неделя, 28 юни 2009 г.

ИЗКРИВЕНОТО ОГЛЕДАЛО (CRABBED MIRROR)

За клепането по изборните клиповете. Седмица преди сакралната и за света дата о5.07.2009 - местни избори в България??? !!! ...

Моля, изгледайте клиповете отдолу-нагоре, за се спази йерархията "на представителната ни власт". Просто така се налагаше да ги подредя !


Търсят се неправителствените граждански формирования. СПЕШНО!!!

Бас ловя, че и в джунглата, ако има някъде демократични туземци, то те си оформят по-свястно предизборните кампании. Драпат с повече финес по дърветата „Гласувайте за Умбу Забве – вашият вожд !” .

Човече, сериозно – тия хора не си ли гледат клиповете ? Все едно съм в час по информатика в гимназията и са ни накарали да сглобим някакво видео … всъщност в гимназията доста народ би се справил в пъти по-добре.


Според мен достойния НАРОДЕН ОТГОВОР(клип от модератора на тази страница). Политическата агресия над обикновения човек е повече от факт! Полицейският метод за “правилния избор”правило внедрено от властимащите, и създаващо несигурност в ежедневието ни също е факт. На оръжие, българи, в това е спасението ни!

Предизборен клип от - Господари на изборите, много, много сладко клипче, което определено разведрява предизборните облаци надвиснали над страната ни.


Вярно е, че тия клипове всъщност нямат много голямо значение за изборите. Едва ли някой ще се навие да гласува за друг, щото той му е врякал насреща, гушнал баби. Но това просто показва колко сме далеч от истината. Това е отношение, това е визия. Когато нямаш силици да си спретнеш поне (ПОНЕ) нормален видеоклип от половин минута и не можеш да кажеш едно изречение на запис (!) – ми къде сте тръгнали ? Айде научете се да говорите, научете се как да се показвате пред хора и тогава елате и претендирайте за доверието ни. Аман от некадърници ! “

Трамвая БСП тръгна с червения шаман СерГЕЙ Станишев. ... Измамник предател мръсен комуняга педераст изрод крадец ...

Предизборен клип на Сергей, който е сменил атмосфера и говори “честно в очи”, казва нещо “дискретно” юроде български, напънете се да го чуете. Май нищо се не чува???

Скандалния султан на България, шпионина ДОГАН дето суспендира Българската конституция. ДА ДОКАЖЕМ ...

Предизборен клип на герб - официално България може ... “Ами тоя на ГЕРБ – мислех, че е някое видео, правено по проект на министерство на здравеопазването или това за спорта – няк`ви хора тичат, викат „България може” … „че ги тепаме на олимпиадата” си викам, то за Бойко ме увещавали да гласувам. “

Предизборен клип на Яни Янев – смешното дървено човече Пинокио, дето разсекрети де що има в живота ни. “Яне Янев какво да го коментирам – да, ври се по-напред с пълна сила и рецитирай гръмко, така се печели избирател !”

Предизборен клип на Синята коалиция ... "Синята коалиция" избори ... или синята мъгла, приватизирила и бъдещето на децата ни, основно толерираща олигархичните формирования

Предизборен клип на НДСВ за евроизборите. ... НДСВ ... или жълтата мъгла в живота ни, за повече от 800 дни във властта

Предизборен клип на ПП "ЛИДЕР" - София - Либерална Инициатива за Демократично ... , определено силови изнудвачи и манипуланти над бедните хора в страната. Действат чрез заплахи, обикновени – ОЛИГАРСИ. “Ами тия от партия „Лидер” … или коалиция, или каквото са там – едно изречение имате и не можете да го кажете ! Как говорите пред хора, като в студио дори рецитирате все едно сте от детска група в местоно читалище.”

Предизборен клип на Атака, спрян от излъчване в ефир като глупав.

Няма коментари: