четвъртък, 11 юни 2009 г.

Геноцид и правото на национално въстание

След като вече двадесет години всички управляващи в България слуги на сатаната /разбирай юдео масонският интернационал/ и техните безбройни политически клонинги и креатури упражняват ГЕНОЦИД и изтребват икономически, духовно и физически своите граждани т.е. НАРОД то според Хартата за правата на човека на ООН /ратифицирана и от България/ народът ни има правото на национално въстание.

Само гражданската съпротива и въстание ще ни помогнат да се освободим от окупационните власти които вече 20 години изпиват кръвта на българският народ и унищожават в чужда изгода българската икономика, армия, образование, наука и здравеопазване.

Само това е начинът да ги изхвърлим от власта и България да бъде освободена а виновниците да се изправят пред съда на народа а имуществата им да бъдат конфискувани в полза на държавата.

Няма нормална държава в света управниците, на която да са разпродали или подарили на свои хора и чужденци всички печеливши сектори на националната икономика, финансова система и комуникации.
Достатъчно е само да си зададем въпроса, какво друго ако не - национално предателство и измяна! е продажбата на енергодружествата на чужденци. Нали само с едно вдигане цената на тока, те окончателно съсипват и унищожават цялата българска икономика, защото я правят нерентабилна и неконкурентноспособна. Цената на тока се калкулира в цената на изделията и услугите, и те стават непосилно скъпи и непродаваеми а икономиката стига до банкрут.

Същото е и с Нефтохим и бензиностанциите. Вдигането на цената на горивата /у нас както с цените на тока и водата, най често над световните и дори когато цените на петрола падат драстично/ прави всичко свързано с транспорт нерентабилно и губещо. Същото е положението и с продажбата на комуникациите съставляващи важна част от системата за национална сигурност и хиляди други неща.

Продажбата на печелившите сектори на националната икономика съвсем умишленно доведе до фалита на държавата, защото по този начин тя бе лишена от възможноста за каквито и да е било приходи в хазната. Липсата на други приходи /освен от данъци/ в държавната хазна /ограбвана от всички политици управлявали ни през последните двадесет години/ доведе до невъзможноста държавата да поеме социалната тежест и непосилни разходи, да стабилизира и диверсифицира реалните сектори на икономиката и да финансира създаването на високотехнологични иновационни пройзводства.

Как да имаме болници, детски градини, пътища, наука, образование и ефективна армия, полиция, съд и прокуратура ? - когато всички приходи от печелившите дейности на бившият държавен сектор постъпват не в държавната хазна а в джобовете на продажната ни предателска политическа върхушка и нейното роднинско - приятелско обкръжение. Болните умират без лекарства а върхушката ни си строи дворци и праща децата си да учат в чужбина където са и банковите им сметки с откраднатите от държавата и нашият труд пари.Как политиците ни да вземат решения в полза на народа и държавата?- когато тези които контролират сметките им в западните банки и всъщност чрез тях ги държат за топките и реално определят тяхното поведение, външната и вътрешната ни политика и икономическото ни изоставане. Нали само ако се опитат да бъдат независими веднага ще им конфискуват парите по банковите сметки в чуждестранните банки. Как да се развива българската икономиката и да се борим със световната криза когато банките в БГ отдавна са разпродадени от нашата продажна върхушка на чужденци и трупат спекулативен капитал и печалби на гърба на многострадалният български народ. Те дори изнасят към своите централи в чужбина парите, които са вложили в тях българските вложители, и парите които продажните ни правителства им отпускат от фискалният резерв на държавата.

Образованието ни спомогнало за съхраняването на Българската нация през вековете, също бе унищожено от нашите продажни политици подписали без дори да прочетат и държавнически да анализират споразумението от Болоня целящо да превърне умната и интелигентна българска нация в тълпа от овчедушни, послушни и тъпи роби. На Световният Финансов Интернационал и слугите на сатаната не им трябват нации с хилядолетна и велика история, а пазар за техните транснационалните корпорации за да изсмучат ресурсите и унищожат нашите държави. Колкото по простички и безволеви са бъдещите купувачи толкова по-лесно ще бъдат зомбирани, манипулирани и ограбвани. Продажните ни политици изнесоха тайно от народа и предоставиха под чужд контрол дори златният и валутен резерв на страната. Подписаха стотици неизгодни на Българският народ споразумения за кредити, които или не постъпиха в страната или бяха своевременно разграбени и поделени от тяхното обкръжение. След като по този начин, всъщност прехвърлиха на кредиторите /познайте тяхната националност/ собственоста върху българската държава и всичките и ресурси, те естественно прехвърлиха върху наш гръб и връщането на тези кредити с непосилни лихви. Кредитите се връщат и ще се връщат от народа, а не от крадливите ни политици, които ги присвоиха.

В момента тайно от българският народ външният дълг на страната вече е доведен до абсурдните 49 милиарда евро. От тях в джобовете на народа не е постъпил дори един евроцент. Не е направено и нищо, от което да си проличи, че народът ни е получил кредити, с които изцяло е реформирана и реновирана българската икономика, че страната ни е покрита от хиляди високотехнологични и екологични предприятия, че са построени стотици нови болници, училища и детски градини натъпкани със свръх съвременно и ултра модерно оборудване и висококвалифициран персонал.

Няма нищо друго в опустошената ни Родина, освен непосилни кредити и дългове, които ще трябва да изплащаме именно ние.... народа и нашите деца, докато те накрая ще си заминат там където отдавна изпратиха децата и паричките които откраднаха от нас. Ситият на гладният не вярва е казал народът. Как тогава да им вярваме и ние след като всичките ни политици са преяли от власт и грабежлък? Как да вярваме и на Мухобойко след като и той заедно с Цветелина Бориславовна са милионери, натрупали своите милиони именно на гърба на народа и грабежлъка през време на управлението на този долнопробен алчен комарджия наричащ себе си ЦАР? Изборите няма да променят нищо!- защото в нашето политическо кабаре курвите са си все едни и същи вече двадесет години. От време на време те пускат на сцената поредните си сапунени мехури /като Кобурга и МухоБойко/ , чиято основна цел е, да ни отвлекат вниманието от истинските виновници за трагичното положение на ограбената ни страна и световната политическа, финансова и икономическа криза. Докато ни отклоняват вниманието и ни залъгват с евтини трикове, целящи да не се съпротивляваме, те всъщност ни доограбват и "дооправят" - в преносния смисъл на тази дума.

Затова вече е време, да спрем да вярваме и чакаме, да се случат чудеса! Време е, да спрем да избираме между Зло и по-малкото зло, защото това е измислица на слугите на сатаната целящи така по-лесно да ни раздвояват, разделят и управляват. Истинският избор не е между злото и по- малкото зло - защото всяко зло си е едно и също. Истинският избор за всички нас всъщност е: - избор между Доброто и Злото, избор между Нас и тях, между НАРОДА и продажният ни корумпиран предателски елит.

Не вярвайте, че слугите на Сатаната желаещи от векове да поставят целият свят под своя контрол, ще ни позволят по пътя на избори, да си изберем добри и справедливи управници. Нали ако това беше възможно те отдавна щяха да са отменили изборите. Не вярвайте, че от екрана на телевизорите ни бълващи помия от пропаганда на насилието, педофилията, педерастията и наркотиците ще ни покажат чистите и прекрасни образи на достойни българи заслужаващи да бъдат наши национални водачи. Ако това беше възможно то телевизията просто нямаше да съществува, защото истинските цели на нейните собственици всъщност са съвсем други - тотална пропаганда и промиване мозъците на населението в угода на босовете на Новият Световен Ред. Не вярвайте, че е възможно една наистина национално отговорна партия или движение, че ще бъдат допуснати до официално участие в каквито и да е било избори, защото и избирателните закони и ЦИК са съставени така, че да не предоставят подобни опасни за новите световни господари възможности. Няма смисъл да се самозалъгваме, че някои друг освен самите нас ще се хване да направи и невъзможното, да положи огромни усилия и труд за да ни помогне. Народът отдавна и сам го е казал достатъчно ясно - Спасението на давещият се е дело и работа на самият удавник. По тази причина след като се нагледахме и на долнопробният и срамен цирк наречен избори за европарламент, вече е време да се залавяме за работа.

Време е да вземем собствената си съдба в ръцете си. Време е да се обединим и да сметем цялата тази продажна върхушка, която изтъргува не само съвеста, която им липсва априори, а най важното разпродаде на безценица и в робство собственият си народ. Заради тази продажна предателска върхушка, само за двадесет години над 1 милион и 974 хиляди българи напълниха гробовете, а други около три милиона българи насилствено бяха принудени да емигрират в чужбина като безправни и безгласни роби, работещи за парче черен, изсъхнал и горчив хляб.

Време е да се надигнем от коленете си. Време е да се изправим като горди личности, а не да пълзим като роби и да ги сметем. Надали някои от полицаите ще се заеме да ги защитава, защото освен, че и те като нас са синове и дъщери на България, когато утре продажната ни върхушка избяга при паричките си в чужбина, полицайте и всички ние ще останем тук да си теглим хомота и да им връщаме дълговете.

Време е за съпротива и истински действия. Време е за съд, справедливо възмездие и тотална конфискация на заграбеното. Време е за деприватизация на всички стратегически отрасли и създаване на мобилизационна иновационна икономика и промишленност, за създаването на българска банкова система с инвестиционна и иновационна насоченост.

Все още имаме шансове. Важното е духът, а не физическото състояние. Никой не е в състояние да победи един народ, дръзнал да се изправи на барикадите, улиците и площадите на своята страна, за да защити свободата и бъдещето на децата си.
Те упражняваха геноцид спрямо собственият си народ, и умишленно ни ограбваха и унищожаваха, и ние трябва да се вдигнем, за да ги пометем, да върнем власта под контрола на народа и ги изправим пред съда на възмездието и справедливоста.

Да живеят улиците и площадите на България! Защото само там ще извоюваме свободата и защитим бъдещето на децата си. Време е да се обединим и излезем на улиците.

Време е!

internews3000@pochtamt.ru

Няма коментари: