неделя, 25 октомври 2009 г.

ЖИВОТЪТ НИ Е ЕДИН ДОЛНОПРОБЕН ДЪРЖАВЕН ТЕАТЪР!

При събрани явни доказателства за нанесена държавна вреда и жива корупция сред управленците ни властовици (от предишното правителство например), при публично изслушване и оповестяване от тяхна страна на глуповати и наивни аргументи по случващото се и прегрешенията им, РАЗДАВАНЕТО НА ПРАВОСЪДИЕ ЩЕ УКРЕПИ БОЖИИТЕ ЗАКОНИ, т.е. човешките. Ако Темида е със завързани очи, нашите не са, и широко са отворени за ставащото страната.

Защо ГЕРБ се колебаят да изпълняват ОБЕЩАНАТО пред НАРОДА ни на 5 юли 2009 год.? – за момента е една загадка! Но и тя си има край, нали така?
Определено ако продължават да се кумят още, могат да бъдат сигурни, че ще получат в най-скоро време НАРОДНИЯ ОТГОВОР, което обаче няма да бъде в интерес нито на тях, нито за нас, нито за държавата ни въобще.
Боже кравешко мрънкане не ни трябва. Нагледахме се и се наслушахме на него за 20 години, и въпреки прословутия и битуващ сред политиците ни (вкл. и сред сегашните) БЪЛГАРСКИ МАНТАЛИТЕТ, ще си потърсим възмездието за съсипаните ни животи, и справедливост в тази връзка.
Май най-накрая и това трябва да стане.

Няма коментари: