събота, 27 юни 2009 г.

ДА ЗАТВОРИМ ГРАНИЦИТЕ СИ ПОНЕ ЗА ИЗБОРНИЯ ДЕН!

Разположение на българо-мохамеданските райони, в които се действа чрез заплаха над населението от султана Доган.


“Време е! Време е да обърнем времето. Сега и занапред. По нашия си плъхски начин.Тъй както нашите прадеди го обръщаха в Балкана, на Шипка, Тутракан и Одрин, тъй както нашите дядовци и бащи, които "не за дребно щастийце" вървяха по бригадите "по първата роса в зори",
нека и ние така по нашия си плъхски начин да обърнем времето - с бюлетините, по площадите, с категоричната мисъл, че това тук и така повече няма да продължава и че канализацията е само една лоша спирка по пътя към онази Родина, дето е земен рай. Сила и мъдрост на всеки от вас!”

http://www.politichesko.info/3077/Voinata-na-pluhovete.html - “Войната на плъховете” – много силна статия за едно от ОЛИВАНИЯТА на султана Доган. Като гледам май и автора й е за “обръщане на времето”, което изцяло е споделено и от мен. Значи станахме двама засега ( а информираният човек важи за двама) по тази логика сме вече четирима. Дали и други ще се присъединят към нас? Часовникът на времето тик-така! Светът се събужда.

http://www.bg-history.info/3169/(Doku)de-e-Bulgariia-?.html – разказ за това как “братята турци” позлват безплатно български ток и кой знае до кога – нещо за “простите неща” в живота ни, които българският народ плаща прескъпо!
www.epochtimes-bg.com/2009-02/2009-06-14_02.html - как въпросът за прехраната измества политиката – ами много просто чрез “стресът у хората от съкращаване на работни места - това е основният фактор, който е надделял”. Сред бедното българско население битува и важи “полицейското правило” - “Над 30 души загубили работата си, което е равносилно на смърт за местните хора. Сега селяните имат едно наум какво може да се случи, ако не гласуват правилно.” А за никого не е тайна близостта между Христо Ковачки и Ахмед Доган и т. н. Контролираният корпоративен вот - "постмодерен колаж от съвременни технологии и средновековно крепостничество". В интервю за "Труд" той обясни и схемата, с която партията постигна сензацията на тези избори: "Кошлуков заработва "честно" гласовете си във ВИП брадър, а Ковачки прибавя гласове с корпоративно-крепостнически похвати." ... "В единия от проверяваните адреси, собственост на 40-годишна жителка, са открити и иззети списъци на работещи и кандидати за работа в мина "Черно море" Бургас. При проведения разпит дамата признала, че хората, записани в този списък, са заявили, че ще гласуват за политическа партия ЛИДЕР, като в замяна на това ще бъдат назначени на работа в мината", се казва в официалното съобщение от полицията.”

http://www.epochtimes-bg.com/2009-02/2009-06-14_01.html - “посмалете малко според “Deutsche Welle”.

http://www.epochtimes-bg.com/2009-02/2009-06-11_01.html - "Гардиън": Политиката на социалистите заплашва стабилността на България

http://www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-07-23_05.htm - нещо и за Гоце – “Разиграват го като активно мероприятие. Това АМ е замисляно отдавна (виж материалите от август 2006 г. в пресата и в медиите). Целта му е да се постигне пълно объркване на българските граждани, с което най-после да се осъществи жадуваната амнистия за ДС.” (по-стара, но полезна информация по АМ Габеро - http://www.gotze.net/wordpress/?p=92 , http://www.vestnikat.com/rezerv.html - ако ви е възможно отворете най-долу линкът “документи”. Аз успях само веднъж да разгледам доказателствата.
http://www.epochtimes-bg.com/2009-02/2009-06-24_06.html - Политиците играят с номерата на мафията . Вместо пари и кебапчета, плащат сметки за ток и дават работа

http://www.fmd.bg/?p=3194 – и нещо за Шоу-популизмът – подмяната на публичността с видимост

Няма коментари: