петък, 23 октомври 2009 г.

ЗА ЗАКОНОДАТЕЛНИЯ ТЕРОР, ДЕБИЛЩИНАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА!

СБЪРКАНА ДЪРЖАВА, СЪС СБЪРКАНИ ХОРА В НЕЯ!

Предвид налегналата нацията ни дебилщина, питам Ви ХОРА, някой от вас случайно замислял ли се е защо ни е сбъркана държавата? Знам че питането ще остане да си виси във въздуха като спаружен лист, на дърво в късна есен, и въпреки това продължавам да си задавам този много интересен за народа ни въпрос.

Животът ни вече трайно е сведен до ежедневните реплики: “да опустее пустото нямане”; “боже, тези шофьори кьорави ли са”; “о-па, пак ме ограбиха, ама здраве да е”; “пак ли, не са привели парите ми”; “докога ще търпя шефските свинщини”; “що за данъци и такси плащам”; “докога ще ми се налага да тегля кредити, за да се изхранвам”; “боже пак ли наближава време за месечните плащания, косата ми настръхва направо”; “няма как, нещо ще отложа като плащане, трябва все пак да се яде” ... и т.н.. Така ли е? Ами така е разбира се. Кому не е познато усещането, че като тръгнем на пазар “си губиме непрекъснато някакви пари?”, а като направим сметка за платеното, всичко си идва отведнъж на мястото, защото схващаме, че прескъпо плащаме цената за продукти и услуги, които многократно в добрия български стил са си завишени. И това е магията в живота ни – абсурдността, навред и във всичко, спор няма. Нея трябва да тачим и да се молим, да не е само толкова безбожно жестока, пустата абсурдност!

Иначе си имаме бол закони и закончета разписани, дефиниращи ни за пред света като държава, и определящи скотския ни живот. Те ежечасно ни тормозят за повдигане на адреналина ни с нескопосаността си и най-важното грижливо налагат безцеремонните правила на властимащите (народните изедници) за ограбването ни, за вменяване непрекъснато на корупция и проституция, за закрила над всякакъв вид престъпност и геноцид над дебилския ни народ. А дебилщината ако не знаете е болест (ненормално психическо и психиатрично състояние на индивида), поради което ние се считаме за болна нация в този смисъл (както и поради масовостта й и всеобхватността й). По тази причина сме обгрижвани и като такива хора – болни, казано простичко. Интересното тук е, че в тази всеобща лудница отсъстват всякакви правила – за лечение над болния. Проблемът колкото за лекуващите ни (правителства, партии, парламенти), толкова и за самите нас е кристално ясен – и той е как цяла една дебилска нация, да бъде изкарана от налегналата я лудост? Кой, как и при какви обстоятелства ще поправи тази волево допусната грешка от всички управлявали ни досега?

Има един лек, ама той “не е за всяка уста” както се казва. Лекът се именува въдворяване на съзнателност и СПРАВЕДЛИВОСТ в битуването и ежедневието ни изобщо. Е, няма да се впускам в подробности, но ще обърна внимание на законите ни и спазването на законността сред обществото ни. Ще изложа сухите факти по темата, а размишленията и изводите предоставям на съвестта на всеки един член от обществото ни.
По-горе казах, че си имаме закони разписани за пред света. Моля, погледнете ги! Към днешна дата няма нито един с под 20 броя членове например. Една тема и област от живота ни, би ли се изчерпала с 20 императива? – следва народно размишление и извод. Дори всичките са с над 50 члена и множество алинеи и подточки. Всъщност какво ли казват те ? – следващо народно размишление и извод. Ами болшинството са с над 300 броя дори членове! Питам ЗАЩО? – и пак да следва народно размишление и извод.
Хора вглеждайте се внимателно в законите ни, не ги неглижирайте в съществуването си сега и тук: първо ще откриете в тях множество повторения по даден казус, препълнени са с абсолютно излишни за разсъждението думички, които главно са разказвателни, с пожелателен характер, въпреки че са в закон; второ – обикновено следващият член не конституира изпълнението на предходния, което автоматично “законово” отваря вратите на субективизма при прилагането на съответния, прави го спорен, а манипулацията задължително се настанява и над двете страни в спора (няма да разглеждаме възникващите тежести); трето – болшинството са противоконституционни и рестректиращи обществото, което обуславя и наличните ни ограбване, шикалкавене, репресиране “законово” над индивидите в даден процес ... и т. н.. За сметка на тази пародия, продължаваме (чрез уж избори) да си “отглеждаме” законодатели с болни мозъци (освен за пари и партии за друго не мислят), които освен де факто, но и де юре ни прилагат “на живо”грешните си лечения (разбирай управления и живот в страната ни), и са направо убийствени по естеството си . Та както разбирате, заболеваемостта ни (дебилщина граничещта с истерия и лудост) си е обусловена от и сред практикуващите (правителствени чиновници, партийци и депутати), та дори и сред лекарите ни със съмнителните им дипломи. Тези хора ни доказаха и непрекъснато ни доказват, че са негодни да оправят самите себе си, камо ли болния ни народ. Не се надявайте, “лечение” са в невъзможност да измислят и ситуират тези хора, защото каквото и да е то, ще продължава да предизвиква непрекъснато разболяване в крайна сметка, и защото то ще се провежда задължително по партиен признак.

Днес нацията ни е разделена,тя е надробена, хората отчуждени един от друг, ежедневието ни се разкъсва от бедност, мизерия, духовно лутане и безцелно бродене из пътищата на смъртта, глада и болестите. И всичко това, благодарение на скапаните ни закончета и нелицеприятната ни законодателност. Ей, хора, къде сте? Спрете да се движите бецелно като сенки в живота си! Излезте от погрешно внедрената ви анонимност, освестете се и се заемете малко по малко в ежедневието си. Не е лесно да си някой, иначе умирате.

Създаването на предпоставки за горното – се нарича законодателен терор, а той е съвсем явен и наличен и днес. Правото е право и за двете страни, ама очите на Темида са завързани все още ... и ние си търпим тази ситуация ДОБРОВОЛНО, чрез което мотивираме и рестрикциите, и корупцията, и престъпнастта на властимащите, а днес те са в борба и с невероятен хъс да ни докажат (на народа си) колко сме лоши, лъжливи и крадливи, долни и престъпници, а те видите ли били божествени ангелчета, най-умните и знаещите във вселената дори, ама чрез поведението си ние ги разваляме! Това се стараят да ни докажат чрез калпавото им законодателство. Непрекъснато под различни форми лицемерно това разиграват и правят по цял ден в Парламента ни – те не творят, те кроят законови клопки за бедния ни народ. Голяма заигравка са повели, и да видим до къде ще стигнат!
Нели Кирилова


Няма коментари: