петък, 7 август 2009 г.

СКАНДАЛНИТЕ НОВИНИ НА СКАНДАЛНАТА НИ ДЪРЖАВА МАЙ!


Вина за докарването на държавата ни до банкрут и вкарването й в национална катастрофа определено има, поради което на 5 юли 2009 НАРОДЪТ ясно и точно поиска смяна на статуквото. Днес се оказва, че законът за амнистията е над народните въжделения, което е не само несправедлив акт, но и нагъл такъв. Капаните от предишното правителство са заложени умишлено. Тези хора (от всички досегашни правителства) излиза, че са над закона въобще, и за това така грабителски и безразлично са се отнасяли към българина и българският интерес. Е, това вече се нарича узаконен и законен гьонсуратлък при това доказано чрез думите на висш магистрат, при това министърка на днешното ни правосъдието.
Как така да не може да бъде отменен този абсурден закон? Нещо много лошо ще се случи в държавата ни заради тази безпрецедентна наглост, ако настоящият парламент не го ПРОМЕНИ В-Е-Д-Н-А-Г-А! Какво, пак ли да излизаме по улиците и да протестираме, за нещо процедурно по работата му? Нима и днешните управляващи ще са като предишните? Не. Не ми се вярва, но е допустимо. Ако до една седмица не се внесе яснота по повдигнатото, излизаме като нищо пред НС. ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ТЪРПИМ УПРАВЛЕНСКИ БЕЗЧИНСТВА.

НИКОЙ ОТ БИВШИТЕ УПРАВНИЦИ НЯМА КАК ДА БЪДЕ ОСЪДЕН

В предаване на "Челюсти" по нова телевизия новата министърка на правосъдието заяви,че с приетия закон за амнистията от предишното правителство никой от бившите управници няма как да бъде осъден,а също и че този закон не може да бъде отменен.
Който говори за някакво възмездие и търсене на отговорност за действията на бившите управници съзнателно заблуждава хората или го прави в свой интерес.
Сговорът си съществува и продължава да съществува .
Предполагам и сегашните управници,както и предишните ще се застраховат от наказателно преследване за извършени нарушения .
Всичко друго е ала-бала,че ремонти много над пазарната цена за квадратен метър,престъпни заменки и всякакви видове яко крадене и шашми ще си получат заслуженото . Наказанието им се отменя !
Това е България през август 2009 г. !България Таймс

Няма коментари: