неделя, 27 септември 2009 г.

ВЪН ОТ НАРОДНАТА СВЕТИНЯ – ПАРЛАМЕНТА И ЖИВОТА НИ, НА ОЛИГАРСИТЕ И ОПОЗИЦИЯТА “БСП+ДПС”!

Българският Парламент е светиня, а не обор за рогати партийци, корумпирани ченгета и всякакви олигарси.

Само един факт е достатъчен по основание да ви изгоним, а те вече станаха много: ужасен и неправомерен изборен закон, налични ограбени еврофондове (а това са пари на европейски данъкоплатци, не само български), спрени европлащания поради предишния факт и огромна щета за държавата ни – неправомерен властови акт, геноцид по всякакви лини за дълъг период от време (20 години) над българския народ. Да изброявам ли още “опозиция” от БСП и ДПС? Това е прекалено достатъчно, за да сте вън от държавата и държавността й. Вие сте майстори на мнимите “умирачки”, време е да вземете да се гътнете някъде извън България.

Повече от очевидно е, че ОПОЗИЦИЯТА БСП+ДПС в днешния ни Парламент е заради факта – двете партии да опазват собствените си хищнически партийни и олигархически интереси. Единственото, за което мислят тези хора е от позицията на властта (дадена им с неохота от народа ни) и как и колко още да ни ограбват. И го правят. Поради което мястото им не е там. ДА СЕ МАХАТ! Омръзнаха ни разни комуняги, олигарси, ченгесари и най-общо казано политически олигофрени, да си играят на политика на наш гръб. Те са доказано непотребни сега и тук, в тази страна.
Всички разбрахме какви властови разходи са ни коствали тези НЕДОРАЗУМЕНИЯ човешки. А съсипания живот на цяла една нация днес е тяхно дело. С тези данни и факти ли да се гордеем с тях? Ами не разбира се.

КС е длъжен да направи поне веднъж честно и по-бързичко потребните поправки, за доказано в очите на българина, за ПОДМЕНЕНИЯ НАРОДЕН ВОТ на 5 юли 2009, чрез които да се доведе до изваждане от Парламента ни на групите на БСП и ДПС – най корумпираните и олигархични партии в живота на страната ни открай време.

Ако прецени, НАРОДЪТ ще окаже и съответен обществен натиск, но този път поправките съвестно да се сторят, за да не се върнем в края на 1989 година – а всички сме свидетели какво се случи тогава, и как бе опорочен във времето великият преход, и най-важното от кого.

Като жестоки, вредни и непотребни се оприличават днес членската маса и партиините централи на БСП и ДПС. Такива хора нямат място сред българите, а най-малкото да присъстват в БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ. Битуването им там е ГАВРА с българина изобщо. Време е да се сложи край на тази гротеска. Ако ли “не” – един по един ще ги вадим от там, докато останат 120 души свестни и експертни люде. НЕ ГИ ИСКАМЕ! И без това неоправдано натоварват бюджета ни – мързи ги да ходят на работа, продължават да гласуват с чужди карти, демагогски използват паламентарната трибуна, ръсят и правят глуповати изказвания, мрънкат и злепоставят ... народа. Тези, същите не са способни да свършат никаква полезна за страната и гражданина работа, просто защото не могат – ако не друго, то поне времето (20 години) го доказа.

Това ли им нагло властово държание БЪЛГАРИНА трябва да търпи и днес? Не, господа, наужким пишман политици от БСП+ДПС, няма да ви търпим повече и секунда. Или се махате доброволно, или волево ви изкарваме от парламента за дълго, дълго време, през което ще ви махнем и от живота си въобще.

Страната ни е в криза. Разходите ни за вас са абсолютно неоправдана народна пара. Стига сте живели и развивали на наш гръб. Вие сте по заченка едни негодяи и нехранимайковци и като такива нямате място сред българския народ. Време е да се пести, както от финансова гледна точка, така и от държавническа, а вие и днес цицате и от двете места, като от дойна крава. Ама и тя поизмършавява вече! И понеже не спирате пред нищо свято, ще ви спрем ние – СУВЕРЕНА. Не сте за парламент и НЯМА ДА БЪДЕТЕ В НЕГО! След всичко което сте “изработили” и стотинка не заслужавате, камо ли да се продължава да ви се плаща. Най-полезно ще е веднага и по собствено желание да напуснете власта, и парламента, и живота ни. Законите ви да се анулират и пренапишат както се полага – В ИМЕТО НА НАРОДА ни.

Политиката не е мръсна дума и действие, зависи кой как я разбира и ползва. А вие БСП+ДПС+СДС направо я осрахте за тези 20 години. Опорочихте я и я преиначихте до абсурд, а това са все действия наказуеми и повече няма да дишаме отровния ви въздух. Видяхме го и царя що за политическа птица е! Повече не искаме ЖИВОТЪТ ни да е бардак, пък бил той и нов, а присъствието ви в днешния парламент ни го гарантира. Край. Народното благоволение бе до тук. МАХАЙТЕ СЕ!

Скандалното изявление пред агенция ФОКУС, публикувано в нула часа на 26.09.2009, от още по-скандалния професор математик Константинов-ЦИК е поредното властово доказателство за явното ОБРУГАВАНЕ на закони и народ в държавата ни (виж предишната публикация – интервюто с него). Изнесените пак от него факти, хармонират с демонстрираните безхаберие и безотговорност на предишното ни правителство при стопанисване на държавното ни имущество. И това просто е ФАКТ – публикуван в медия. Нанесените вреди за държавата ни от спрените еврофондове също е доказан ФАКТ – е тук помагаха и ЕК, и има също достатъчно публични материали. Произвеждането на геноцидни закони и действия за обеднялото ни население също е ФАКТ, за момента недоказан в пълнота и безапелативно (виж справката на проф.Янев – също е публикувана в сайта и вече е достатъчно публична ).
А само тези, изброени до тук ФАКТИ, са достатъчно основание “за преливане чашата на народното търпение и недоволство” и търсене съзнателно на политическа отговорност по случилото ни се през изминалите 20 години.
Очеизвадно, тази ситуация в страната ни повече НЕ БИВА ДА ПРОДЪЛЖАВА!


Кой ще върне близо 2 000 000 българи от зад граница; кой и как ще обещети мъртавците погинали, поради държавно нехайство за старините и здравето им; как населението ни днес ще се преборва ежедневно за неопределен период от време с недоносчетата Закон за здравето и Закон за пенсиониране, които вече са отмалели от рестректиращи поправки; как ще намалее високата ни придобита смъртност сред населението ни – умишлено заложена при предишното управление; кой и как ще подобри демографския срив и безпросветността за страната ни? Кой? Как?
Вие ли недъгави и порочни политически издънки от БСП+ДПС+СДС? Вие, които сторихте всичко възможно днес държавата ни да е в упадък и разруха? Вие ли властолюбци, които продължавате да “разигравате коня си” чрез подставените си лица по области и паланки, в общини и държавни фондове, държавни служби и представителства, правосъдие и министерства маскирани като “уж” държавни служители, които като си отворят устите виждаме умствената им безпомощност, а очите им издават тъжния изглед на глуповатост, пошлост и наглост! Та на такива дрогирани от успокоителни лекарства хора е предоставена “екстрата” да ни обслужват днес! Направо отврат и ужас. И днес те са си все ваши хора. Може да си ги вземете и тях.
Тук се казва – ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ!

СКАПАНАТА ВИ КОМУНИСТИЧЕСКА И ЧЕНГЕСАРСКА ПОЛИТИКА НЕ ЩЕМ!
И ВАС ИЗМИСЛЕНИ ПАРЛАМЕНТАРИСТИ НЕ ВИ ИСКАМЕ.
ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА НИ!

За скорошни, надлежни поправки на изборния вот от 5 юли 2009 и разчистване на Парламента от нечистивците!

Нели Кирилова

Няма коментари: