четвъртък, 27 август 2009 г.

БУЛТЕРИЕРЪТ ДОНЧЕВА ГОНИ ГАДЖЕТО НА АЗЕР МЕЛИКОВ


Станишев хвърчи от БСП, Дончева ще командори червените

„Дамата е една – това е Татяна Дончева”, отсече Бриго Аспарухов пред в. „ШОУ” на въпрос кой трябва да е новият председател на БСП. Припомняме, че още преди месец „Разкрития.ком” писа за намеренията на Дончева да изведе червените в „обетованата земя”. Репортер на сайта разкри, че именно Поразяващата уста се цани за мястото на Станишев, който, по всичко личи, скоро ще го оваканти.
Според бившия шеф на Националната разузнавателна служба именно поразяващата уста е човекът, който ще поведе социалистите в правия път. „Трябва ни човек, който да реагира бързо, адаптивен е, има бързи мозъчни реакции и, независимо дали е мрачен, или не обича, може да работи с хора”, казва в интервюто Бриго Аспарухов. Бинго! Това е точно Татяна Дончева! Имаме новина!
Всъщност бултериерът на червената партия напусна социалистите още преди изборите и каза, че се отказва от политиката. Веднага щом скъса с БСП обаче, Танчето сякаш разцъфна и стана нов човек. Тя прозря безочието на Станишев и нищоправенето му като лидер на социалистите.
Че БСП има нужда от съживяване, то е ясно, но дали именно Дончева ще бъде тази, която ще вдъхне живот на столетницата, или ще я погребе завинаги? Вярно, че с острия си език устата дама винаги е привличала медийния интерес, а като жена-лидер на социалистите ще бъде атрактивна персона пред света.
Татяна Дончева винаги е била вътрешнопартийна „контрацигулка”, вечният словесен двубой с Румен Петков, разногласията със Станишев и ръфането на колеги й докараха какви ли не прозвища. Желязната лейди търпеше всякакви подигравки по повод семейното й положение и „тишината в нейната спалня”.
Днес обаче дойде денят на страшния съд и ако наистина Дончева стане лидер на червените, в БСП ще има „Строй се и преброй се”. Генералстването на Бойко Борисов сред герберите няма да представлява нищо пред командоренето на Поразяващата уста. Или с една дума – ще хвърчат глави, и то червени.

Станишев нагласил Азер Меликов в евтино и луксозно жилище

Бившият шеф на скандалната фирма „Информационно обслужване“ Азер Меликов е взел супер жилище в дипломатическия квартал на столичния район „Изток“. Префернциалнта цена на имота уредил лично директора на БОДК Диян Кавръков. За това естествено настоял не кой да е, а самият премиер Сергей Станишев.
Както вече Разкрития писа, Сергей и Азер имат много близки отношения още от юноши, като под „много близки“ се включват не само политически, а и сексуални контакти. Братята Азер и Мехти Меликови били в червеното обкръжение на Андрей Луканов още в първите години на демокрацията. Като юноши станали скандално известни с гей подвизите си в столичния клуб „Спартакус“.
Азер Меликов стана скандално известен и със създаването на сайта boykostov.org, където тотално оплю Бойко Борисов и Иван Костов. По-късно станаха известни и космическите заплати от над 14 хиляди лева, които са прибирали факторите в „Информационно обслужване“.
С космическа заплата са не само бившите служители на „Информационни системи“, но и приятелят на Азер и Сергей Диян Кавръков. Той бил представител на кипърската офшорна фирма „Блу хаус“ и взимал месечно 10 хиляди евро. Комисионните от сделките с имоти Кавръков криел в собствена офшорна фирма, регистрирана на Сейшелските острови.
В момента Диян Кавръков дори е издирван от ФБР, защото е спрял да плаща издръжката на дъщеря си, която живее в Съединените щати. Преказните богатства на българина агентите на ФБР открили при проверка на имущественото му състояние

Няма коментари: