неделя, 14 юни 2009 г.

ВЕЧЕ НЕ САМО ДЪРЖАВАТА НИ Е ФАРС



И ИЗБОРИТЕ НИ СА ФАРС - ФАКТ
И ЖИВОТЪТ НИ Е ФАРС – ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ОСЪЗНАЕ ДНЕС!

Колеги граждани, днес в предаването по НОВА телевизия (14.07.2009) “На 4 очи” Яне Янев – лидер на РЗС, доста подробно изнесе данни в кои райони и по колко гласа например са се преразпределяли народни гласове от ДПС към НДСВ и ЛИДЕР, как са “вкарвани данни” в компютрите на ЦИК – естествено, както е решила самата тя за окончателните протоколи, как и при какви условия се съхраняват първичните изборни документи – и съответно възможностите за фалшификации с тях, как вотът на народа единствено и само закономерно е обусловен от волята на ЦИК и други пикантерии около извършвани манипулации от днешните кандидати да ни управляват.

По-късно в хода на интервюто представител на СДС също потвърди извършването на фалшификации от ЦИК и обясни защо са правени – забележете “Иначе ДПС щеше да бъде първа политическа сила, а народът да разбере кой в държавата управлява. ДПС това не можеше да допусне” - боже какво откровение. Кръстете се, с която си искате ръка, но тя да не посяга повече към бюлетина, та ако ще и да е златна! Чрез ДПС съседна Турция инкогнито се е месила и меси доста време в живота ни, което е не само недопустимо, но е и държавно предателство от страна на агентурата й, това е и явно нарушаване на суверенитета и териториалната цялост на държавата ни. Ужас!

Какво време само настъпи? Вече и самите партийци откровено си признават (а малката помежду ни народна тайна се превръща в световно обществена такава), че днешните ни изборите са протекли чрез мутрено-олигархични манипулации, и че за това са налични разнообразни данни от всички “опозиционни” партии, тоже кандидатки за власта. Нищо ново под небето ще каже някой – спомнете си, че и през 1990 година те са били същите на 11 юни (НДК), когато народния изменник Желю Желев е обявил пред близо 350 000 души, че “изборите са започнали с измама и са завършили с фалшификации”. За двадесет години тази практика се е превърнала в държавен пиес, и днес сърбаме (народа) попарата им.

Е какво по-ясно от това искаш, народе, да чуеш? Просто винаги са те мамили 65 години едни и същи политически лица – т.е. БКП (днес БСП, ДПС, СДС, ДСБ, ЛИДЕР, НДСВ, ГЕРБ, Новото време, РЗС и други по-малки, общо над 300 към днешна дата). Тя нито е заспала, най-малкото поумряла. Тя си е жизнена и днес и си прави с нас каквото си поиска. Сменя тук-таме някоя боя, но никога не си мени лакомия за власт нрав (нещо като от приказката за вълка).

На въпрос на Цветанка Ризова (отличен журналист) възможно ли е да имаме служебно правителство и нови избори наесен, Я.Янев отговори, че се надява българския народ “по недвусмислен начин” да даде вота си за дясно управление, за да се промени статуквото в страната ни, нещо което не било свършено през изминалите години (признание партийно). Излиза, че те (политиците) много добре знаят, че смяна на статуквото ни след 1989 година не се е случило, но съзаклятнически са си мълчали през цялото време (20 години) по въпроса за пред народа. Не искат и не разрешават референдуми в тази връзка и днес, и от 10 планини в 11-та ни носят разни заблуждаващи омайни приказки, само и само да не развалят магията по избирането им. Де факто и де юре, народе, след 1989 година просто сме си продължили по старите релси на тоталитаризма (само че сега вече е групов и се нарича олигархичен механизъм) с инерция от мощната БКП (нароила се до днешните ни познати партии). Чрез тези партии тя ни прави на идиоти през всичките тези години и пак продължава да властва, но вече си има мощна мутрено-олигархична структура, която не само я охранява и пази, но и силно е заинтересована самата тя да печели не само от благата и труда ни, но и от живота ни.

Е, какво повече искате, за да се уверите, че сте жалко използвани за интересите на политическата ни върхушка, при това неправомерно до днес. И същите тези мерзавци пак разчитат на теб да ги избереш, народе! Съмнявам се, че този път това трябва да им се случи! Днес е жизнено потребно да им поискаме поемане на отговорност по казаното и стореното ни, за тези черни в българската история 20 години коопдемокрация, в която бяхме набутани без изричното ни съгласие.

Изказаното е в публична медия, достойно видео доказателство за съд.
(прегледайте публикацията ми “ФОРМАЛЕН ЗАКОН=ФОРМАЛНИ ИЗБОРИ=ПРОДЪЛЖАВАЩ ГЕНОЦИД над българите през следващите 4 години”, за да си припомните, че вече сте били информирани по темата, а информираният човек важи за двама).

Няма коментари: