понеделник, 16 ноември 2009 г.

ОТВРАТЕНИ СМЕ ОТ ВАС ПОЛИТИЦИ И ОТ ЖИВОТА СИ!

На сн.- СеДеСара Стоянов, след него е Гоце али!
И на тези избори ни подкараха като добичета! От 1 100 000 гласоподаватели в София, близо ¼ от тях само ГЛАСУВАХА! И защо ли? Ами защото сме недоволни от това, което виждаме и което ни заобикаля.Така че не сме отегчени, а отвратени от случващото се политици и медийни слуги.

Нереално, жалко и гротескно звучи от 20 кандидат кметове, 12 броя да са от комунистически формирования, днес след “свалянето на комунизма” от световната сцена изобщо! А бе тази Наша комунистическа партия не беше ли забранена още през 2000 година и не се ли издаде и Закон за забраната й, а пък той дали се спази ? Всекидневни питания, с отложен във времето отговор (това е дълбока тема, нещо като помийна септична яма в душата на всеки българин).
Що за нелепост бе случилото се на 15 ноември 2009 и въобще? Ето това е първото отвратително НЕЩО в живота ни след като се замислим. И нито една медия, нито един политолог или социолог в следизборната нощ не го коментираха горния факт! А се търсиха обяснения за ниската избирателност на столичани в разни ми ти от сорта: “Българинът е уморен, това са все пак трети избори за тази година, затова и тази ниска изборна активност” и т.н. НИЩО ПОДОБНО господа и дами медийни манипулатори. Набийте си в главите, че сме ОТВРАТЕНИ и търсете отговорa ЗАЩО в тази посока и плоскост ако щете, ЗА КОЯТО ВИ СПОМЕНАХ. Всъщност ОМРЪЗНА НИ да ни слагате в устата и делата ни неверни думи и помисли, да си дрънкате фриволно каквото ви падне, пък после ние (народа) да страдаме и плащаме за страданието си, да ви плащаме дори и за това, че си отваряте устата изричайки неверни и глуповати съждения, ако въобще могат така да се нарекат неистовите ви крякания и квакания.

От друга страна съвсем ясно виждаме сполетялото ни “добро”, на което буквално сме подложени (това важи както за столичани, така и за останалите българи в страната ни)! Я да изброя в какво се заключава това “добро” и колко то е отвратително:
1. Налице е окраден народ и държава – публично ДОКАЗАНО. Всички сме свидетели днес на изнесените и изнасящите се данни за огромните липси и кражби по ресори в държавата ни.
2. Всички сме свидетели как Съдебната ни власт ЗАКРИЛЯ извършителите на държавните кражби – съдебни производства трудно се възбуждат, а конкретните виновни държавни служители не се пипат, и осъдени няма и няма да има, защото нагледността на корупцията се оказва УЖАСЯВАЩА по размер и облик, а родните ни магистрати си продължават така, като са си действали и досега, с познатата ни комунистическа инерция “Вина има, виновни няма”, презумпция която замества дори повелите на конституцията ни.
Но виж, през средата на 50 години на миналия век същите (от тогавашната съдебната система) без съд и присъда пратиха в небетието стотици хиляди мирни граждани, с единствената им виновност, че бяха интелектуалци или богати. Тези хора бяха физически унищожени от набързо (кой знае как) формиран “партиен”- комунистически “народен съд”, основно разчистващ терена в страната ни за по-нататъшното им (на комунистите) властване. И 65 години властваха и тормозеха българския народ! И днес същите тези мерзавци са се впили, направо врастнали във властта на държавата ни и продължават СУБЕКТИВНО да “отсъждат” кой как и колко е виновен не пред закона, а в техните очи (сакън да не се ощети партията им), основно виждайки треските в окото на редовия българин, но не и гредите в собственото си око. А тези греди бяха темелите на социалистическите им недоносчета и изгъзици твърде дълго време въобще. Толкоз за тази “похвална” нередност в живота ни, КОЯТО СЪЩО НИ МОТИВИРА ДА СМЕ достатъчно ОТВРАТЕНИ от случващото се и да не гласуваме на 15.11.2009.
3. Какво да се каже за налегналата ни потресающа безработица към днешна дата?Ами ще се каже следното ОЧЕВИДНО и ОЧЕИЗВАДНО: след 5 юли 2009 година, носителите УЖ на “промяната” размахаха теслата и отрязаха “главите” на над 150 000 РАБОТНИКА от производствата разбира се. Забележете тук – че държавната администрация не се пипа, тя е “свещенна”, защото в нея след всичките 20 годишни отсявания (разбирай съкращения) оставаха само “най-верните” на партията Б(К)СП – а се и оказа, че те “били” най-читавите хора по земите ни! Тъжен факт, докарал до заблуда дори западните журналисти. Този вид дискриминация над болшинството направо смърдеше ужасно през “великия преход”, а днес направо ВОНИ на системен държавен ГЕНОЦИД, провеждан не само незаконно, но и безраборно над българския народ. В същото време, възможността за оцеляване на последния е сведена до: доброволното му напускане на страната, продиктувано от чисто физическо и духовно гладуване с всички данни за последваща смърт; НЕГЛИЖЕ принуда да се започне повсеместно да се краде ( и в прекия и в косвен смисъл) пак за да се оцелява – що народ погина вследствие на жестока и ненконтролируема битова престъпност, що катастрофи се случиха “случайно”; що неправомерни вменявания за виновност над обикновения човек се сториха “ум да ти зайде”! Жертвите само от изброените, са в пъти повече, отколкото след трите войни, през които е преминало населението ни през миналия век! Тази статистика е жестока и ужасна, и потресаваща и отвращаваща, БЪЛГАРИ и управляващи ни партийци. След такова случващо се, кой нормален човек и по какъв начин би се изкефил на такова заговорническо, партийно-държавно поведение за унищожение на собствения български народ (избори направо по никое време, за ги изберем тях нахалниците, та да ни съсипват после както си искат и знаят те)? Ами няма такъв индивид! ДА ОТНОВО СМЕ ОТВРАТЕНИ (и няма да е за последен път). В подобна ситуация е невъзможно човек да е доволен за този “осигурен” му отвратителен живот, особено в собствената му държава! ДА, ще има отдръпване и дистанциране от олигофренската ни правителствена върхушка, ще има и множество народни наказателни вотове още, ще има понякога и “хапни дръвце” за партийните олигарси, които вместо да си гледат партийните дела, крадат като за световно и за последно! ДОБРЕ ЩЕ Е ПРОСТО ДА СВИКВАТ с очакващата ги реалност - от тук нататък ще им се случват “случки”!

Е, това ли е ЛЕЛЕЯНАТА “промяна” за народа ни, питам? Отвратителна промяна, извършвана от отвратителни хора в отвратителната ни вече държава, а от тук и ОТВРАТИТЕЛНИ ИЗБОРИ.

... Какво да се каже например и за рестректиращия орязан бюджет 2010, който като на малоумни ни повтаря за сетен път, че пак ще сме безработни и безмилостно гладни, че умирачката комай ще е единственото ни спасение поголовно? Към днешна дата БЕЗРАБОТИЦАТА е страшна по размер за страна като България (мислете каква ще бъде догодина) – за момента над 1 200 000 са без работа и нямат никакви шансове да започнат, защото държавата (смотаните ни управляващи) по Конституция са НЕКАДЪРНИ да ни осигурят такава. Сякаш животът в страната ни се е затишил, вдървил и замрял – е, това не е ли страшничко като за реалност? Дайте си сметка, управляващи, колко милиони българи буквално са НИКОИ (бебета се изхвърлят по боклукчийски кофи, умрели също, баби и дядовци просят, млади се самоубиват или дрогират, някой се бесят или мяткат от височини, други вилнеят по пътищата, а на катастрофи всеки ден сме свидетели ...), а се оказват и НИЧИИ (уж сте управляващи, но не поемате адекватна отговорност за живота на българина) в Републиката ни! Що за простотии сътворихте, що за мерзост креирахте, що за отврат ни сервирате всеки ден, та докарахте държава и народ ДО ЗАТИХВАЩИ действия и функции? При тази действителност трябва да се гордеем ли, че сме жители в тази страна, или да плачм, или да ... мълчим РОБСКИ? На някой от вас въобще “еня ли” му, че горните безработни имат семейства, деца, близки, разчитащи на труда им и заплащането му? Напрактика, от това което виждаме и чуваме да дрънкате, разбира ме, че – НЕ.
Е, и това ни ОТВРАЩАВА! Май е време да повърнем на главите ви от цялата тая гадост, с която ни тровихте 65 години, хем и ние да се пооблекчим, хем и вие да се стреснете и евентуално да си кажете, че така не бива!

Как да гласуват тези хора, за кого и за какво? За убийците си ли? Видя се и се разбра, че законност няма в тази България - тя е с определена политическа окраска, старчески инвалидна, глуповата и геноцидна; и работа се разбра, че няма и няма да има – всичко е ограбено до шушка и опустошено, и обезкостено дори; и воля за добруване няма, ... и ЖИВОТ НЯМА в уж Родината ни. Ето всичко описано тормози и ОТВРАЩАВА хората, за това и няма да гласуват ПОВЕЧЕ – и това си го докарахте сами “на главите си”, управлящи ни, и за да не се избирате и договаряте помежду си, от тук-нататък (нещо което също редовно ни разигравате по време на избори) ще вземем да ви спретнем един НАРОДЕН СЪД за срам и позор в началото на 21 век, за да си разрешим и ТЕГОБИТЕ в страната, и в живота ни. Това заслужавате и то в много скоро време ще ви се случи.

Егати “промяната”! Спорна промяна.Ужасяваща промяна в действителността на страната ни и в живота на всяко живо човешко същество, НО Е РАЗРЕШИМА В КРАЙНА СМЕТКА.
Това е.
На подобни изборни шоута послушно се строявате и гласувате и ... се ПРЕБРОЯВАТЕ, правителствени и партийни недоразумения. Българи, днес около 300-400 хиляди партийни креатури в държавата ни, правят все по-невъзможен живота ни ежечасно, при това от доста време насам. Въпросът “Дали да ги търпим още 20 години” изисква НЕЗАБАВЕН ОТГОВОР, защото времето отдавна е изтекло за политически експерименти.

ТЪРСЕТЕ ОТГОВОРА С ДУШИТЕ СИ, НО СЕ ВСЛУШАЙТЕ И В СЪЗНАНИЕТО СИ. ВРЕМЕ Е ДА СЕ БАЛАНСИРАТ ЕМОЦИЯТА И РАЗУМА В БИТУВАНЕТО НИ. ВРЕМЕ Е ДА СМЕ ЖИВИ –ЗАЩОТО ТОВА Е ПРАВОТО НА ВСЯКО ПРЪКНАЛО СЕ СЪЩЕСТВО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА.
Нели Кирилова

Няма коментари: