нарушени правата на над 4 000 000 гласоподаватели в страната ни?

Няма коментари: