петък, 7 август 2009 г.

"Дипломат е този, който ти казва да идеш на п...а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне !"

ЛИЛА ГЕОРГИЕВА, консул на България в Чикаго без свян показва голата истина за българската политика в Чикаго на света ...! БА си политиката. Освен гейовете вече и курвите ни стават политици! Това правителствена шегичка ли е?

Изненада - Лила Георгиева е новият български консул в Чикаго !

Лила Георгиева без свян показа на цял свят голата истина за българската външна политика...! /05 авг 2009 г.
Снимка на консул Георгиева от eurochicago.com (вдясно) и една от предизвикателните й актови фотографии (по прашки), които все още се виждат в интернет, макар личният й сайт да е изключен.

От речника на Лила Прашката:"Дипломат е този, който ти казва да идеш на п...а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне !"

ДневникСлужителят на българското Министерство на външните работи (МВнР) Лила Георгиева, която преди по-малко от 2 години разбуни духовете с публикувани в личния си сайт еротични снимки, е новият консул на България в Чикаго, обслужващ 14 щата.

В разговор за интернет сайта www.Eurochicago.com тя обяснява, че е на поста от 17 юли, за пръв път е в САЩ и се радва, че първите й впечатления от страната са именно от Чикаго, градът с най-многобройна българска общност в Америка.
На директния въпрос на Eurochicago.com: "Все още нямате 30 години – младостта предимство или недостатък е в дипломатическата работа?", тя отговаря така: "Младостта е условно понятие и не винаги е пряко отражение на физическите години. Човек трябва да запази качествата на младостта, за да се учи и развива бързо, в същото време да се придържа към разумността на 30-те години, в които и аз навлизам, като взима решения основани на рационалността и успешно да взаимства от опита на по-възрастните.

"Във форума към статията обаче изобилстват реакции на неприятна изненада, критики и присмех, включително съвети да си смени фамилното име с това на съпруга си Михаил Тинчев, защото в интернет непрекъснато излизат нейните снимки по прашки.
През есента на 2007г. тогавашният 28-годишен референт за Гърция и Кипър в Дирекция "Двустранни консулски отношения и консулска защита" бе наказана дисциплинарно от министър Ивайло Калфин с "отлагане на повишението в ранг до една година".( това не е наказание, това е гавра с нацията ни б.м.)
Положението й беше утежнено и от факта, че на сайта си дъщерята на актьора Ангел Георгиев беше публикувала вицове за професията си, включително, че "дипломат е този, който ти казва да идеш на п...а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне"."При определяне на наказанието бяха взети предвид тежестта на нарушението и настъпилите от него последици за държавната служба.(а бе тия от външно само с гейове и курви ли "работят"? Ами останалата емиграция май "пасти"яде! б.м.) Беше отчетено, че независимо от общопризнатото право на всеки на свободна изява в личния му живот, Лила Георгиева е допуснала проява, която не е в унисон с присъщия на дипломатическата служба консерватизъм, изискващ служителите в нея да съобразяват общественото си поведение с представителния характер на техните служебни ангажименти", пише в официалното съобщение на говорителя на Външно министерство.
След като изтече наказанието й тя кандидатства за консул в Бразилия. През ноември 2008г. говорителят на МВнР Драговест Горанов коментира, че "въпросът е много деликатен", но тя все пак знаела португалски, което е необходимо за български служител в тази страна. (г-н говорител, аз ползвам 2 чужди езика, но не съм курва! Списвам политически сайт и за съжеление не съм се снимала гола. Ще ме изпратите ли в Мексико например? б.м.)Георгиева издържа изпитите, но сама се отказа от назначение, защото по това време се омъжила и имала планове да кандидатства за друга държава, писа в."Сега".

В биографичната справка на Лила Георгиева пише, че през 2002 г. е завършила бакалавърска степен по политология в СУ "Св. Климент Охридски", а после и семестриално завършена магистратура по същата дисциплина и международни отношения в лисабонския Univercidade Catolica. По това време тя вече работи в протокола към посолството ни в Португалия и през 2003-2004г.е секретарка на посланик Альоша Неделчев. Година след това се връща в министерството в дирекция "Консулски отношения".

дневникБългария Таймс

-От коментарите във в."Дневник":
Че какво и е на Лила ? С тоя дупак не 14, а всичките щати ще обслужва.

ОЩЕ ЧИТАТЕЛСКИ КОМЕНТАРИ ТУК

Няма коментари: