събота, 27 юни 2009 г.

БЪЛГАРСКИЯТ РУБИКОН

Уважаеми читатели, поради липса на място да публукувам тук полезни статии, но дълги, ще оставям линкове сами да си ги намирате и четете в оргинал (може би трябва да помисля да структурим по друг начин страницата, но засега нямам време за това), а аз ще си позволявам само кратък коментар по тях. Интернет е информационен океан и съм много щастлива когато плувам в него. За съжеление обикновено разсъжденията и коментарите на политически и социални теми са доста разпръсани и обемни по време и пространство и ще си позволя, когато намирам нещо за интересно да Ви го предавам по този начин, поне на първо време.
“А за нас гласоподавателите истината е една и тя става все по-осезаема: чудо няма да стане през следващия мандат. Нито ще има големи проекти, нито небивал възход. Или поне не за нас. Някои от политиците могат и да отбележат голям възход за себе си, но не и ние. Та затова ги е Страх – да не изпуснат възхода. Затова и едни викат автобусите, влаковете, самолетите, а други обмислят дали да не лягат пред тях. Затова и едни ни плашат с лов на вещици, други с възродителен процес, трети с турцизация, четвърти с мизерия. И затова до сакралната и за тях, и за нас дата хубаво помислете, добре преценете и безпристрастно гласувайте, че да не се случи така след изборите Страхът да дойде и при нас...”


http://www.bg-history.info/3241/Strah-i-avtobusi-vlakove-i-samoleti.html - много добре мотивирано е разказаното в тази статия. Изключително полезна за последващо разсъждение, предвид наближаващите избори. И Господ да ни пази (народа)! Лично аз считам, че народът твърде дълго (20 години) търпя политическите ни играчи (църни дяволчета до един). И поради времето, с което разполагаха, те твърдо се окопаха в живота на държавата ни, дори си въобразиха, че са единствените велики и достойни да властват (вилнеят) по земите ни. Днес нетърпеливо очакват да ги овластим маскарите. Омайните им думи са кинжали в душите ни и джоба ни. Скандалното им (на всички кандидатстащи за власт сега) поведение е повече от факт вече. При това положение какво ни остава: първи вариант - на 5 юли 2009 твърдо да ги оставим пред празни избирателни урни – нито един българин да не гласува и секционните комисии по места траурно да приключат “гласуването”, а ЦИК официално пред света да отчетат, че освен че не стават за нищо, но са длъжни да декларират налична и всеобща “0-ва” (нулева) толерантност сред населението българско от предложените му мажоритарни кандидати и партийни листи; втори вариант – да се гласува за “не готовия за властта” бате Бойко и някой друг по избор (а изборните карти на партиите на всички до една са направо гаднички – непривлекателни за народно доверие), което автоматично ще развърже ръцете на Гоцето да състави служебен кабинет по негов избор и усмотрение, което ще бъде много ЛОШ вариант за народа ни; трети вариант – да се гласува за Батман и Кинжала+ЩИТ (“модерната” циганска формация, която също е в коалиция с ДСБ, освен останалите две дето са в БСП), с което ще произведе поредна цигания в държавата ни, на което сме свидетели и ДНЕС. Последния и предпоследния варианти говорят за наличието на народни послушковци, на които и на евроизборите се нагледаме – животът на близо 10 000 000 българи (по света и у нас) се определи от подкупни цигани, турци и бабички, народните ни родни герои-шоумени, които бяха не повече от 1 500 000 по време на избора на 07.06.2009. Абсурдно но факт. По-долу давам и линк от резултатите на последните евроизбори. Та, очакваме ли да стане “чудо” и страхуваме ли се! Ето на това трябва, и сме длъжни да си отговорим съвестно и отговорно днес, веднага. Лично аз съм за първи вариант и народен консенсус по гарантиране на пряко гражданско участие в демократичното управление на страната ни.


http://www.bg-history.info/izbori - резултати от евроизборите. Да помислим хора как да прекроим нещата, в наша полза (за целия народ). Огледайте само политиците как са разпокъсали народа ни – направо скандално жалко. Това ли искате? – да бъдем най-жалката нация на света. Погледнете по-надолу в страницата ми, за да се уверите какви “байраци” са развяли дефинираните на картата “юнаци” и какво ни гарантират тези хора – на първо време разнородни кризи произведени и ще продължават да го правят (никога не са спирали) от Столетницата и турския шпионин – султанът за България; поддържане във времето и гарантирана в живота ни мафия; готвеща ни се чудовищна манипулация в изборния ден (05.07.2009) от днешните мекерета-властимащи – те самите си го признават и казват; провеждане на целенасочена акция от турските специални служби и днес; подписване на ново споразумение с Международния валутен фон от ГЕРБ - тотално заробващо страната, и отнемането по такъв начин и унищожаването на суверенитета ни, както и да не се променя държавното отношение към загробилия ни досега валутен борд, както и преговори със световните финансови институции за договаряне на политики за запазването на макроикономическата стабилност в България – за която вече всички знаем, че такава няма, просто в най-скоро време се очаква за световния протокол (официално да се съобщи), че България е банкрутирала държава. При тези очеизвадни факти питам ви, граждани – свободно и широко ли трябва да отворим вратите на душата и домовете си, за да вкараме съзнателно в тях лошотията и трагедиите в по-нататъшния си живот?

Няма коментари: