вторник, 25 август 2009 г.

ВИС и СИК се обединават, за да спасяват престъпния бизнес – какво прави комисията Кушлев?

Златко Баретата прехвърля хазартния си бизнес на СИК
Гравитиращият около ВИС Златко Баретата потърси подкрепата на боса на СИК Красимир Маринов, за да спаси бизнеса си. Според източници от родния ъндърграунд Големия Маргин вече върти казината на Златко Баретата, които са над 100 заедно с бинго залите в цялата страна. Затворникът вече не можел да контролира хазартния си бизнес и затова потърсил подкрепа от кръвните си врагове от ВИС.
Златко Баретата изпада и от наркобизнеса, тъй като доверените му хора Тони Мамата и Рашо Цифката са се покрили дълбоко от страх да не бъдат разстреляни от конкуренти. Според информатори от престъпния свят Златко Баретата окончателно е изключен като звено в наркоканалите.
В бизнеса на Златко Баретата му помагаше сестра му Меглена, която е юрист. Тя носила отговорността в охранителните фирми „Аркус”. Страховете на арестувания бос били свързани най-вече с действията на Комисията Кушлев, чиято дейност се очаква да се активира с подкрепата на Кабинета Борисов. Комисията изземва имуществото на осъдени вече престъпници.
Големия Маргин вече контролира хазартните зали от веригата „Елит”, чийто собственик досега беше Златко Баретата. Красимир Маринов вече е сложил собствени управители, които да надзирават хазартната дейност.
Така от вчерашни смъртни врагова Златко Баретата и Големия Маргин се превръщат в ортаци, за да спасяват престъпния бизнес.

Измисления клип със задържането на “чедото Златко”. Боже каква гавра с търпението на обществеността! http://vbox7.com/play:427aebc3&ef=1

Няма коментари: