вторник, 8 септември 2009 г.

“Възпитателите – медии?!!!” – или как обясняват случващото се – ами като илюзионисти COMO SIEMPRE!

А ПРЕМИЕРЪТ НИ СИ ИМА ЛИЦЕПРИЯТНО ИЗЛЪЧВАНЕ! ЯВНО НЯКОИ МЕДИЙНИ ЛИЧНОСТИ СИ ГИ Е ЯД – остава им да се хапнат отзад! Не за всички важи действието. Например Разкрития.ком са си перфектни - при тях е характерно обективно предаване на субективните ни истини!

Слави Трифонов доказа, че е минетчията на Ахмед Доган
http://vbox7.com/play:05020d48&start=270&r=emb - Шоуто на Слави 07.09.09

Слави Трифонов и екипът му винаги са играли ролята на опозиция, на което и да е правителство. В средата на 90-те „Каналето“ изигра основна роля за свалянето на Жан Виденов. После се появи СДС и Иван Костов. Какво направи Славчо тогава? Приемаше пари от „Мултигруп“, за да плюе по властта.10 години по късно положението е същото. Снощи учиндолецът започна яростно да злослови по Бойко Борисов. Гъзолизецът на шоумена Иво Сиромахов заяви, че медиите наблягат повече на адекватните действия на правителството, отколкото на трагедията с кораба „Илинден“. Това беше основната тема на разговора през цялата вечер… Бойко това, Бойко онова…(изгледайте безумното издание на „Шоуто на Слави“ от снощи във видеото долу)
„Бойко и хората му се опитват да се харесат на хората с реакцията си по един казус, по който предишно правителство не е постъпвало по този начин“, изцепи се Славчо Главчо.
Гологлавият водещ реши да обърне всичко срещу новия премиер. На Трифонов проблем му беше, че Генералът реагирал адекватно и медиите не спирали да го хвалят?! Многото линейки на летището, които посрещнаха оцелелите също се сторили „прекалени“ на Трифонов и сие?! Трябвало да ги оставят на спокойствие хората, заяви Слави. Ако Борисов и хората му не бяха направили всичко това, Дългият щеше да плюе по тях за това защо не са го направили!
„Това не е национална трагедия“, шокира с изказването си и Иван Кулеков. Той смята, че това било използвано от Бойко Борисов, за да покаже за пореден път физиономията си по медиите?!
На всички ни е ясно, че Слави взима пари под масата, за да плюе по бившият си приятел Бойко Борисов. Дългият е доказал, че срещу „финикийски знаци“ е готов на всичко. В момента зад него са Ахмед Доган(когото той нарече „мъдър“ наскоро) и Георги Гергов(един от кукловодите на БСП). Но да използва една трагедия, в която 15 българи загинаха, за да изпълнява поръчките на Сокола е прекалено. Снощното издание на „Шоуто на Слави“ бе нещо отвратително, с което най-добрият шоумен показа, че е и една морална проститутка!

Отец Боян Саръев: „Мадона не ни е виновна за трагедията в Охрид“
http://vbox7.com/play:cefca1f3&ef=1 –Вечната Мадона!

Отец Боян Саръев взе отношение по повод изказването на митрополит Николай, който заяви, че трагедията в Охрид е Божие Наказание вследствие на концерта на Мадона„Мадона не ни е виновна нито за трагедията, нито за бедността, нито за бездуховността. В основата на човешкото щастие и нещастие стои Бог. Бог допуска едно или друго нещо да се случва в нашия живот за вразумление. Явно българският народ със своята бездуховност прогневява Бога и за това, че църквите ни са почти празни по време на богослуженията в неделя и в празничните дни, и Бог вероятно иска да ни подсети да тръгнем по неговите пътища, а не затова, че някакви младежи са отишли на концерта на Мадона. Не можем да си избърсваме ръцете…“.
Отец Саръев определя като неадекватна реакцията на митрополит Николай.

Няма коментари: