петък, 27 ноември 2009 г.

ЛИЧНО АЗ СЕ ЯДОСАХ НА ДНЕШНИТЕ НИ ИЗВЕСТИЯ! ЗА ВАС САМО ПОДОЗИРАМ, ЧЕ СЪЩО ... ИМАТЕ АДЕКВАТНО МНЕНИЕ СЛЕД КАТО ГИ ПРОЧЕТЕТЕ.

ПО НЮЗ.БГ

Борисов: Кое му е енергийното на "Бургас-Александруполис"?!; Удариха хазарта с 15% данък


"Бургас-Александруполис" / „Сега": Борисов: Кое му е енергийното на "Бургас-Александруполис"?!
"Няма да продължим енергийните проекти, без да имаме ясен план. Това каза Бойко Борисов, министър-председател на България", предаде агенция "Фокус".
"Искаме да работим, искаме да бъдем енергиен център, но това има цена и тя се плаща от всички. Тук имаме още малко да завършим разчетите", каза Борисов. По отношение на проекта „Бургас - Александруполис" Борисов запита: какво е енергийното на този проект в България? „Имаме една тръба, по която върви петрол - от едната страна руснаците си продават петрола, а от другата гърците получават петрол, а ние имаме само тръба.

ЕХ, АМА И ВИЕ СТЕ ЕДИН Г-Н БОРИСОВ! НАМЕРИЛ СТЕ КОЙ ДА ПИТАТЕ – ПОСЛУШКОВЦИТЕ МЕДИИ! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ В ТАЗИ ГИЛДИЯ ОБИКНОВЕНО БИТУВАТ НЕГРАМОТНИ И НЕКОМПЕТЕНТНИ ХОРА, ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА РАБОТА Е “НА КОЛЯНО И ЧРЕЗ ГЪЗ ДА ПООБСЛУЖАТ НЯКОЙ И ДРУГ ПОЛИТИК-винаги комунист разбира се, ЗАЩОТО ПОСЛЕДНИЯТ Е ПАНАЦЕЯТА НА ПОЗНАНИЕТО ВЪОБЩЕ-ИЗОБЩО И ВО ВЕКИ ВЕКОВ, ДОКАТО Я ИМА ЗЕМЯТА ВСЕ ПАК И ТЯ СЕ ВЪРТИ. ТОЙ (комуниста) Е НА ВСЕКИ МЕТЪР И ВЪВ ВСЕКИ ГРАМ ВЪЗДУХ, КОЙТО НИЕ ПРОСТОСМЪРТНИТЕ ДИШАМЕ! ТОЙ Е НЕПОКОЛЕБИМ В ДЯВОЛИИТЕ И НЕПОБЕДИМ В ЛОШОТИИТЕ, СПОРЕД ЗАВЕТА НА ДРУГАРЯ ЛЕНИН.

ТА ТЕЗИ МЪРШИ - МЕДИИТЕ ОСМЪРДЯВАТ И РАЗВАЛЯТ ЖИВОТА НИ АБСОЛЮТНО НЕПРАВОМЕРНО ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИН ВЕК насам. ДРЪНКАТ ГЛУПОСТИ НАЛЯВО-НАДЯСНО, КРИВВАТ СИ ШАПКИТЕ В КРАЯ НА “РАБОТНИЯ” ИМ УЖ ДЕН, А ДНЕС ВЕЧЕ НИ ГЛЕДАТ И СЕИРА - ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ. ТЕ СА ВЕЧНО НЕРАЗБРАНИ, ВСЯКАКВИ ЖЕРТВИ И ОСНОВНО НЕЗАПЛАТЕНИ! – ВСЕ ТАКИВА ГИ РАЗИГРАВАТ ЗА ПРЕД НАРОДА. ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ И ХИЧ НЕ ИМ ПУКА.
ТЯХНАТА “РАБОТА” НАПОДАБАВЯ СИЛНО НА : “КУПИХ СИ КОПЧЕ, АМА БЕЗ БАЛТОН” И СА ПРИЕЛИ ДЕВИЗА “ЕЗИК МОЙ, ВРАГ МОЙ” БУКВАЛНО “БУКВАЛНО”, ПОРАДИ КОЕТО СА С НИСКА СЛУШАЕМОСТ ЗА СЪЩЕСТВЕНИТЕ НЕЩА (ТУК НЕ ВКЛЮЧВАМ СЛУХТЕТО ИМ С ЦЕЛ ДОНОСНИЧЕНЕ), ТЕ НЕ РАЗБИРАТ И СМИСЪЛА НА СЪОБЩЕНОТО ИМ ЗА ПУБЛИКУВАНЕ – ЗАЩОТО ЗА ТЯХ ВАЖИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ПРАВИЛОТО “КАКВОТО И КАКТО КАЖЕ ПАРТИЯТА БКП ТОВА ЩЕ БЪДЕ И ТАКА ЩЕ ИНФОРМИРАМЕ “ОВЦЕТЕ” – ДЕМЕК НАРОДА”, И ПОНЕЖЕ БОЛШИНСТВОТО СА ТИП “ОЛИТА” НЕ ОСЪЗНАВАТ И РАЗМЕРА НА ВРЕДИТЕ СТОРЕНИ ОТ ТЯХ В ОБЩЕСТВОТО НИ, КОЕТО СЕ ЗАКЛЮЧАВА В ЕДИН РАЗБИТ, ПОГУБЕН И УБИТ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ НА ГРАЖДАНИНА.

ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА, КОЛКО ГОДИНИ ПОДРЕД НИ СЕ НАДУВАХА УШИТЕ С “ЕНЕРГИЙНИЯ ПРОЕКТ Бургас-Александропулис, КОЛКО ПРАЗНОДУМНИ СТАТИИ СЕ МЯТКАХА ИЗ ВЕСТНИЦИ, ФОРУМИ И ТЕЛЕВИЗИЯ? КОЛКО ПЪТИ ЧЕРВЕНИТЕ ГУРУТА НИ ОБЯСНЯВАХА КАКВИ ТЪПАНАРИ СМЕ ДА НЕ РАЗБЕРЕМ ЗА “ЕФЕКТИВНОСТТА ОТ ПОДОБНО УЧАСТИЕ В НЕГО” (проекта) И КОЛКО ЩЕ ЗАГУБИ НАРОДА НИ АКО ТРЪБИТЕ МИНАТ ПРЕЗ ТУРЦИЯ НАПРИМЕР. АМИ КАКВО ДА СЕ КАЖЕ КОЛКО НА БРОЙ ДЕЛЕГАЦИИ КРЪСТОСВАХА СОФИЯ-МОСКВА “ЗА ДА НИ УРЕДЯТ ТАЗИ ЕКСТРА”... , КОЛКО СТАЧКИ СЕ ИЗВЪРВЯХА В ТАЗИ ВРЪЗКА - Я КАКВА “ДЕЙНОСТ-РАБОТА” ОТ МЕДИИТЕ САМО СЕ Е СЛУЧИЛА(ДЕМОНСТРАТИВНО) САМО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 3 ГОДИНИ! НАПРАВО КАТО СЕ ЗАМИСЛИ ЧОВЕК – Е СКАНДАЛНО ЖАЛКО.

А БЯХМЕ ЕНЕРГИЕН ЦЕНТЪР, И СЕ ПРОДАВАШЕ ПОВЕЧЕ ОТ ИЗГОДНО ЕЛКТРОЕНЕРГИЯТА НИ, ПРОИЗВЕДЕНА ОТ аец “КОЗЛОДУЙ”, НЕ ЧЕ И В МОМЕНТА НЕ СЕ ПРОДАВА ОТ ТАМ – ЗА ГЪРЦИЯ НАПРИМЕР. А ЗА ПРОСТАКА-БЪЛГАРСКИ ОСТАВА ДА ПЛАЩА СКЪПО И ПРЕ СКЪПО “РОДНОТО НИ ПРОИЗВОДСТВО” (ВЪОБЩЕ ГОЛЯМА ЕКСТРА ИМАМЕ ОТ ЦЯЛАТА РАБОТА – ВМЕСТО ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО НИ ДА Е ДОСТЪПНО И ЗА БЕДНИЯ, ТО Е НЕДОСТЪПНО И ЗА СРЕДНИЯ БЪЛГАРИН ВЕЧЕ, и живота ни протича непрекъснато в “пали-гаси” лампи и вечно пестене...”, И ПОНЕЖЕ В БОЛШИНСТВОТО СМЕ СИ ПРОСТАЦИ, ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ТЪРПИМ И ЧУЖДОЗЕМНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА РОДНИТЕ НИ ЕНЕГРГО РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИ ДРУЖЕСТВА, СЯКАШ СИ НЯМАХМЕ ТАКИВА ПРЕДИ ТЯХ! Е ТЯХ ГИ ПРИВАТИЗИРАХА – НЯКОИ!

НЕ Е ЛИ ГРОТЕСКНО СМЕШНО И ЖАЛКО НАШЕТО РОДНО (имам предвид собственост на целия народ) ЕЛЕКТРИЧЕСТВО, ПРОИЗВЕДЕНО ОТ РОДНОТО НИ АЕЦ “КОЗЛОДУЙ” (също собственост на народа НИ и строено с неговите ръце) В ДЪРЖАВАТА ни БЪЛГАРИЯ, Д-А се П-Р-О-Д-А-В-А от правителството ни БЪЛГАРСКОТО ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО на ЧЕШКИ и НЕМСКИ ПРЕКУПВАЧИ, А ТЕ ОТ СВОЯ СТРАНА ДА ПРОДАВАТ НА БЪЛГАРСКИЯ ГРАЖДАНИН ПО ЦЕНИ И ПРАВИЛА КАКВИТО ИМ СЕ ПРИИСКАТ И ИМ СКИМНАТ, ВЪПРЕКИ “УЖ”ДЪРЖАВНОТО РЕГУЛИРАНЕ В ТОЗИ БРАНШ? ИЗЛИЗА, ЧЕ ДЪРЖАВАТА В СЛУЧАЯ УПРАЖНЯВА МОНОПОЛ НАД ЖИЗНЕНО ПОТРЕБНА ЗА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ СТОКА И УСЛУГА (ей така, съвсем неглиже и разсеяно) – ДЕЙСТВИЕ, КОЕТО СПОРЕД КОНСТИТУЦИЯТА НИ Е НЕЖЕЛАТЕЛНО, НЕПРИЕМЛИВО, НЕДОПУСТИМО, НЕПРАВОМЕРНО И ДЕ ЮРЕ ОГРАБВАЩО НАСЕЛЕНИЕТО НА Р БЪЛГАРИЯ! ЗАДАВА СЕ ВЪПРОСА – КОИ СА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ? –шепата доказали се недобросъвестни политици ИЛИ БОЛШИНСТВОТО, Т.Е. народа + законите ни?

Ех, колко мисли предизвика тази евентуална тръба, през която ще тече петрол от Русия за към Гърция! Е, ние не сме като украйнците, и няма да се циганим да правим подобрения по преноса (отбивки), ама ако много ни ядосат последните (а такива позиви има) може и това да им спретнем, колко му е!

Акцизи./ „Дума": Вдигнаха акциза на тютюна и горивата
Парламентът увеличи акциза върху цигарите с промени в Закона за акцизите и данъчните складове.
Ставката за специфичния акциз стана 101 лева на 1000 къса вместо сегашните 41 лева на 1000 къса. Пропорционалният акциз, който засяга основно скъпите цигари, ще е 23 на сто от продажната цена, докато сегашният е 40.50 на сто от нея.
Увеличават се акцизните ставки за керосина като моторно гориво - от 565 лв. на 600 лв. за 1000 литра, както и за електрическата енергия за стопански нужди - от 1,40 лв. за 1 мегаватчас на 2,00 лв.
Със 149 гласа "за" и нито един "против" или "въздържал се" представителите на всички парламентарни групи подкрепиха изменението в Закона за корпоративното подоходно облагане, с което бе увеличен данъкът за хазарта. Народните представители решиха да не се вдига акцизът на етиловия алкохол и на ракията.

ПОНЕЖЕ ИМ СМЕ СИ СВИКНАЛИ ВЕЧЕ С МАНИЕРА - НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ (все пак 20 години ги наблюдаваме как “работят”), НАПРАВО ДА ВЗЕМАТ ОТРАНО ДА НИ КАЖАТ, С КОЛКО ЩЕ СЕ ПОВИШИ И ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА ЗА БИТОВИ НУЖДИ, ЗАЩОТО ПОВИШЕНИЕТО ЗА СТОПАНСКИ НУЖДИ АВТОМАТИЧНО ДИГА “ДО НЕБЕСАТА” ЦЕНАТА НА ПРОИЗВЕЖДАЩИТЕ СЕ СТОКИ ЗА ШИРОКО ПОТРЕБЛЕНИЕ?
ОЧАКВАМЕ ПОВИШЕНИЯ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ СТОКИ - ВСЯКАКВИ ПО ПРОИЗХОД И ВИД, ПОВИШЕНИЕ И НА НЕХРАНИТЕЛНИТЕ ТАКИВА, ПОВИШЕНИЕ НА УСЛУГИТЕ И ... ПОВИШЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ВЪЗДУХА ДЕТО ДИШАМЕ. За момента други повишения не са измислени просто!

ВИЖДАТЕ ЛИ ГРАЖДАНИ, МАЙ 40% Е ЦИФРАТА , КОЯТО Е ПРЕДПОЧИТАНА ОТ ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ, КОГАТО СЕ СПРЯГА “НЯКАКВО СИ ТАМ ПОВИШЕНИЙЦЕ”! И КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД, ЧЕ ТЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ПОЛЗВА НАЙ-МАЛКО ДВА ПЪТИ В ГОДИНАТА от “умниците ни”, в контекст на задължително повишаване стандарта ни на живот в държавата ни, СИ МИСЛЕТЕ за що иде реч или ... КАКВОТО си ИСКАТЕ!

Хазарт./ „24 Часа": Удариха хазарта с 15% данък
От 1 януари догодина хазартният бизнес ще плаща 15% данък върху всички постъпления, реши вчера парламентът.
За увеличението на ставката от сегашните 10% гласуваха всички - и мнозинство, и опозиция.
Първоначалното предложение, което дори бе прието на две четения в бюджетна комисия преди седмица, бе ставката да се вдигне от 10 на 12%.
Тогава ГЕРБ отхвърли текстове на Синята коалиция и РЗС, които настояваха за 15% данък за казината.
Преобръщането в гласуването се случи, след като в сряда премиерът Бойко Борисов отиде при депутатите в парламента. Той обясни визитата си така:
"Дойдох лично да помоля депутатите да пожалят ракията от акциз заради онези хорица, които си копаят лозята, а дупката в бюджета да се запълни, като хазартът се обложи с 15%".

ТАКА. ЗНАЧИ НИЕ СЕ ПРЕВЪРНАХМЕ В ВЕЧЕ В “онези хорица, които си копаят лозята”. М-м! МНОГОЗНАЧИТЕЛНА, СПОРНА И ТЪЛКУВАТЕЛНА Е ТАЗИ МОЛБА НА ПРЕМИЕРА НИ КЪМ ДЕПИТАТИТЕ НИ. АМИ НИЕ “онезите хорица”, КОПАЕМ И ПЪТИЩА, И ТЕМЕЛИ НА КЪЩИ, И ВЪГЛИЩА, И РУДИ, И РАЗКОПАВАМЕ ИМАНЕТА ОТ “ВРЕМЕ ОНО” И ВЪОБЩЕ ЦЕЛИЯ СПЕКТЪР “НА КОПАНЕ” В ДЪРЖАВАТА НИ Е В НАШИ РЪЦЕ, ВЛАСТ, И ВИНАГИ НИ Е РЕД И НИ СЕ ПАДА, както се казва! ПА И ДОИМ И ГЛЕДАМЕ ЖИВОТНИ, ПРОИЗВЕЖДАМЕ ЗА ТУТУНКОВЦИТЕ ВСИЧКО ЩО ИМ ДУША ИСКА – ТА ДА СА РАХАТ, И СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА, ЗА КОЯТО СМЕ ГИ ИЗБРАЛИ. АМА СЪЩИТЕ, т.е. ПОСЛЕДНИТЕ, Н-Е П-О-Ж-А-Л-И-Х-А ВЪОБЩЕ ТРУДА НА БЪЛГАРИНА до днес, И “с ръка на сърце” МОЖЕ ДО ТУК ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ НАПРАВО ГО ОКРАДОХА (напомням за малко следното: българинът от м. януари до юни вкл. бъхти, за да плати данъците си към държавата, и едва след това ЕВЕНТУАЛНО РАБОТИ и за себе си... ТОВА ГРАЖДАНИ НИ Е ОСИГУРЕНО КАТО БИТУВАНЕ КЪМ ДНЕШНА ДАТА и то се нарича ДЪРЖАВЕН РЕКЕТ). И С ТАЗИ ЛИ “ЕКСТРА В ЖИВОТА НИ” ДА СЕ ПРИМИРИМ? ВЕЧЕ СМЕ “ОБЛОЖЕНИ” ОТВСЯКЪДЕ И ПО ВСИЧКО!

ЗНАЧИ С 40% СЕ ПОВИШАВА ОФИЦИАЛНО СТАНДАРТА НИ НА ЖИВОТ към днешна дата, И САМО С 5 % ТОЗИ НА ХАЗАРТА! АШКОСЛУУН! “Кой ми сра в гащите?” СЕ НАРИЧА ПОДОБНА ДЕПУТАТСКА АКЦИЯ. ДОКОГА, БЕ ДРУГАРИ? Я, СЕ ПООСВЕСТЕТЕ, ЗА ДА НЕ ВИ ЗАПОЧНАТ ЕДНИ СТАЧКИ, ДЕМОНСТРАЦИИ И ОСВИКВАНИЯ НАРОДНИ – ТОГАВА И ГОСПОД НЯМА ДА ВИ СПАСИ. МАЙ ПАК ЩЕ ВРЪЩАМЕ ЗА ПРЕРАЗГЛЕЖДАНЕ ЗАКОНИ – защото и ТЕЗИ НЕ СТАВАТ за НИЩО! ВМЕСТО ДА ЗАБРАНЯТ ВЪОБЩЕ ХАЗАРТА, ТЕ (депутатите) ГО ГАЛЯТ С НЯКАКВИ СИ 5 %...

КОЙ ОБСЛУЖВА ТОЗИ ХАЗАРТ – АМИ ВРАТЛЕТАТА ДЕБЕЛИЧКИ РАЗБИРА СЕ! И ЗАЩО – АМИ ЗА ДА ИМ СЕ ПЪЛНЯТ БЕЗДЪННИТЕ ДЖОБОВЕ, които е време ДА ВЗЕМАТ ДА СИ ГИ ПОЗАШИЯТ! КОИ СА ИМ КЛИЕНТИТЕ – ами РАЗНИ КОМПЛЕКСАРИ, КРАДЦИ И МОШЕННИЦИ – ТЕ КАТО СИ ИМАТ ПАРИ, ДА ВЪРВЯТ ДА СИ ГИ ХАРЧАТ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ЗА ЦЕЛТА ГРАДОВЕ, ТУКА НЯМА КАКВО ДА СЕ ЯДЕ, НИЕ ЩЕ РАЗВИВАМЕ ХАЗАРТНИ “СПОРТОВЕ” В ТЯХНА УСЛУГА..., ПЪК И ВИДИТЕ ЛИ “ЛАС ВЕГАС СМЕ ЩЕЛИ ДА ПРАВИМ” – Я СПРЕТЕ се за малко, УПРАВЛЯВАЩИ, ДА БЪЛНУВАТЕ, И МИСЛЕТЕ ОСНОВНО КАТО РАЗСЪЖДАВАТЕ С ГЛАВИТЕ СИ! НАПРАВЕТЕ ЖИВОТА НИ ПОНОСИМ, И СЛЕД ТОВА ЩЕ СЕ МИСЛИ ЗА ГЛЕЗОТИИ от рода на хазарта, защото човешкият живот съвсем не е хазарт, а една еволюционна обусловеност – и нея или я има, или я няма, средно положение за сега не съществува, без да броя извънземните.

Такси./„Дума": Фандъкова ще вдига таксата за детска градина
Йорданка Фандъкова тества родителските нагласи за повишаване на таксите в общинските детски градини. 325 лв. е размерът на месечната издръжка на дете в общинско детско заведение и само 40 лв. се покриват от родителите под форма на такса, обясни кметицата на София. Децата в детски градини са 36 000. Искам да проверя каква е нагласата на родителите за повишаване на таксата, тъй като размерът й не е променян от 2003 г., призна Фандъкова.
При откриването на ново крило към 136-а ЦДГ "Славия" кметицата каза, че екипът й разработва антикризисни мерки. Те щели да бъдат предложени за гласуване в СОС заедно с бюджета на общината за догодина.
В работна среща по темата вчера участваха експерти на дирекция "Образование", представители на сдружение "Настоящи и бъдещи майки" и асоциация "Родители".

О-ДА, Г-ЖО ФАНДЪКОВА, ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА ... И НА ТАКСАТА ЗА ДЕТСКА ГРАДИНА.
ТО ДЕЦА НЕ ОСТАНАХА, ИЗКУСТВЕНО ВЕЧЕ ГИ ЗАЧЕВАТ, АМИ СЕГА И ТОВА ПОВИШЕНИЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ. ТОВА НАПРАВО СЕ НАРИЧА Д-Е-Б-Е-Л-О-О-Ч-И-Е.
ЩО ЗА ОБЩЕСТВЕНА ГАВРА Е “...тества родителските нагласи за повишаване на таксите в общинските детски градини”. РОДИТЕЛИТЕ ДА НЕ СА РАСТЕНИЯ ИЛИ ЖИВОТНИ, ТА ДА БЪДАТ “ТЕСТВАНИ”, И ЗА КАКВО ПО-ТОЧНО се тестват – дали имат финансови възможности и какви, дали имат възможност на лизинг да отглеждат децата си, дали са безработни, гладни и жадни ...? НЕ Е ЯСНО ОТ ПРОВЕЖДАНИЯ “ТЕСТ” НА ГОСПОЖАТА над съвременния български родител ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС, ЗАЩОТО И ПОДАЯНИЕТО родителско СЪЩО Е ОПЦИЯ ЗА ДОГАТКА В СЛУЧАЯ! МОЛЯ, ПРИЗИМЕТЕ СЕ Г-ЖО ФАНДЪКОВА, ТЪЙ КАТО ТОЧНО СКЪПОТО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ (няма да влизам в подробности, почти го изживях, но не го преживях), ДОКАРА НЕГРАМОТНОСТТА В СТРАНАТА НИ – ПО-ДОБРЕ НЕ ПИПАЙТЕ ТАМ ДЕТО НЕ ВИ Е РАБОТА, ЗАЩОТО СЛЕД ВАС И ДЕТСКИ ГРАДИНИ МОЖЕ И ДА НЯМА!

Проверки./ „Новинар": Погнаха отново имотите на Доган
Да се проверят всички фондации, в които участва лидерът на ДПС Ахмед Доган, решиха депутатите от антикорупционната комисия в НС. Комисията се самосезира, за да поднови разследването на имотите на Доган, започнато от миналия парламент.
Депутатите решиха още НАП да направи проверка на всички юридически и физически лица, които се водят номинални собственици на имотите на лидера на ДПС. Агенцията по приходите трябва да даде информация за източниците на доходите на тези фирми, дали са си платили данъците, както и всички техни приходи и разходи.

КАКЪВ “миналия парламент”, КАКВИ ГЛУПОСТИ ПАК СА ПИСАЛИ ТЕЗИ МЕДИИ? В 40-то НС Доганчо си бе на власт. Да не би да е бил луд, та да започне сам да си се разследва? Ама, че глупост! НАП, мап, ВСИЧКО ОТДАВНА Е СКРИТО И ПОКРИТО ОТ ДПС! Я КАКВИ СА СВЕЖАРЧЕТА В 41-то НС – РАЗНАСЯТ ГО “ ни лук яли, ни го мирасали”. И ЗАЩО ДЕПУТАТИТЕ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ТАЗИ РАБОТА, НАЛИ СПЕЦИАЛНА КОМИСИЯ СИ ИМА ЗА ЦЕЛТА? ИЛИ КАКТО ВИНАГИ ОТГОВОРНОСТТА ТРЯБВА ДА Е СПОДЕЛЕНА И ... КОЛЕКТИВНА? ХАЙДЕ СТИГА С ТЕЗИ (да не повтарям какви) ПРОЙМИ.

Красьо./ „Стандарт": Връщат на работа хора на Красьо
СОФИЯ. Магистрати от скандалния списък на Красьо Черния се връщат на работа. ВСС откри вчера допълнителна бройка в Окръжния съд в Сливен за бившия си член Иван Димов. Той подаде оставка като член на съвета заради разговори с Красьо. По закон мястото му в съда се пази, докато е във ВСС. Така стана и със Стойко Стоев, друг член на съвета, контактувал с лобиста от Плевен. Той вече е във Военно-апелативния съд. Срещу двамата засега няма да има производства за уронване престижа на съдебната власт. Не може да им се търси отговорност за нещо, което са правили като членове на ВСС, защото като магистрати нямат провинения. Шефът на етичната комисия към съвета Цони Цонев заяви, че ще изчакат т.нар. поправка "Красьо" в закона. Според промяната член на съвета, уволнен за уронване престижа на съдебната власт, няма да може да се върне на работа в магистратурата

ЛЕ-ЛЕ, И “ПОПРАВКА КРАСЬО” ЩЕ ИМА В ЗАКОНОДАТЕЛНОТО НИ ПРОСТРАНСТВО, СЯКАШ ДОСЕГА СИ НЯМАМЕ ЗАКОНИ ЗА ТАКЪВ РОД ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.
ОНЯ ДРИСЛЬО “ВАНКО 1” повлече крак В ТОВА НАПРАВЛЕНИЕ, СЕГА И ПЛЕВЕНЧАНИНА “ПИКЛЬО” ще измъдри ДРУГА ПОПРАВКА! НАПРАВО СМЕШНА РАБОТА. ЕЙ, ГОЛЯМО ЗАБАВЛЕНИЕ Е В ТАЗИ ДЪРЖАВА – за лудо работи, залудо не стой, ей туй са някои от нас!
А съдебната ни власт – спокойно, тя просто се води като такава!

Няма коментари: