вторник, 22 декември 2009 г.

Пфу! Демокрация ли!? Деградация е това! 20-годишна деградация! (думите не са мои!)

ДОКЛАДвърху проекта за икономически растеж и преход към пазарна икономика в България
подготвен от
Фондацията на Националната Камара на САЩ
за
Народна Република България

Ръководство и редактиране:
Ричард Ран, САЩ
Роналд Ът, САЩ

Излиза, че дори след партийния преврат на БКП - ноември 1989 г., че дори и година след това, страната ни е била именувана и разпознаваема за света като Народна Република България. Впрочем всичко що се е вършело през тази година е било под мотото на Старата ни Конституция, поради което не се чудете, защо днешната толкова прилича на комунистическата такава.

"Поместваме пълния текст на доклада Ран и Ът така, както той бе разпространен през есента на 1990 година сред депутатите от седмото Велико народно събрание и висшата държавна администрация." - Петко Симеонов (кои депутатстваха тогава е известно!б.м.)

...При представянето на проекта в пленарната зала, Андрей Луканов заявява: “Програмата съдържа рационални елементи и от двете платформи – на БСП и СДС, както и съгласуваните между двете основни политически сили идеи в периода преди и след изборите”. И сини, и червени са работели заедно с екипа на националната камара на САЩ в ущърб на България.”


Докато преглеждах : http://www.bgsviat.narod.ru/ за плана Ран-Ът в публикацията на страницата:

“След избухването на демокрацията правителството на Андрей Луканов кани екип от 22-ма специалисти от Фондацията на националната камара на САЩ, начело с Ричард Ран и Роналд Ът, за да разработят "Проект за прехода към пазарна икономика и демократичен капитализъм". Към тях се присъединява и екип от 29 български специалисти.
Това е практическата програма, по която се измени обществения строй в България. Още през март-август 1990 г. с този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществения живот у нас. В него се залага стопанското, културното и духовното съсипване на страната. От самото начало новите управници са знаели всичко, което ще последва в България.http://www.communist-bg.org/index.php
Интересно е да се знае, че докладът по “Проекта Ран-Ът” е приет от Народното събрание с ръкопляскания, а по един екземпляр от него е получил всеки от депутатите.
При представянето на проекта в пленарната зала, Андрей Луканов заявява: “Програмата съдържа рационални елементи и от двете платформи – на БСП и СДС, както и съгласуваните между двете основни политически сили идеи в периода преди и след изборите”. И сини, и червени са работели заедно с екипа на националната камара на САЩ в ущърб на България.”

се заинтересувах от: забележете линкчето в нея: http://www.communist-bg.org/index.php - отворете. Следва малка изненадка: ПБК е повече от жива и активна ще установите. И не само това – стигайки до края на страницата като кликнете на “вижте и тук” ще се влкючите в http://jj-bg.info/saveti/ - съветите на чичо Данчо... т.е.страница, поддържана на собствен сървър!!!, защото тези хора знаят как да се пазят преди всичко, конспирацията е второто им АЗ – няма лошо! Тогава ще прочетете и по-долното, а те си познават работата, хората и делата. Кой е чичо Данчо сами се досетете! Добре е да бъде “наглеждан” и той от време- на време, човекът носи информация. А ето какво казва той за себе си: “Още докато Иван Костов си пишеше из Работническо дело, "чичо Данчо" направи секция на "Подкрепа". В края на 1989г. Вярно - след преврата. Но пак да си повторя - преди Костов!
После?
После "чичо Данчо" беше избран за съветник, после не беше избран за депутат, но пък беше избран за член на НИС. "Чичо Данчо" знае какво е да се ходи из страната и да се убеждават хората кое е добре за тях и какво ги чака.
"Чичо Данчо" не е проповедник на "теория на конспирацията". Просто следя внимателно не bTV а сериозни източници на информация и подбирам за Вас най-интересното. Дали не "филтрирам" умишлено? Дали не съм едностранчив? Кажете Вие. Но го кажете с аргументи. (За това от 2007-ма добавих система за дискусии и обратна връзка). А ако искате да обмените бързи идеи с останалите читатели на статии тук - регистрирайте се и за Вас ще бъде достъпна малката но защитена чат системка. Но бъдете културни. Аз мога да сложа всякакви системи за контрол и проследяване. Но струва ли си? Нали тук трябва да е зона на homo sapiens (разумен човек). "Чичо Данчо" има мнение и не се страхува да го каже открито. Както и да дискутира, но с аргументи.” .... И т.н.
Четете, и мислете...

Това вече е една друга негова публикация:

Нацията се разпада демографски и образователно, междуфирмената задлъжнялост е 100 млд, а обществото се занимава с жълта злободневна простотия, каза членът на РЗС. ...днес предстои едно много сериозно гласуване за най-фашисткия закон от 9 септември насам - закон за една тотална полицейска централизация на властта в ръцете на едно лице. ...Хората нямат причина да излизат от вкъщи, не само заради непочистените улици, но и защото пенсиите и заплатите им стигат до 10-12-ия ден, обобщи Семов. Краят на кризата ще се отложи, а краят на камшика пляска най-силно, прогнозира той". "Фрогнюз".

Какви са хората на Александър Лилов? Ами след като и един уважаван доктор, че и доцент лъже? "“БСП трябва да вземе властта в Пловдив, ако трябва, и с лъжи.” Това призова местният лидер на “червените” под тепетата доц. д-р Илия Баташки по време на градска партийна конференция. “Кой е спечелил изборите, без да лъже, приятели?! Затова ще лъжем! И ще спечелим изборите!”, заяви Баташки, който от скоро е и управител на пловдивската болница “Свети Панталеймон”". Добре, лиловаците лъжат. За Пожарникаря пък направо нямам думи колко нагло лъже. За оня с 800-те дни лъжец и секач-рилски също няма как добра дума да се изрече. До кога? До кога "не сме народ а мърша" ще им се връзва?

Ноови побърквации са ни приготвили от ведомството на директора на Световната банка. За да осигуряват работа на хиляди завършили я мутренската в Свищов, я агентурния УНСС в София счетоводителки, те, от от финансовото, пак щели да променят ГФО-то. Аман! А оня там сив кардинал на назначените за капиталисти ченгесари, вместо този въпрос да постави, взел да се оправдава защо некадърниците му щели още да уволняват. Пфу! какъвто им директорът на Световната им банка, такъв им и баш кардинала на ченгесарите, назначени за капиталисти тук - некадърни манипулатори, които през живота си нито са управлявали даже малка фирмичка от реалната икономика.

Докато се питаме закачливо къде е млякото като в популярната реклама, въпросите не само за него, ами и за месото, плодовете и зеленчуците могат да станат далеч по-сложни. Защото депутатите са на път да превърнат България в заден двор за боклуците на Европа. "Сега". Даа, а еврокуневата лъже ли да лъже. А на ония там на заплата от КЗП никой и за нищо не им търси отговорност. А омбусманина ни? ТОй пък за какво ни е? Само защото е Гиньо? Или защото е Ганев? Че ганевци като него бол. Особено в отвореното им на янките общество у нас. През това време печалбарите на Божидар Данев, разбира се ще ни тровят. През това време шпертплатите, дебелите, пурите и прочие изтърсаци на ДС (нали видяхте как те сами се натискали за дансъри), разбира се ще доунищожават всеки българин дръзнал да си отгледа нещо истинско. Пфу! Демокрация ли!? Деградация е това! 20-годишна деградация!


Днес агента Димитър взел да прави четки на агента Бор. (После ще видя дали Томова ги е препечатала четките - като стигна и до дребнотемието на ченгесарите-мафиоти). И да нервничи даже агента Димитър срещу "...някаква кокона, грозничка и смешновата, сякаш излязла от разпродажба на стилни дрехи, обаче от по-по-предишния сезон, кипри се, готова е да заложи дори телесата си за морала и предимствата на поредния вестник, в който е акостирала - и докато я поздравиш, тя цъфнала другаде и вече сладострастно изпълнява поръчките на поредната мутра, която иска власт". Но не. Аз заради друга реплика на Кеворк Кеворкян тръгнах да го цитирам. Реплика, която потвърждава хипотезата ми. Те, агентите с по-висок чин знаят какви ни ги тъкмят божидарданевците, за да си запазят джиповете, яхтите и курвите. Ето: "Уплашат ли се, ИДВА новата 1925 година - запомнете това! - когато ще започнат да отвличат и накасапват политическите си противници, а и всички останали. Имат ресурсите за това, имат кресльовците си в парламента, имат пари, неизвестно откъде придобити, имат и съветници, имат и медиите си, с които се опитват да шантажират неудобните".

На кого служи трайчото на Пожарникаря стана набързо ясно. Но е добре да се повтаря. За да стигне най-накрая и до "не сме народ а мърша". Та, в "24 часа" днес това и правят. Повтарят ни на кого служи Трайчо от ГЕРБ: "Така че натискът за мораториум върху възобновяемите енергийни източници не е просто глупост, а защита на користни интереси, при това чужди".

Ха сега де. Вместо Томова, в-к "Сега" днес е скочил в защита на Алексей Петров - доктора на науките, известен с прозвището Трактора: "В бизнеса на Хамстера има и други интересни съдружия. В. "Дневник" разкри, че във фирмата "Галилей.БГ" той е партньор с Веселин Нинов, който дълги години е управител на държавна фирма "Безконтактни мултиплексорни вериги" (БМВ) - собственост на МВР. Това е фирмата, която произвежда регистрационните талони за коли. ..."Има сценарий в провеждането на операция "Наглите", чиято цел е разчистване на лични и политически сметки с опонентите на властта. Министър Цветанов решава лични въпроси с Алексей Петров и други служители на ДАНС и не е важно кой е Антон Петров и какво е извършил, а фактът, че той е от приближените на Алексей Петров", заяви юристът". Аз не се интересувам от "войните" на клановете ченгесарско-мафиотски. Аз само ви обръщам внимание на какво Държавния департамент на САЩ и от "Отворено общество" продължават да казват, че било демокрация и работеща пазарна икономика.

Да, и без да бях отворил още "Афера" знаех, че Трактора е темата на Томова. Само не знаех ще го хвали ли или ще го кори. Е, оказах се прав. Трактора. Ама и малко просветления има из текста: "Човек, който обаче дълго време е живял в ролята на прикритие, трудно се напасва с жестоките прожектори на политическата менажерия. Там ходовете са други и далеч по-идиотски от „тихата стъпка”". Томовааа... не чуваш патило. Аз съм бивал избиран на всеобщи и тайни избори. Един мандат съм изкарал, макар и на най-ниското стъпало на избираните. Знам какво е да излезеш пред възрастни хора и да им говориш. А после да се дърлиш на заседанията и да гледаш как апаратните хватки те стягат. И да ги виждаш кои са враговете на народа. И да се срещаш с тях и да си пиеш щеш-не щеш кафето с тях. Иначе Томова си права. Ужасно права. "Играта с „нито потвърждавам, нито отричам” те прави хлъзгав и лице, в което винаги ще се съмняваш дали някой ден няма да те похарчи – там зад ъгъла, като дребна монета, за пакетче семки". Иначе кой знае защо свързвам думите на агента Димитър за 1925г. с думите на Томова: "Когато нишата е празна, няма време за колебания и за съмнения, има време само за решения. А нишата на опозицията от МНОГО време е празна. Опонентът е до стената. Изпънат, обучен и готов за разстрел". Томова! Не забелязваш ли как си противоречиш? Виж първия ми цитат на твоите думи и се запитай за какъв ред и на какъв снайперист може да става дума сред мишоците. Публична личност трябва Томова! И Стамболийски го е доказал и Ердоган го показа. И Чавес го доказва, ежедневно подритвайки янките. Докато мишоците путинско-кагебейски само доугробват например Русия в разни тайни договорки. Както мишоците кадесарско-лиловски доугробват България. Само публична личност може да удари мишоците Томова! Ако искаш ми вярвай, ако искаш - вервай.

Иначе - да. Томова е препечатала и агента Димитър и новият агент Живков (Любомир Живков), заел мястото на пребития агент Академик като пощенска кутия на ченгесарите. Няма лошо. Да си имат трибуна дърлещите се 'офицери'. Докато България си отива. А през това време оркестъра на горната палуба (палубата на черепите божидарданевски) свири.

Собств. инф.: Нещо интересно е изръсил турския външен министър Давутоглу. Той е призовал да се създаде организация, подобна на евроколхоза но из Близкия изток. Явно нова османска империя има предвид турчина? Изказването е било на ежегодния турско-арабски форум в Дамаск - Сирия.

Собств. инф.: Ами сега!? Евреите си признаха. Бившият шеф на криминологическия институт Йехуд Хис е признал, че патологоанатамите от този институт са изрязали органите на мъртвите палестинци без да знаят членовете на семействата им. Информацията е от Гардиън. С което става ясно, че афтонбладет не е лъгал. С което става ясно и, че освен нашите остеонезнам си какви министри, командировани в САЩ с пари на Остеотек, органи от разфасовани трупове за продан са предлагали все пак и евреите. Ама пък ние се оказахме по-мафия и от евреите. Браво! Браво на министъра ГЕРБерски.

Няма коментари: